Hullu Poro

Hullu Poro Oy on vuonna 1988 liiketoimintansa aloittanut Visit Levissä sijaitseva yksityissomisteinen matkailualanyritys.
Hotelli Hullu Porossa on 157 hotellihuonetta ja kokoustiloja 300 hengelle. Hullu Poroon kuuluu 17 erilaista ravintolaa, joissa kaikissa yhteensä 4500 asiakaspaikkaa. Lisäksi Hullu Poro tarjoaa monipuolisia hyvinvointipalveluita.
Hullu Poro on aito lappilainen monipuolinen, joustava ja luotettava yritys, joka tuottaa hyvällä meiningillä asiakkailleen ainutlaatuisia elämyksiä. Hullu Poron omistaa Päivikki Palosaari.

Hullu Poro Oy
Rakkavaarantie 5, 99130 LEVI

Hullu Poro keskus puh. 016 6510 100, hotel@hulluporo.fi, hullu.poro@levi.fi
Myyntipalvelu puh. 016 6510 500 sales@hulluporo.fi
Pöytävaraukset puh. 016 6510 600 restaurants@hulluporo.fi
Hyvinvointivaraukset puh. 016 6510 700 relaxcenter@hulluporo.fi

Levi Center Hullu Poro on

  • 400 pehmeää petiä
  • 1300 laadukasta kokouspaikkaa
  • 15 erityylistä ravintolaa
  • 4000 tunnelmallista ravintolapaikkaa
  • 90 hemmoittelevaa hoitoa
  • 90 huippuesiintyjää vuodessa

Hullu Poro Oy:n y-tunnus: 2458663-2


HULLU PORON MISSIO
Hullu Poro on fiiliksiä , soundeja ja makuja

HULLU PORON ARVOT
* LAPPILAINEN: kunnioitamme Lapin luontoa ja kulttuuria
* INNOVATIIVINEN: Kyseenalaistamme ja kehitämme alati uutta
* VASTUULLINEN: Lunastamme lupauksemme
* ELÄMYKSELLINEN: tuotamme fiiliksiä,makuja ja soundeja


HULLU PORO VISIO 2025

Hullu Poro on maailmanlaajuisesti tunnettu lappilainen ja omaleimainen resort. Hotellin liiketoiminta Levillä sisältää chalet-majoitusta, all inclusive teemahotelleja, hotelli-ja hostellitoimintaa sekä VIP/Penthous majoitusta. Kokoustarjonta on erilaistettu tuotteistamalla elämyskokouspalveluja hyödyntämällä useita tiloja sekä luonnon ja teknologian tarjoamia uusia mahdollisuuksia.  Hullu Poron elämyspuisto sijaitsee Taivaanvalkeissa, josta on tullut kansainvälisesti tunnettu luonto-seikkailu-, kalastus- ja elämyskokonaisuus.  Ravintolatoiminta on laajentunut uusilla ravintolatiloilla ja casinotoiminnalla. Hullu Poro on tunnustettu alan edelläkävijä Suomessa. Hullu Poron hyvinvointiliiketoiminta on keskittynyt chalet majoituksen yhteyteen sekä Taivaanvalkeiden ympäristöön. Ympäristöjärjestelmä on käytössä. Toimintatavat ovat energiataloudellisia ja ekologisia. Jätteiden hyötykäyttöprosentti on yli 80.


HULLU PORON EDELLÄKÄVYYSKULTTUURIN PELISÄÄNNÖT

1.  Olemme mallina muille – Säästäme, kierrätämme ja pidämme huolta työympäristöstämme.
2.  Kuuntelemme asiakasta – Keräämme palautetta ja toimimme.
3.  Jaamme kehuja ja kiitosta – Rohkaisemme ja kannustamme.
4.  Uskallamme antaa palautteen suoraan – Opimme saamastamme palautteesta.
5.  Erilaisuus on vahvuutemme – Emme apinoi vaan teemme omannäköistä.


SININEN JA VALKOINEN PORO – HULLUN PORON TARINA  

Sinä iltana 60-luvulla Päivikki oli palaamassa koulusta kotiin. Revontulet loimottivat  Könkään kylän yllä. Taivaanvalkeat kirkkaampina ja voimakkaampina kun Päivikki oli  koskaan ennen nähnyt. Pohjoisen taivaan yllä juoksi kaksi poroa, sininen ja valkea.  Näistä sinisen poron henki tuli myöhemmin tunnetuksi Hulluna Porona. Siitä sai alkunsa  Levin lumovoima, joka kasvoi lopulta vuosien saatossa nykyiseen muotoonsa. Mutta se  toinen valkea poro lensi kauemmas taivaalle ja muuttui kotkaksi. Tuo kotka laskeutui aitan katolle merkiksi tulevasta muutosvoimasta. Näin erityisenä ja suojeltuna  tunnetuksi tullut paikka sai nimekseen Taivaanvalkeat.  Levillä kohtaat halutessasi molemmat porot: sinisen Hullun Poron joka rokkaa kanssasi aamuun tai valkean Taivaanvalkeiden poron, joka pitää huolen koko perheestä, kropasta ja sielusta.

Feel good

Golf

Levin 18-väyläinen golfkenttä sijaitsee upeissa tunturimaisemissa. Green Fee 35 € alkukesä. 30.8 alkaen 45 € kauden loppuun saakka. Myynnissä Hotellli Hullu Poron vastaanotossa.

Varaa majoitus

Shopporo vaatekauppa

Shopporo - vaatekauppa Levin sydämessä avoinna kesäaikana keskiviikko - lauantai klo 11.00 - 17.30. Tervetuloa ostoksille.

Shopporo Facebookissa