Hullu Poro Areena

Info

Levin yöelämän sydän

1700 juhlijaa vetävä Hullu Poro Areena sijaitsee aivan Levin keskustassa eturinteen juurella. Areenalla esiintyy vuosi toisensa jälkeen kotimaisten bändien ykköskaartia. Areenalla voit nauttia loistavasta menosta ystäviesi kanssa privaatisti vuokraamalla yhden yläkerran VIP-loungeista. Areenalla on lukuisia baareja, 120 m² esiintymislava, kuusi VIP-aitiota ja kaksi suurempaa VIP-parvea.

Areenan tilat ovat pääosin ravintolakäytössä. Tilat voidaan muuttaa suuria kokouksia, seminaareja ja konferensseja varten. Areenalla voidaan järjestää myös näyttäviä tuotelanseerauksia, messuja ja workshopeja. Areena soveltuu jopa sisäurheilutilaksi, vaikkapa miekkailu-, nyrkkeily-, pöytätennis- ja tanssikilpailuihin tai ulkoilmatapahtumien kisakeskukseksi ja palkintojenjakopaikaksi.

Hullu Poron myyntipalvelu tekee mielellään tarjouksen Areenan tilojen vuokrauksesta ja ravintolapalveluista. Tiloja on mahdollisuus yhdistellä ja jakaa kunkin tapahtuman tarpeiden mukaisesti.

Sali alakerta (560 m²)
+ esiintymislava (120 m²)
· 350 henkilöä luokkamuodossa
· 500 henkilöä teatterimuodossa

Näyttelytilat
· yläkerta 600 m²
· alakerta 900 m²

Bändikalenteri

Yhteystiedot

Hullu Poro Areena
Hissitie 12
99130 Levi

Puh: 016 6510 100 (Hullu Poro keskus)

 

 

Opening hours

Suljettu

Restaurant

Yöruoka

Restaurant

Vip-aitiot

Vuokraa oma VIP-aitio Areenalta ja biletä omalla porukalla. VIP-aitioita on 6 kpl á 10-100 hengelle. Varaa omasi ja biletä tyylillä.

Restaurant

Jouluaaton illallinen Areenalla

Tule viettämään mukavan rento joulu valmiiseen herkkupöytään Jouluaattona Hullu Poro Areenalle. Buffetpöytä notkuu ihanista jouluherkuista! Sopii loistavasti lapsiperheille. Joulupukki vierailee illan aikana.

Kartta