Kokoukset & ryhmät - Levi Center Hullu Poro

Varaa majoitus

Pisnestä Porossa

Pisnestä Porossa tai Tavoitteisiin Taivaanvalkeissa. Hullu Poro tarjoaa loistavat puitteet kokouksien järjestämiseen Levin upeiden maisemien äärellä

Valittavanasi on useita erilaisia tiloja

Pisnestä Porossa tai Tavoitteisiin Taivaanvalkeissa. Hullu Poro tarjoaa loistavat puitteet kokouksien järjestämiseen Levin upeiden maisemien äärellä. Olipa kyseessä seminaaripäivän jatkot, pikkujoulut tai muu yritysjuhla, valittavanasi on useita tiloja, erilaisia teemaillallisia ja ohjelmallisia illanviettoja tai vaikkapa kokkikouluja. Valitsitpa kokouspaikaksi minkä tahansa tiloistamme, valinnan varaa kokoustarjoilujen suhteen löytyy.

Tilojen vuokraan sisältyvät peruskokousvälineet: videotykki, valkokangas, fläppitaulu, muistiinpanovälineet, jäävesi sekä internet yhteydet.

 Ja miksi tyytyä vain tylsään kokoukseen? Meillä onnistuu kokouksen oheen tai vaikkapa sen sijaan lapinrumpurentouhus, siinä missä vaikka pikakauneushoidot tai vaikka pikadeittitapahtuma. Muotinäytös catwalkeineenkin on kokoustiloissamme koettu. Kokousten oheen voidaan järjestää räätälöidysti erilaisia kesä- ja talviohjelmia, joista Hullu Poron myyntipalvelu kertoo mielellään lisää.

Myyntipalvelu puh. 016 6510 500 , email. sales@hulluporo.fi

Hotelli Hullu Poron kokoustilat

Hotelli Hullu Porossa on neljä tasokasta nykyaikaisella, helppokäyttöisellä tekniikalla varusteltua kokoustilaa, joiden kokoonpanoa voidaan helposti muunnella kokousjärjestäjän tarpeen mukaan. Tiloihin mahtuu jopa 300 henkilöä.

Ravintola Taivas

Kokoustilojen ohella hotellissa sijaitsevassa Ravintola Taivaassa voidaan järjestää kokouksia 50 hengen ryhmille.

Hullu Poro Areena

Hullu Poro Areena tarjoaa mahdollisuuden suurien tilaisuuksien, jopa 500 hengen kokousten tai 600 hengen illallisten järjestämiseen Levin keskustassa. Areenalla voidaan järjestää myös näyttäviä tuotelanseerauksia, messuja tai workshopeja ja se soveltuu jopa sisäurheilutilaksi, vaikkapa miekkailu-, nyrkkeily-, pöytätennis- ja tanssikilpailuihin tai ulkoilmatapahtumien kisakeskukseksi ja palkintojenjakopaikaksi.

Tonttula ja Taivaanvalkeat

Ainutlaatuisen ja erilaisen kokouselämyksen tarjoaa Hullu Poron Könkään kylässä sijaitseva Tonttulan Elämykylä. Tonttulassa ja Hotelli Taivaanvalkeissa voidaan järjestää pieniä kokouksi tai suuria tapahtumia noin 300 hengelle ja majoitustilaa löytyy noin 70 hengelle.

Ravintolatilat

Ravintoloissamme on lisäksi mahdollisuus toteuttaa erilaisia tilaisuuksia yksilöllisten tarpeiden ja toiveiden mukaan.