Hullu Poro tarjoaa loistavat puitteet kokouksien järjestämiseen

Ravintoloissamme ja kokoustiloissamme on mahdollisuus toteuttaa erilaisia tilaisuuksia yksilöllisten tarpeiden ja toiveiden mukaan. Olipa kyseessä seminaaripäivän jatkot, pikkujoulut tai muu yritysjuhla, valittavanasi on useita tiloja, erilaisia teemaillallisia ja ohjelmallisia illanviettoja tai vaikkapa kokkikouluja. Hotellissa on neljä tasokkaasti nykyaikaisella, helppokäyttöisellä tekniikalla varusteltua kokoustilaa, joiden kokoonpanoa voidaan helposti muunnella kokousjärjestäjän tarpeen mukaan. Kokoustilojen ohella hotellissa sijaitsevassa Ravintola Taivaassa voidaan järjestää kokouksia 50 hengen ryhmille. Hullu Poro Areena tarjoaa mahdollisuuden suurien tilaisuuksien järjestämiseen Levin keskustassa.

Ainutlaatuisen ja erilaisen kokouselämyksen tarjoaa Hullu Poron Könkään kylässä sijaitseva Taivaanvalkeat. Taivaanvalkeissa voidaan järjestää tapahtumia noin 300 hengelle ja majoitustilaa löytyy 28 hengelle.

Tilojen vuokraan sisältyvät peruskokousvälineet: videotykki, valkokangas, fläppitaulu, muistiinpanovälineet, jäävesi sekä tietoliikenneyhteydet.

Kokousten oheen voidaan järjestää räätälöidysti erilaisia kesä- ja talviohjelmia, joista Hullu Poron myyntipalvelu kertoo mielellään lisää.

 

 

Accommodation

Deluxe huoneisto

Juuri valmistunut Hotelli Hullu Poron kaksikerroksinen Deluxe huoneisto (200 m²) sijaitsee hotellin erillisrakennuksessa 2. ja 3. kerroksessa. Majoitustilaa 8-10 hengelle neljässä makuuhuoneessa.

Meetings & groups

Tonttulan kokkikoulut

Tonttulan keittiössä keittiömestarin johdolla Opetellaan poron, riekon, lohen ja lappilaisten marjojen käsittely sekä valmistetaan niistä 4 ruokalajin menu. Kurssi sisältää Päivikin keittokirjan, esiliinan ja diplomin.

Accommodation

Hotelli Taivaanvalkeat

Ainutlaatuinen elämyskeskus Hotelli Taivaanvalkeat sijaitsee Könkään kylässä n. 8km Levin keskustasta maaseudun rauhassa. Kaikki huoneet on uusittu kauttaaltaan vastaamaan nykyajan tarpeita.

Varaa huone
Meetings & groups

Escape room Levi

Escape room eli Pakohuone on seikkailupeli, jossa pelaajat yrittävät määräajassa päästä ulos lukitusta huoneesta. Ulos pääsemiseksi pelaajien täytyy yhdessä ratkoa arvoituksia, löytää kätköjä ja suorittaa erilaisia tehtäviä.

Varaa peliaika
Meetings & groups

Leirikoulu Porossa

Kiinnostaako Lapin luonto ja kasvit, eläimet ja ilmasto. Tutkimusmatka luontoon on Tonttulan Elämysmetsässä, jossa tutustutaan asioihin vuodenajasta riippuen – keväällä luonto heräilee talviunestaan ja syksyllä valmistautuu talvehtimaan.

Meetings & groups

Metsuri-iltamat Taivaanvalkeissa

Metsuri-iltamat on elämys jo ennen kuin ehtii edes alkaa.

Meetings & groups

Areena tapahtumapaikkana

Areena sopii suurien kokouksien, seminaarien tai konferenssien järjestämiseen. Areenalla voidaan järjestää myös näyttäviä tuotelanseerauksia, messuja ja workshopeja.

Meetings & groups

Business: Palaverin paikka

Pisnestä Porossa tai Tavoitteisiin Taivaanvalkeissa. Kokouspaketti 170 € / henkilö / 2 vrk. Sis. kokoustilan, kokouskahvit ja -lounaat kahtena päivänä.

Feel good

MielenValkean saunat ja saunapalvelut

MielenValkeassa Lumi ja Noki saunat odottavat sinua.

Restaurant

Tonttula

Meillä on Joulu aina! Tonttulassa on kahvila sekä matkamuistomyymälä. Oiva paikka ryhmien tilaisuuksiin. Kahvila avoinna klo 10.00 – 16.00

Meetings & groups

Olutjuhlat

Suomalaiset Olutjuhlat Taivaanvalkeissa. Hyvää olutta, ruokaa, laulua ja tanssia - kaikkea sitä löytyy Olutjuhlistamme.

Meetings & groups

Bussiryhmille

Hullu Poro toivottaa senioriryhmät tervetulleksi Leville!

Meetings & groups

Hotelli Hullu Poron kokous- ja kongressitilat

Hotelli Hullu Poro tarjoaa loistavat puitteet kokouksien järjestämiseen Levin upeiden maisemien äärellä.

Meetings & groups

Kokouspaketit

Hullu Poro tarjoaa laadukkaat kokouspaketit ympäri vuoden. Räätälöimme myös ammattitaidolla toiveidenne mukaiset kokouspaketit.

Feel good

Saunapalvelut

Nauti Hullu Poron sauna- ja kylpyosastoista. Meiltä löytyy sen sata saunaa!

Meetings & groups

Rantasauna ja -riihi Taivaanvalkeissa

Rantasauna ja tunnelmallinen riihi Ounasjoen rannassa. Täydellinen paikka rentoutua!