Metsuri-iltamat Taivaanvalkeissa - Levi Center Hullu Poro

Varaa majoitus

Metsuri-iltamat Tonttulassa

Tervetuloa metsuri-iltamiin!

Metsuri-iltamat on elämys jo ennen kuin ehtii edes alkaa. Tapahtumapäivänä asiakkaille jaetaan flanellipaidat sekä kutsut, joissa kerrotaan tapahtuman paikka ja aika. Ohjelmaa ei tässä vaiheessa paljasteta vaan jätetään vielä asiakkaan mielikuvituksen varaan.

Rempseää menoa

Taivaanvalkeisiin saavuttaessa asiakkaat ottavat vastaan Ritva ja Pertti, metsurikämpän isäntä ja emäntä. Ritva on kunnon vanhan ajan emäntä, aina tehokas tyylilyyli, Pertti tahtoo välillä jäädä Ritvan jalkoihin, mutta osaa myös olla kunnon perusjätkä halutessaan.  Illan aluksi asiakkaat saavat omat suomalaiset metsuri-nimet ja illan kielenä on perus savotta-suomi. (ulkomaalaisille asiakkaille jaetaan avuksi sanakirjalappuset).

Illan aikana Ritva ja Pertti huolehtivat että kaikilla on mukavaa, pitävät yllä tunnelmaa ja järjestävät kilpailuja. Mukana menossa ovat myös muut savottakämpän asukkaat, Uljas, Lempi, Urho ja kumppanit.

Metsuriohjelmaan kuuluu myös puun sahausta ja naulausta. toiminnan tiimellyksessä ei kuitenkaan sovi unohtaa sitä savottalaisten tärkeintä asiaa, eli kunnon ruokahetkeä.

 

Menu

Hernekeittoa, kotisinappia ja rieskaa
Ylikypsää possua
Poronverimakkaroita
Keitettyä häränkieltä
Paistettuja perunoita
Juures-puikula muhennosta
Porotattipyöryköitä
Suolakurkkua, puolukkaa
Punajuurisalaattia
Sienisalaattia
Kaalisalaattia
Maalaispullaa ja kardemummamaitoa

Min 30 – max 80 henkilöä.
120 € / Henkilö

Metsuri-iltaan voidaan liittää lisämaksusta esimerkiksi hanuristi soittamaan vanhoja suomalaisia suosikkeja. Jos aika antaa periksi, metsuri ilta kannattaa aloittaa saunomalla Tonttulan Wanhan ajan savottasaunassa ja pulahtaa Ounasjoen hyisessä avannossa.

Varaukset:

Myyntipalvelu: 016 6510 500  tai sales@hulluporo.fi