x

Huonevaraus

x

Tee pöytävaraus

Voitte tehdä ennakkoon pöytävarauksen oheisesta varauskalenterista max 8:lle henkilölle. Mikäli teitä on enemmän kuin 8 tai useampaa ryhmää, niin täyttäkää varauskysely tai ottakaa yhtyettä myyntipalveluumme sales@hulluporo.fi

Varaus kirjataan varaajan nimellä. Mikäli haluatte varauksen yrityksen/yhdistyksen nimelle, lisätkää tieto ”Klikkaamalla tästä voit lisätä lisätietoja” kohtaan.

Huom! Kalenterin kautta tehty varaus on aina vahvistettu ja voimassa tietojen syötön jälkeen, vaikka sähköpostivahvistusta ei tulisikaan. Osa vahvistusviesteistä voi jäädä roskapostiin.

Valitse ravintola

Asia Hullu Poro Bistro Ämmilä Pihvipirtti Kammi
x

Varaa ohjelma

Loading...
x
[tiketti-feed]

MielenValkean saunat ja saunapalvelut

Tilat toistaiseksi käytössä vain tilauksesta

Sauna from Finland ry on myöntänyt Authentic Finnish Sauna Experience -laatusertifikaatin MielenValkean hyvinvointisauna Lumelle. MielenValkean Hyvinvointisauna Lumi toteuttaa aidon suomalaisen saunaelämyksen ydinarvoja jotka ovat aitous, moniaistisuus, läsnäolo, rentoutuminen, puhtaus sekä hyvinvointi.

Saunassa sappi sammuu

MielenValkea kuvaa sitä tuntemusta, joka syntyy ihmisen suodessa aikaa itselleen: keholleen ja mielelleen. Lapin puhtaassa ilmastossa, hyvää tekevien saunahetkien ja ystävällisten ihmisten avustuksella tuotamme Sinulle mielenvalkeutta.

MielenValkeassa on kaksi saunaa: hyvinvointisauna “Lumi” ja löylysauna “Noki”. Niillä molemmilla on omat sielunsa.

Hyvinvointisauna Lumi ja tummanpuhuva sauna Noki

Hyvinvointisauna Lumen raikkaat ja modernit materiaalit tekevät tilasta visuaalisesti kauniin, Helon kiuas takaa pehmeät löylyt ja Helon uudet infrapunapaneelit mahdollistavat tilan käytön myös infrapunasaunana tai jopa rentoutushuoneena, voitpa siellä pitää myös saunakokouksen. Perinteiset lauteet on korvattu Kokoro-jakkaroilla. Istumapaikat jopa 12 käyttäjälle. Infrapunapaneeleita on kuudelle.

Noki on tummanpuhuva, rouhea löylysauna. Sen u-muotoisille lauteille mahtuu reilumpikin remmi istumaan ja nauttimaan löylyttelystä.

 

 

Takkahuone ja lepotila

Molempien saunojen yhteydessä on viihtyisä takkahuone ja lepotila. MielenValkeassa on myös ryhmätila kokouksille, luennoille, rentoutusharjoituksille tai tarjoiluille.

Kaikki tilat voi varata yksityiskäyttöön ja catering hoituu haluttaessa.

Varaushinnat

Lumi  max. 12 henkilöä
Lumi-saunassa on perinteinen kiuas, infrapunapaneelit sekä virtuaalinen saunayogaohjaus.

Noki max. 12 henkilöä
Noki-sauna on rouhean tummanpuhuva äijäsauna kunnon löylyttelyyn

Saunavaraus sisältää ryhmätilan käytön.

KYSY TARJOUSTA sales@hulluporo.fi

Lisäpalvelut tilaussaunoihin

  • Pyyhkeet
  • Saunaruokaa ja -juomaa, kysy tarjous.

 

 

Yhteystiedot ja varaukset

Osoite: Atrinpolku 9

Tiedustelut: Hullu Poron myyntipalvelu puh. 016 6510 500  tai sales@hulluporo.fi

Hinnat voimassa minimi 10 henkilöä.

Sivulantie 9, 99130 Kittilä, Suomi