x

Huonevaraus

x

Tee pöytävaraus

Voitte tehdä ennakkoon pöytävarauksen oheisesta varauskalenterista max 8:lle henkilölle. Mikäli teitä on enemmän kuin 8 tai useampaa ryhmää, niin täyttäkää varauskysely tai ottakaa yhtyettä myyntipalveluumme sales@hulluporo.fi

Varaus kirjataan varaajan nimellä. Mikäli haluatte varauksen yrityksen/yhdistyksen nimelle, lisätkää tieto ”Klikkaamalla tästä voit lisätä lisätietoja” kohtaan.

Huom! Kalenterin kautta tehty varaus on aina vahvistettu ja voimassa tietojen syötön jälkeen, vaikka sähköpostivahvistusta ei tulisikaan. Osa vahvistusviesteistä voi jäädä roskapostiin.

Valitse ravintola

Asia Hullu Poro Bistro Ämmilä Pihvipirtti Kammi
x

Varaa ohjelma

Loading...
x

Lauri Haav

26.04.2024
Ovet klo 21:00
Liput alk. 25,50 €
K-18
Showtime 23:30

Melo, Jore & Zpoppa

27.04.2024
Ovet klo 21:00
Liput alk. 20,50 €
K-18
Showtime 23:30

90s EuroDance Mayday: DJ Oku Luukkainen

29.04.2024
Ovet klo 21:00
Liput alk. 20,50 €
K-18
Showtime 23:30

90s EuroDance Mayday: Günther, Mr. President

30.04.2024
Ovet klo 21:00
Liput alk. 25,50 €
K-18

Usein kysyttä

Usein kysytyt kysymykset

Miten pääsen lentokentältä Hotelli Hullu Poroon?

Kittilän lentokenttä sijaitsee vain 15 kilometrin päässä. Kittilän lentokentältä tulee Leville Hotelli Hullu Poron eteen. Lentokenttäbussi kulkee Kittilän lentokentältä Leville jokaisen saapuvan lennon jälkeen ympäri vuoden. Lähtö tapahtuu matkatavaroiden luovutuksen jälkeen. Lentokenttäbussi liikennöi myös Leviltä lentokentälle aina ennen lentoja.  Aikataulut www.tunturilinjat.fi/
Taksi Puh. 358 200 99 800  www.levintaksi.com 

Lisätietoja löytyy myös tältä Kartat & yhteydet sivulta

Missä huoneeni sijaitsee? Mistä löydän pihapiirikartan?

Hullu Poron hotellin pihapiirikartta missä myös huonenumerot, löytyy täältä

Mihin aikaan hotellihuoneen saa käyttöön ja milloin huone pitää luovuttaa?

Sisäänkirjautuminen on klo 16.00 alkaen. Huoneen luovutus on klo 11.00 mennessä lähtöpäivänä. Mikäli haluat varmistaa, että saat huoneen käyttöösi heti aamusta, varaus on tehtävä jo edelliseksi yöksi.

Onko huoneeseeni mahdollista saada päiväsiivousta?

Ympäristöä säästäen huoneen päiväsiivous tehdään yli 3 vrk:n viipymän jälkeen. Mikäli tarvetta lisäsiivoukselle, olettehan yhteydessä hotellin vastaanottoon edellisenä päivänä. Palvelu kuuluu majoituksen hintaan.

Voiko hotelliin tuoda lemmikkejä?

Hotelli Hullu Porossa on rajoitetusti huoneita, joissa voi majoittua lemmikin kanssa. Huonekohtainen lemmikkilisämaksu on 20 € / lemmikki / oleskelu. Opas-, avustaja- sekä virkakoirat majoittuvat hotellissamme veloituksetta. Muistathan ilmoittaa lemmikistäsi jo varausvaiheessa. Vastuu lemmikin mahdollisesti aiheuttamista vahingoista tai lisäsiivouskuluista on lemmikin kanssa majoittuvalla vieraalla.

Saako hotelliin tuoda vieraita?

Vierailuaika hotellihuoneissa päättyy klo 21.00, ja tämän jälkeen hotellihuoneiden käyttö on vain sisäänkirjautuneille vieraillemme. Haluamme taata kaikille asiakkaillemme mahdollisuuden mahdollisimman rauhalliseen majoitukseen ja häiriöttömään yöuneen.

Mitkä ovat huonevarausten muutos- ja peruutusehdot?

Kaikki varaus- ja peruutusehtomme löytyy täältä

Yksittäiset varaukset
Muilta varaussivustoilta tehtyjen varausten muutokset ja peruutukset hoidetaan niiden omien sääntöjen ja ehtojen mukaan ottamalla yhteyttä palveluntarjoajaan tai heidän itsepalvelutyökaluillaan.

Ryhmävaraukset
Ryhmävarausten osalta ota aina yhteys myyntipalveluun sales@hulluporo.fi
Muilta varaussivustoilta tehtyjen varausten muutokset ja peruutukset hoidetaan niiden omien sääntöjen ja ehtojen mukaan

Voiko alaikäinen yöpyä hotellissa ilman huoltajan seuraa?

Alaikäisen on mahdollista yöpyä hotellissamme yksin ilman huoltajan seuraa, kun asiasta on sovittu etukäteen hotellin kanssa ja huoltajan kirjallisella suostumuksella. Hotellilla on aina oltava tiedossa huoltajien yhteystiedot. Viime kädessä vastuu alaikäisestä on aina huoltajalla. Joinakin ajankohtina alaikäismajoittujien yöpyminen yksin ilman huoltajan seuraa ei ole mahdollista, esimerkiksi uuden vuoden ja pääsiäisen aikaan. Olethan yhteydessä asiasta myyntipalveluumme: sales@hulluporo.fi

Voiko hotellin majoittua ilman luottokorttia?

Hotelliin sisäänkirjautumisen yhteydessä majoittujan on esitettävä voimassa oleva luottokortti. Majoittujien on pyydettäessä myös esitettävä voimassa oleva henkilöllisyystodistus.

Mihin aikaan aamiainen on tarjolla?

Kaikkiin huonehintoihin sisältyy runsas hotelliaamiainen. Buffet-aamiainen on tarjolla ravintola Taivaassa arkisin maanantaista perjantaihin klo 07.00-10.00, viikonloppuisin lauantaisin ja sunnuntaisin klo 07.00 -10.30

Mihin auton saa pysäköidä?

Hotelli Hullu Poron pihapiirissa on hotelliasukkaille maksuttomia pysäköintipaikkoja. Osassa paikoista on lämmityspistoke.  Sähköautojen lataamisesta Hullu Porossa löydät lisätietoja tästä.

Onko huoneissa internet yhteys?

Koko hotellissa on ilmainen langaton internetyhteys, joka ei vaadi salasanaa.

Onko hotelissa matkatavaroiden säilytysmahdollisuutta?

Hotellin kellarikerroksessa on maksuton, lukollinen ja vartioimaton matkalaukkuhuone, jossa voi säilyttää matkatavaroitaan omalla vastuulla. Avaimen saa hotellin vastaanotosta. Matkatavarat voi tuoda jo ennen sisäänkirjautumista matkatavarasäilytykseen.

Onko Hullu Poro esteetön?

Suurin osa Hullu Poron yleisistä tiloista ovat esteettömiä ja saavutettavissa pyörätuolilla hissiä käyttäen.

Hotelli Hullu Porossa ei ole täysin esteettömiä huoneita. Suosittelemme tekemään varauksen olemalla suoraan yhteydessä Hullu Poron myyntipalveluun 016 6510 500, jotta teille löytyisi paras mahdollinen vaihtoehto. Hotelliaamiaiselle, ravintola Taivas 4. krs on esteetön kulku hissiä käyttäen. Opas- tai avustajakoirasi on tietysti tervetullut ilman lisämaksua.

Lue lisää estettömyydestä Hullu Porossa