Hotelli Hullu Poro

Hotelli Hullu Poro sijaitsee Levin keskustassa, noin 15 kilometrin päässä Kittilän lentokentältä. Kaikki Levin keskustan palvelut ovat kävelymatkan päässä hotellista.

Hotelli Hullu Porossa asut viihtyisästi Levin sydämessä palvelujen, kävelyreittien, rinteiden, latujen ja kelkkareittien tuntumassa.Hotellissamme on 157 erikokoista, kotoisaa huonetta. Osassa huoneista pääset nauttimaan tunturimaisemasta omalla parvekkeellasi, osassa lämmittämään löylyt huoneesi omassa saunassa. Kaikissa hotellihuoneissamme sekä hotellin aulassa on veloitukseton langaton internet -yhteys. Huoneemme ovat savuttomia.

Hotellin asiakkaana voit veloituksetta rentoutua saunaosastollamme, nauttia avantoaltaan viileydestä tai porealtaan lämmöstä ja käydä hyvin varustellulla kuntosalilla. Asiakkaanamme saat myös kävelysauvat veloituksetta lainaan vastaanotosta. Kesällä ilmaiset Levin kyläpyörät on mukava tapa tutustua ympäristöön.

Hotellimme vastaanoton yhteydessä on tallelokeroita. Tarvittaessa voit varata vastaanotostamme maksullisia Levin Torin lämpimän parkkihallin autopaikkoja. Suksien säilyttäminen ja huoltaminen onnistuvat hotellin suksihuoltotilassa. Palattuasi hiihtoladulta voit nauttia lämpimistä juomista hotellin aulabaarissa, Reindeer Lounge & Barissa.

Hotelli Hullu Poro on avoinna
Avoinna 22.9. alkaen klo 7:00 – 23:00.
Avoinna 15.11.2019 alkaen 24 h

 

Accommodation

2 hengen huone, suihku

Erillisessä hotellirakennuksessa sijaitseva huone, varattavissa yhden tai kahden hengen huoneena.

Varaa huone
Accommodation

Deluxe huoneisto

Juuri valmistunut Hotelli Hullu Poron kaksikerroksinen Deluxe huoneisto (200 m²) sijaitsee hotellin erillisrakennuksessa 2. ja 3. kerroksessa. Majoitustilaa 8-10 hengelle neljässä makuuhuoneessa.

Accommodation

2 hengen huone, sauna

Nauti löylyistä huoneesi omassa saunassa. Päärakennuksessa sijaitseva huone on varattavissa yhden tai kahden hengen huoneena.

Varaa huone
Accommodation

2 hengen huone, kylpyamme

Majoitu mukavasti hotellin päärakennuksessa sijaitsevassa huoneessa, varattavissa yhden tai kahden hengen huoneena.

Varaa huone
Accommodation

Perhehuone, sauna

Erillisessä hotellirakennuksessa sijaitseva parvellinen huone, vuodepaikat 4 hengelle.

Varaa huone
Accommodation

Huoneisto, sauna

Päärakennuksessa sijaitseva kaksikerroksinen huoneisto, vuodepaikat 5-6 hengelle.

Varaa huone
Feel good

Hotellin sauna- ja kylpyosasto

Sauna- ja kylpyosasto käytössä hotellin asukkaille päivittäin klo 17-21. Varattavissa myös infrapunasauna 15 € / 45min.

Feel good

Kuntosali

Hullu Poron kuntosali. Upeat maisemaseinät tsemppaavat treeniäsi – pilvilinnoissa venytellen tai metsässä voimaillen.

Feel good

Suolahuone

Hinta: 25 € /40 min.

Varaa hoito
Accommodation

Lemmikin kanssa hotellissa

Hullu Poro majoittaa mielellään myös perheiden eläinjäsenet pienistä jyrsijöistä kissoihin ja koiriin. Opas-, avustaja- sekä virkakoirat majoittuvat hotellissamme veloituksetta. Varaa lemmikkihuone puh. 016 6510 500

News

Sähköautojen latauspiste

Yhä suurempi määrä matkailijoista saapuu lomalle ladattavilla ajoneuvoilla. Hotelli Hullu Porossa on asiakkaiden mahdollista ladata sähköautoja.

Kartta