x

Huonevaraus

x

Tee pöytävaraus

Voitte tehdä ennakkoon pöytävarauksen oheisesta varauskalenterista max 8:lle henkilölle. Mikäli teitä on enemmän kuin 8 tai useampaa ryhmää, niin täyttäkää varauskysely tai ottakaa yhtyettä myyntipalveluumme sales@hulluporo.fi

Varaus kirjataan varaajan nimellä. Mikäli haluatte varauksen yrityksen/yhdistyksen nimelle, lisätkää tieto ”Klikkaamalla tästä voit lisätä lisätietoja” kohtaan.

Huom! Kalenterin kautta tehty varaus on aina vahvistettu ja voimassa tietojen syötön jälkeen, vaikka sähköpostivahvistusta ei tulisikaan. Osa vahvistusviesteistä voi jäädä roskapostiin.

Valitse ravintola

Asia Hullu Poro Bistro Ämmilä Pihvipirtti Kammi
x

Varaa ohjelma

Loading...
x
[tiketti-feed]

Elämyshotelli Taivaanvalkeat

Taivaanvalkeat on uudistunut pieni elämyshotelli vailla vertaa, joka sijaitsee luonnonkauniissa ympäristössä Ounasjoen komeissa rantamaisemissa.

Vain kahdeksan kilometrin päästä Leviltä löydät paikan jollaista ei muualla ole, ei katuvaloja, ei vaatimuksia – vain rauhaa. Taivaanvalkeat on unohtumaton elämys. Se on erinomainen paikka ryhmille, perheille ja heille jotka haluavat kokea jotain erilaista. Ainutlaatuinen Hotelli Taivaanvalkeat sijaitsee Könkään kylässä Ounasjoen rantamaisemissa.

Aarre niin perheille kuin ryhmille

Taivaanvalkeat tarkoittaa revontulia, mutta se on myös paikka, jossa jo pelkkä käynti rauhoittaa. Täällä voit jättää kellosi pois samoin kaiken maailman metelin ja vain nauttia upeista maisemista ja hiljaisuudesta.

Taivaanvalkeat on osa Tonttulan Elämyskylää. Paikka on oikea aarre ryhmille, perheille tai kaveriporukoille. Täältä löytyy lapintuoksuista ylellisyyttä ja taivaallisia makunautintoja. Kokonaisuuden kruunaavat Lapin lumoava luonto, maalaismaisema, mykistävä hiljaisuus sekä Elämyskylän tarinat.

Reissasitpa Levillä työ-, kaveri- tai perheporukalla, kokemus on aina yhtä ikimuistoinen. Laadukkaita majoitus-, kokous- ja ruokailupalveluita matkaajille tarjoaa Levin ”maaginen mummola” – kannattaa tutustua!

Lapintuoksuista ylellisyyttä

Mummolan makuisia huoneita on yhteensä 13 ja jokaisessa huoneessa on oma suihku ja wc, äänieristetyt ovet sekä ilmastointi.

Persoonalliset ja viihtyisät huoneet henkivät talon kotoisaa, lämpöistä tunnelmaa. Sisustuksessa on hyödynnetty paljon esimerkiksi ryijyjä ja raanuja. Jokainen huone on erilainen ja pehmeään petiin on hyvä nukahtaa revontulten tanssiessa taivaalla tai keskiyön auringon loimussa.

Talossa on lisäsi kaksi sisäsaunaa ja kolme takkaa, isot oleskelutilat, takkahuone ja erillinen aamiaishuone.

Alakerta

Alakerrassa on yhdeksän makuuhuonetta, joissa jokaisessa on oma ”henkensä”. Yksi on varustettu liikuntarajoitteet huomioiden.  Jokaisessa huoneessa on oma wc/suihku sekä hiustenkuivaaja.

Tunnelmallisessa 120 m² salissa on pirtin pöytä, keinuotuoleja, piano ja takka. Sali sopii vaikka kokouksien ja juhlien viettopaikaksi.

Television virkaa hoitaa kaunis näkymä ympäröivään luontoon. Alakerta on mahdollista erottaa omaksi kokonaisuudeksi.

 

 

Takkahuone

Takkahuoneessa on kiva istuskella iltaa porukalla TV:n äärellä.

Alakerran saunaosastolla on kaksi suihkua ja kylpyamme.  Saunan lauteille mahtuu kuusikin saunojaa ja iso terassi kutsuu vilvoittelemaan.

 

Yläkerta

Yläkerrassa on neljä kolmen hengen huonetta, joissa parisänky ja oikea sänky lisävuoteena. Jokaisessa huoneessa on oma wc/suihku sekä hiustenkuivaaja.

Yhteinen TV sijaitsee isossa oleskelutilassa, jossa on myös minikeittiö ja iso ruokapöytä. Huoneista on näkymä Ounasjoelle tai elämysmetsään.

Yläkerrassa on lisäksi oma pieni saunaosasto.

Yläkertaan on myös oma sisäänkäynti ulkoportaiden kautta. Tila voidaan erottaa omaksi kokonaisuudekseen.

 

Ruokailut

Pienessä maalaisromanttisessa keittiöhuoneessa voidaan nauttia yksityisruokailuja. Aamiaiset tarjoillaan usein viereisen Ravintola Tonttulan tiloissa.

Ulkona voimme tarjota tilausruokailuja jopa 300 henkilölle.

 

Hiljaisuuden äärellä

Taivaanvalkeat sijaitsee vain 8 kilometrin päässä Levin keskustasta, ja sinne on helppo tulla autolla, moottorikelkalla tai vaikkapa hiihtäen. Vaikka keskus on lähellä, saa Taivaanvalkeissa nauttia hiljaisuudesta ja Lapin luonnosta ilman meluja valosaastetta, kaikessa rauhassa.

Taivaanvalkeat tarjoaa elämykselliset puitteet niin kokouksille kuin perhejuhlillekin. Olipa porukkasi millainen tahansa, teemme tapaamisestanne Taivaanvalkeissa erityisen elämyksen, jota et löydä mistään muualta!

Oman rauhansa tarjoaa pihapiirin Country house, jossa on neljän makuuhuoneen lisäksi oma sauna ja keittiö. Se sopii niin suuren perheen lomahuvilaksi kuin pienten yritystilaisuuksien pitopaikaksi.

Ravintola Tonttula palauttaa lapsuuden muistot mieleen ja voit aistia vanhan ajan tunnelman. Hirsiseinät ja avotakka luovat viihtyisän ilmapiirin lounaille tai ryhmien illallisille, jopa 200 hengen ryhmille. 300 m² ainutkertaiset tilat tarjoavat mahdollisuuden, joita vain mielikuvitus rajoittaa.

Revontulikota on kaksikerroksinen kota, joka on suunniteltu erityisesti revontulien katsomista varten. Nauti herkullisesta illallisesta avotulen äärellä ja ihaile tuikkivia tähtiä ja revontulia yläkerran ikkunoista.

Taivaalliset pidot tarjoavat unohtumattomia makuelämyksiä Taivaanvalkeissa kaikkina vuodenaikoina, niin keväthankien kimalluksessa, keskiyön auringon alla, ruskan kirkkaissa väreissä ja kaamoksen sinisessä kainalossa.

Yhteystiedot

Hotelli Taivaanvalkeat
Palosaarentie 30, 99140 Köngäs

Varaukset:  Puh: 016 6510 500
tai: sales@hulluporo.fi

Taivaanvalkeat sisäkuvia

Taivaanvalkeat ulkokuvia

Palosaarentie 50, 99140 Kittilu00e4, Suomi