Hotelli Taivaanvalkeat

Vain kahdeksan kilometrin päästä Leviltä löydät paikan jollaista ei muualla ole, ei katuvaloja, ei vaatimuksia – vain rauhaa. Ainutlaatuinen juuri remontoitu Hotelli Taivaanvalkeat sijaitsee Könkään kylässä Ounasjoen rantamaisemissa. Taivaanvalkeat on unohtumaton elämys. Se on erinomainen paikka ryhmille, perheille ja heille jotka haluavat kokea jotain erilaista.

Taivaanvalkeat tarkoittaa revontulia, mutta se on myös paikka, jossa jo pelkkä käynti rauhoittaa. Täällä voit jättää kellosi pois samoin kaiken maailman metelin ja vain nauttia upeista maisemista ja hiljaisuudesta. Taivaanvalkeat on osa Tonttulan Elämyskylää. Paikka on oikea aarre ryhmille, perheille tai kaveriporukoille. Täältä löytyy lapintuoksuista ylellisyyttä ja taivaallisia makunautintoja. Kokonaisuuden kruunaavat Lapin lumoava luonto, maalaismaisema, mykistävä hiljaisuus sekä Elämyskylän tarinat.

Taivaanvalkeiden huoneet on remontoitu lattiasta kattoon kesällä 2014. Mummolan makuisia huoneita on yhteensä 13 ja kaikissa huoneissa on oma kylpyhuone. Alakerrassa on yhdeksän huonetta, joissa jokaisessa on oma ”henkensä”. Alakerran saunan lauteille mahtuu kuusikin saunojaa ja iso terassi kutsuu vilvoittelemaan. Takkahuoneessa on kiva istuskella iltaa omalla porukalla ja aamiainen nautitaan maalaisromanttisessa aamiaishuoneessa. Yläkerrassa on neljä kolmen hengen huonetta, oma sauna ja keittiö sekä iso oleskelutila pehmeine sohvineen. Oma sisäänkäynti mahdollistaa tilan toimimisen täysin erillään alakerrasta. Tunnelmallinen 120 m² sali sopii kokouksien ja juhlien viettopaikaksi. Ulkona voimme tarjota ruokailuja noin 300 henkilölle.

Oman rauhansa tarjoaa pihapiirin Country house, jossa on neljän makuuhuoneen lisäksi oma sauna ja keittiö. Se sopii niin suuren perheen lomahuvilaksi kuin pienten yritystilaisuuksien pitopaikaksi.

Ravintola Tonttula palauttaa lapsuuden muistot mieleen ja voit aistia vanhan ajan tunnelman. Hirsiseinät ja avotakka luovat viihtyisän ilmapiirin lounaille tai ryhmien illallisille, jopa 200 hengen ryhmille. 300 m² ainutkertaiset tilat tarjoavat mahdollisuuden, joita vain mielikuvitus rajoittaa.

Revontulikota on kaksikerroksinen kota, joka on suunniteltu erityisesti revontulien katsomista varten. Nauti herkullisesta illallisesta avotulen äärellä ja ihaile tuikkivia tähtiä ja revontulia yläkerran ikkunoista.

Taivaalliset pidot tarjoavat unohtumattomia makuelämyksiä Taivaanvalkeissa kaikkina vuodenaikoina, niin keväthankien kimalluksessa, keskiyön auringon alla, ruskan kirkkaissa väreissä ja kaamoksen sinisessä kainalossa.

 

 

 

Yhteystiedot

Taivaanvalkeat
Palosaarentie 30, 99140 Köngäs

Varaukset:  Puh: 016 6510 500
tai:sales@hulluporo.fi

 

Varaa huone

Kartta