x

Huonevaraus

x

Tee pöytävaraus

Voitte tehdä ennakkoon pöytävarauksen oheisesta varauskalenterista max 8:lle henkilölle. Mikäli teitä on enemmän kuin 16 tai useampaa ryhmää, niin täyttäkää varauskysely tai ottakaa yhtyettä myyntipalveluumme 016 6510 600 tai sales@hulluporo.fi

Varaus kirjataan varaajan nimellä. Mikäli haluatte varauksen yrityksen/yhdistyksen nimelle, lisätkää tieto ”Klikkaamalla tästä voit lisätä lisätietoja” kohtaan.

Huom! kalenterin kautta tehty varaus on aina vahvistettu ja voimassa tietojen syötön jälkeen, vaikka sähköpostivahvistusta ei tulisikaan. Osa vahvistusviesteistä voi jäädä roskapostiin.

Valitse ravintola

Asia Hullu Poro Bistro Ämmilä Pihvipirtti Wanha Hullu Poro Kammi
x

Varaa ohjelma

Loading...
x

Areenalla tanssitaan jälleen

Jälleen tänä keväänä 2023 Hullu Poro Areenalla tanssitaan. Livemusiikista vastaavat tanssibändien kärkinimet ja aitoa tanssien tunnelmaa pääsee kokemaan Hullu Poro Areenan suurella tanssilattialla.

Esiintyjät

Elävän musiikin huumaa, kevään iloa, hameiden helmojen hulmuamista ja rytmin tunnetta Hullu poro Areenalla. Tansseihin tullaan viettämään aikaa, liikkumaan tai nauttimaan toisen ihmisen läheisyydestä. Tanssiessa syke nousee!

Hullu Poro Areenan tansseissa käy kaikenikäisiä, ja toivotammekin tervetulleeksi kaikki tansseista kiinnostuneet, niin ensikertalaiset kuin kokeneemmatkin tanssikävijät ikään katsomatta!

Tansseissa ovet avataan ajoissa jo klo 20:00
Tanssit klo 21:00 alkaen

TI 14.3. Souvarit
Ennakkolippu: 23 € / Lippu ovelta: 28 €

TI 21.3. Finlanders
Ennakkolippu: 23 € / Lippu ovelta: 28 €

TI 28.3. Teemu Roivainen
Ennakkolippu: 23 € / Lippu ovelta: 28 €

TI 11.4. Markku Aro
Ennakkolippu: 23 € / Lippu ovelta: 28 €

KE 19.4. Souvarit
Ennakkolippu: 23 € / Lippu ovelta: 28 €

 

Liput hinnat sisältävät eteispalvelumaksun 3 €.
Huomaathan, että Tiketti.fi lisää lipunhintoihin palvelumaksuksunsa.