x

Huonevaraus

x

Tee pöytävaraus

Voitte tehdä ennakkoon pöytävarauksen oheisesta varauskalenterista max 8:lle henkilölle. Mikäli teitä on enemmän kuin 8 tai useampaa ryhmää, niin täyttäkää varauskysely tai ottakaa yhtyettä myyntipalveluumme sales@hulluporo.fi

Varaus kirjataan varaajan nimellä. Mikäli haluatte varauksen yrityksen/yhdistyksen nimelle, lisätkää tieto ”Klikkaamalla tästä voit lisätä lisätietoja” kohtaan.

Huom! Kalenterin kautta tehty varaus on aina vahvistettu ja voimassa tietojen syötön jälkeen, vaikka sähköpostivahvistusta ei tulisikaan. Osa vahvistusviesteistä voi jäädä roskapostiin.

Valitse ravintola

Asia Hullu Poro Bistro Ämmilä Pihvipirtti Wanha Hullu Poro Kammi
x

Varaa ohjelma

Loading...
x

HUGO

27.12.2024
Ovet klo 21:00
Liput alk. 25,50 €
K-18

Ege Zulu

28.12.2024
Ovet klo 21:00
Liput alk. 25,50 €
K-18

Bee

29.12.2024
Ovet klo 21:00
Liput alk. 30,50 €
K-18

Dog Hustlers, Averagekidluke

30.12.2024
Ovet klo 21:00
Liput alk. 30,50 €
K-18

TUULI, Ege Zulu

31.12.2024
Ovet klo 21:00
Liput alk. 32,50 €
K-18

JVG

25.01.2025
Ovet klo 21:00
Liput alk. 41,50 €
K-18

Ravintola Taivas ryhmämenut

Ravintola Taivas lounasbuffetmenut

Menu 1

Salaattilajitelma

Maalaiskananpojan paistia, pekonia, pikkusipuleita ja viinikastiketta (L, G)
Koskenlaskijan lohta, perunaa, purjoa ja Koskenlaskija-juustoa (L, G)
Timjamilla maustettua perunapyreetä (L, G)

Toscapiirakkaa ja lakumoussea (L)

35 €

Menu 2

Salaattilajitelma

Pannupihvit ja sipulikastiketta (L, G)
Uuni-turskaa ja rapu-veloute kastiketta (L, G)
Ratatouille (L, G)
Yrtti-perunamuusia (L, G)

Omenapiirakkaa ja vaniljakastiketta (L)

35 €

Menu 3

Salaattilajitelma

Hirvi Stroganoff (L, G)
Paahdettua lohta ja ruohosipulikastiketta (L, G)
Perunamuusia (L, G)
Punajuurikiusaus (L, G)

Mustikkarahkaa ja kaurakeksejä (L, G)

36 €

Menu 4

Salaattilajitelma

Mausteisia poropyöryköitä, luumutomaattikastiketta ja spaghettia (L)
Sahramilla maustettu jäämeren kalagratiini
Seitä, käsinkuorittuja katkarapuja ja Duchesse-perunaa (L, G)
Kasvispihvit ja mummonkurkku relissiä (L, G)

Vohveleita, hilloa ja kermavaahtoa (L)

36 €

Menu 5

Salaattilajitelma

Taikinoitua peuranniskaa, mustaherukkaa ja riistakermakastiketta L
Paistettua koljaa ja remoulade kastiketta L, G
Aromaattinen linssi & lehtikaalipaistos
Rosmariinillä maustettua perunakakkua L, G

Karpalotiramisu L

38 €

Menu 6

Salaattilajitelma

Paahdettua possun sisäfilettä vuolukerma-paprikakastiketta L, G
Haukipihvit ja villiyrttiremoulade L, G
Punajuuri-aurajuustogratiini L, G
Krokettiperunoita L, G

Lapinmarjakiisseliä, kauralastuja ja kermavaahtoa

35 €

 

Buffettarjoilu: Minimi 50 henkilöä, maximi 250 henkilöä

Ravintola Taivas illallismenut

Menu Vegetarian

Tryffelillä maustettua maa-artisokkakeittoa ja hapanjuuri leipää (L)

Paahdettua kukkakaalia ja lämmintä bulgurisalaattia, sitruunadressinkiä, hasselpähkinää ja sumakkia. (L)

Kuusenkerkkä frangipane tarteletti (L)

59 €

 

Menu 1

Kukkakaalipyreetä, siian mätiä, paistettua briossileipää, ruohosipulia ja suolattua keltuaista (L)

Ylikypsää karitsan potkaa, ChimiChurri-porkkanaa, Beluga-linssipaistosta ja kokoon keitettyä kanakermaa (L)

Raparperi Clafoutis eli Ranskalainen pannukakku ja vaniljajäätelöä (L)

69 €

 

Menu 2

Prässättyä poronkoipea, pikkelöityjä rouskuja, paahdettua palsternakkapyreetä ja hillottua punasipulia (L, G)

Kevyesti savustettua rautua, peruna gnoccheja, herneitä, rapukastiketta ja rapeaa lehtikaalia (L, G)

Sitruuna-marenkipiiras (L)

68 €

 

Menu 3

Savusorsakroketti, Pistou-majoneesia ja pikkelöityjä nappirouskuja (L)

Lohi Confit, tummaa tilli fondia, paahdettua punajuurta, punajuuren versoja ja Puikula-perunapyreetä (L, G)

Kuusenkerkkä tarteletti (L)

65 €

Menu 4

Puikula-perunalla suurustettu kermainen simpukkakeitto, vesikrassia ja ruohosipulia (L, G)

Miedosti savustettu poron paistia, punaviinikastiketta ja Parmesan-perunagratiini (L, G)

Karpalo Tiramisu (L)

68 €

Menu 5

Tryffelillä maustettua maa-artisokkakeittoa ja hapanjuurileipää (L)

Grillattua maissikananpojanrintaa, parmesaani gnoccheja, varsiparsakaalia, lipstikkaöljyä ja kokoon keitettyä kanakermaa (L)

Suklaamarkiisi (L, G)

59 €

 

Lautastarjoilit: minimi 50 henkilä, maksimi 200 henkilö

Illallisbuffet menut

Menu 1
Alkuruokalajitelma (L)

Paahdettua porsaan sisäfileetä ja metsäsienikastiketta (L, G)

Turskan seläkettä ja jokirapukastiketta (L, G)

Yrtti-perunapyreetä (L, G)

Erilaisia kasvispihvejä (L, G)

Suola-karamellituulihattuja ja suklaamoussea (L)

42 €

 

Menu 2
Alkuruokalajitelma

Ylikypsää häränrintaa ja pippurikastiketta (L, G)

Paistettua lohta ja Hollandaisekastiketta (L, G)

Perunakroketteja (L, G)

Kasvisgratiini (L, G)

Porkkanakakkua, passionhedelmämousse ja marinoituja hedelmiä (L)
42 €

 

Menu 3
Alkuruokalajitelma

Teryakimarinoitua kananpoikaa (L, G)

Rapuwokki gochujang (L, G)

Perunakroketteja (L, G)

Basmatiriisiä (L, G)

Kasviscurry (L)

Torcapiirakkaa, valkosuklaa-kookosmoussea ja suklaavohveleita (L)
42 €

 

Menu 4
Alkuruokalajitelma

Hirvistroganoff (L, G)

Levitettyä kampelaa ja mummonkurkkurelissiä (L)

Perunamuusia (L, G)

Linssi-lehtikaalivuoka (L, G)

Raparperipiirakkaa ja vaniljajäätelöä (L)
44 €

 

• Buffettarjoilu, minimi 40 henkilöä, maximi 250 henkilöä

Lisätietoja ja varaukset

Hullu Poron Myyntipalvelu

Puh. 016 6510 500
sales@hulluporo.fi

tai täytä ryhmävaraustiedustelulomake

Rakkavaarantie 3, 99130 Levi

 

• Pyydämme yhtenäistä menuvalintaa
• Tilaukset viimeistään 7 vrk ennen tuloa
• Mahdolliset ruoka-aineallergiat pyydämme ilmoittamaan 7 vrketukäteen
• Kasvisruokailijat ja muut erityisruokavaliot huomioimme tapauskohtaisesti