Voitte tehdä ennakkoon pöytävarauksen oheisesta varauskalenterista max 8:lle henkilölle. Mikäli teitä on enemmän kuin 8 tai useampaa ryhmää, niin täyttäkää varauskysely tai ottakaa yhtyettä myyntipalveluumme sales@hulluporo.fi
Varaus kirjataan varaajan nimellä. Mikäli haluatte varauksen yrityksen/yhdistyksen nimelle, lisätkää tieto ”Klikkaamalla tästä voit lisätä lisätietoja” kohtaan.
Huom! Kalenterin kautta tehty varaus on aina vahvistettu ja voimassa tietojen syötön jälkeen, vaikka sähköpostivahvistusta ei tulisikaan. Osa vahvistusviesteistä voi jäädä roskapostiin.
Menu 1
Salaattilajitelma
Maalaiskananpojan paistia, pekonia, pikkusipuleita ja viinikastiketta (L, G)
Koskenlaskijan lohta, perunaa, purjoa ja Koskenlaskija-juustoa (L, G)
Timjamilla maustettua perunapyreetä (L, G)
Toscapiirakkaa ja lakumoussea (L)
35 €
Menu 2
Salaattilajitelma
Pannupihvit ja sipulikastiketta (L, G)
Uuni-turskaa ja rapu-veloute kastiketta (L, G)
Ratatouille (L, G)
Yrtti-perunamuusia (L, G)
Omenapiirakkaa ja vaniljakastiketta (L)
35 €
Menu 3
Salaattilajitelma
Hirvi Stroganoff (L, G)
Paahdettua lohta ja ruohosipulikastiketta (L, G)
Perunamuusia (L, G)
Punajuurikiusaus (L, G)
Mustikkarahkaa ja kaurakeksejä (L, G)
36 €
Menu 4
Salaattilajitelma
Mausteisia poropyöryköitä, luumutomaattikastiketta ja spaghettia (L)
Sahramilla maustettu jäämeren kalagratiini
Seitä, käsinkuorittuja katkarapuja ja Duchesse-perunaa (L, G)
Kasvispihvit ja mummonkurkku relissiä (L, G)
Vohveleita, hilloa ja kermavaahtoa (L)
36 €
Menu 5
Salaattilajitelma
Taikinoitua peuranniskaa, mustaherukkaa ja riistakermakastiketta L
Paistettua koljaa ja remoulade kastiketta L, G
Aromaattinen linssi & lehtikaalipaistos
Rosmariinillä maustettua perunakakkua L, G
Karpalotiramisu L
38 €
Menu 6
Salaattilajitelma
Paahdettua possun sisäfilettä vuolukerma-paprikakastiketta L, G
Haukipihvit ja villiyrttiremoulade L, G
Punajuuri-aurajuustogratiini L, G
Krokettiperunoita L, G
Lapinmarjakiisseliä, kauralastuja ja kermavaahtoa
35 €
Buffettarjoilu: Minimi 50 henkilöä, maximi 250 henkilöä
Menu Vegetarian
Tryffelillä maustettua maa-artisokkakeittoa ja hapanjuuri leipää (L)
Paahdettua kukkakaalia ja lämmintä bulgurisalaattia, sitruunadressinkiä, hasselpähkinää ja sumakkia. (L)
Kuusenkerkkä frangipane tarteletti (L)
59 €
Menu 1
Kukkakaalipyreetä, siian mätiä, paistettua briossileipää, ruohosipulia ja suolattua keltuaista (L)
Ylikypsää karitsan potkaa, ChimiChurri-porkkanaa, Beluga-linssipaistosta ja kokoon keitettyä kanakermaa (L)
Raparperi Clafoutis eli Ranskalainen pannukakku ja vaniljajäätelöä (L)
69 €
Menu 2
Prässättyä poronkoipea, pikkelöityjä rouskuja, paahdettua palsternakkapyreetä ja hillottua punasipulia (L, G)
Kevyesti savustettua rautua, peruna gnoccheja, herneitä, rapukastiketta ja rapeaa lehtikaalia (L, G)
Sitruuna-marenkipiiras (L)
68 €
Menu 3
Savusorsakroketti, Pistou-majoneesia ja pikkelöityjä nappirouskuja (L)
Lohi Confit, tummaa tilli fondia, paahdettua punajuurta, punajuuren versoja ja Puikula-perunapyreetä (L, G)
Kuusenkerkkä tarteletti (L)
65 €
Menu 4
Puikula-perunalla suurustettu kermainen simpukkakeitto, vesikrassia ja ruohosipulia (L, G)
Miedosti savustettu poron paistia, punaviinikastiketta ja Parmesan-perunagratiini (L, G)
Karpalo Tiramisu (L)
68 €
Menu 5
Tryffelillä maustettua maa-artisokkakeittoa ja hapanjuurileipää (L)
Grillattua maissikananpojanrintaa, parmesaani gnoccheja, varsiparsakaalia, lipstikkaöljyä ja kokoon keitettyä kanakermaa (L)
Suklaamarkiisi (L, G)
59 €
Lautastarjoilit: minimi 50 henkilä, maksimi 200 henkilö
Menu 1
Alkuruokalajitelma (L)
Paahdettua porsaan sisäfileetä ja metsäsienikastiketta (L, G)
Turskan seläkettä ja jokirapukastiketta (L, G)
Yrtti-perunapyreetä (L, G)
Erilaisia kasvispihvejä (L, G)
Suola-karamellituulihattuja ja suklaamoussea (L)
42 €
Menu 2
Alkuruokalajitelma
Ylikypsää häränrintaa ja pippurikastiketta (L, G)
Paistettua lohta ja Hollandaisekastiketta (L, G)
Perunakroketteja (L, G)
Kasvisgratiini (L, G)
Porkkanakakkua, passionhedelmämousse ja marinoituja hedelmiä (L)
42 €
Menu 3
Alkuruokalajitelma
Teryakimarinoitua kananpoikaa (L, G)
Rapuwokki gochujang (L, G)
Perunakroketteja (L, G)
Basmatiriisiä (L, G)
Kasviscurry (L)
Torcapiirakkaa, valkosuklaa-kookosmoussea ja suklaavohveleita (L)
42 €
Menu 4
Alkuruokalajitelma
Hirvistroganoff (L, G)
Levitettyä kampelaa ja mummonkurkkurelissiä (L)
Perunamuusia (L, G)
Linssi-lehtikaalivuoka (L, G)
Raparperipiirakkaa ja vaniljajäätelöä (L)
44 €
• Buffettarjoilu, minimi 40 henkilöä, maximi 250 henkilöä
Hullu Poron Myyntipalvelu
Puh. 016 6510 500
sales@hulluporo.fi
tai täytä ryhmävaraustiedustelulomake
Rakkavaarantie 3, 99130 Levi
• Pyydämme yhtenäistä menuvalintaa
• Tilaukset viimeistään 7 vrk ennen tuloa
• Mahdolliset ruoka-aineallergiat pyydämme ilmoittamaan 7 vrketukäteen
• Kasvisruokailijat ja muut erityisruokavaliot huomioimme tapauskohtaisesti