Ryhmäruokailut Ämmilä

Ryhmämenut 2018 – 2019

Menu 1
Tilligraavattua lohta, mummon kurkkua ja pikkelöityjä sinapinsiemeniä.
Mallasleipää ja kuusenkerkkä- voita. (L)
Paahdettua poron filettä ja tiristettyä poron vasan kateenkorvaa,
valkosipulilla maustettua puikulaperunapyrettä,
riistakastiketta ja glaseerattuja juureksia. (L)
Lämmintä omena ”keikauskakkua” ja kinuskijäätelöä. (VL)
64,00 €


Menu 2

Jokirapukeitto suomalaista jokiravuista. Rapukroketti ja hapanjuuri leipää. (VL)
Pippuripihvi. 200 gr kotimaista rotuhärän sisäfilettä, pippurituorejuustoa,
vanhan ajan pippurikastiketta ja maalaislohkoperunoita. (L,G)
Suklaapiiras ja puolukkaparfait. (VL)
59,00 €

Menu 3
Mureaksi haudutettua poron potkaa, uuniselleripyrettä ja hillottua karpaloa. (L,G)
Kevyesti savustettua rautua, korvasienikastiketta ja puikula-perunapaistos. (L,G)
Kuusenkerkkä creme brulee ja mustikka sorbettia. (L,G)
56,00 €

Varaukset viimeistään 3 vrk ennen tuloa. Pyydämme yhtenäistä menuvalintaa. Kahvi/tee lisämaksusta.
Mahdolliset ruoka-aineallergiat pyydämme ilmoittamaan etukäteen.

Lisätiedot ja varaukset puh.  016 6510 100 tai sales@hulluporo.fi