Voitte tehdä ennakkoon pöytävarauksen oheisesta varauskalenterista max 8:lle henkilölle. Mikäli teitä on enemmän kuin 8 tai useampaa ryhmää, niin täyttäkää varauskysely tai ottakaa yhtyettä myyntipalveluumme sales@hulluporo.fi
Varaus kirjataan varaajan nimellä. Mikäli haluatte varauksen yrityksen/yhdistyksen nimelle, lisätkää tieto ”Klikkaamalla tästä voit lisätä lisätietoja” kohtaan.
Huom! Kalenterin kautta tehty varaus on aina vahvistettu ja voimassa tietojen syötön jälkeen, vaikka sähköpostivahvistusta ei tulisikaan. Osa vahvistusviesteistä voi jäädä roskapostiin.
Menu 1
Häränliha tartar ja keltuaista, kaprista ja punasipulia (L, G)
Paistettua taimenta, XO mätikastiketta, tilliperunapyrettä ja marinoitua fenkolia. (L, G)
Oliiviöljykakkua, lemon curd ja pistaasipähkinä jäätelöä
61 €
Menu 2
Perinteinen ranskalaistyylinen sipulikeitto, hapanjuurileipää ja Gruyére-juustoa (L)
Tournedos Rossini (L, G)
Härän sisäfilettä (150g), paistettua ankanmaksaa, Madeira-kastiketta ja tryffeli suolalla maustettuja ranskalaisia.
Pots de creme ja karviaista (L, G)
Suklaavanukas ja hillottua karviaista
61 €
Menu 3
Päivänleikkeleitä (L, G), hilloa ja hapanjuurileipää
Tuoreita sinisimpukoita Bistron tapaan sekä aiolia ja ranskalaisia
Omena Tarte Tatin ja vaniljajäätelöä (L)
59 €
Päivitetty 25.6.2024
Hullu Poron Myyntipalvelu
Puh. 016 6510 500
sales@hulluporo.fi
tai täytä ryhmävaraustiedustelulomake
Rakkavaarantie 3, 99130 Levi
• Pyydämme yhtenäistä menuvalintaa
• Minimi 12 henkilöä
• Yksityistilaisuus
• Tilaukset viimeistään 7 vrk ennen tuloa
• Mahdolliset ruoka-aineallergiat pyydämme ilmoittamaan 7 vrketukäteen
• Kasvisruokailijat ja muut erityisruokavaliot huomioimme tapauskohtaisesti