x

Huonevaraus

x

Tee pöytävaraus

Voitte tehdä ennakkoon pöytävarauksen oheisesta varauskalenterista max 8:lle henkilölle. Mikäli teitä on enemmän kuin 8 tai useampaa ryhmää, niin täyttäkää varauskysely tai ottakaa yhtyettä myyntipalveluumme sales@hulluporo.fi

Varaus kirjataan varaajan nimellä. Mikäli haluatte varauksen yrityksen/yhdistyksen nimelle, lisätkää tieto ”Klikkaamalla tästä voit lisätä lisätietoja” kohtaan.

Huom! Kalenterin kautta tehty varaus on aina vahvistettu ja voimassa tietojen syötön jälkeen, vaikka sähköpostivahvistusta ei tulisikaan. Osa vahvistusviesteistä voi jäädä roskapostiin.

Valitse ravintola

Asia Hullu Poro Bistro Ämmilä Pihvipirtti Kammi
x

Varaa ohjelma

Loading...
x
[tiketti-feed]

Areena Before Band menut

Buffet menu

Rapeita salaatteja ja paahdettua sweet pepperiä (L, G)

Leipäjuustosalaattia (L, G)

Kreikkalaista salaattia (L, G)

Texmex-kanasalaattia (L, G)

Linssi & lehtikaali curry (vegan)

Tammisen Savusaunassa palvattua possun niskaa (L, G)

Tiristettyä kananpojanpaistia (L)

Chorizo-makkaroita (L, G)

Sipulirenkaita (L)

Uuniperunoita ja Areenan kurkkutäytettä (L, G)

Lohkoperunoita ja aiolia (L, G)

Suklaa brownie ja tuulihattuja (L)

47 €

Cocktail dinner menu

Lohi & avocado ceviche (L, G)

Jäämeren Rapu Skagen ja paahtoleipää (L)

Gochujang kanaa, pähkinöitä ja cosmopolitansalaattia (L, G)

Poro Teriyaki (L, G)

Caesarsalaattia (L)

Buffala mozzarellaa, kirsikkatomaattia ja basilikaa (L, G)

Tiristettyä kananreittä à la Texas Pete (L, G)

Nyhtöpossua ja paahdettua sipulia (L, G)

Brioche-sämpylöitä (VL)

Chorizomakkaroita (L, G)

Paahdettuja puikulaperunoita (L, G)

Paahdettua kurpitsaa, hunajaa ja vuohenjuustoa

Chili & miso majoneesia (L, G)

Rucola Aioli (L, G)

Suklaakakkua, macaron-leivoksia ja vaniljatuulihattuja (L)

58 €

Coctaildinner menu ei ole istuva illallinen – lautasessa kiinni lasinpidike

Lisätiedot ja varaukset

Hullu Poron Myyntipalvelu

Puh. 016 6510 500
sales@hulluporo.fi

tai täytä ryhmävaraustiedustelulomake

Rakkavaarantie 3, 99130 Levi

 

• Pyydämme yhtenäistä menuvalintaa
• Minimi 100 henkilöä, maksimi 800 henkilöä
• Yksityistilaisuus
• Tilaukset viimeistään 7 vrk ennen tuloa
• Mahdolliset ruoka-aineallergiat pyydämme ilmoittamaan 7 vrketukäteen
• Kasvisruokailijat ja muut erityisruokavaliot huomioimme tapauskohtaisesti
• Areenan sisäänpääsypääsy- ja eteispalvelumaksu veloitetaan eirkseen

 

Lisämaksusta:

  • Kahvi / tee
  • Eteispalvelu 3,00 € / henkilö
  • Areenan tekniset työt: mm. kamerat ja esityksen erikoisjärjestelyt, tapahtuman tallennus, lisämikrofonit, erikoisvalaistus ja suunnittelu
  • Areenan tekniikkavastaavan tuntiveloitus 85,00 € / tunti.