Ryhmäruokailut Areena ryhmämenut

AREENAN TARJOILLUT MENUT 2018 – 2019

Menu 1
Graavattua siikaa, sateenkaariraudunmätiä ja puikulaperuna-maa-artisokkaterriiniä
Ylikypsää Agnus-härän etuselkää, paahdettuja juureksia,
rosmariini-perunaa ja madeirakastiketta
Hilla pannacotta
64,00 €

Menu 2
Jäämeren lohitartar, käsinkuorittuja katkarapuja, hernekreemiä ja paahdettua mallasta
Läpi yön haudutettua karitsanpotkaa, valkosipulilla maustettua perunapyrettä ja tummaa minttukastiketta
Suklaakakkua ”Opera” ja vadelmamoussea
68,00 €

Menu 3
Miedosti savustettua rautua, perunalettu, tillimajoneesia ja marinoitua punajuurta
Taikinoitua peuranpaistia, tryffelillä maustettua puikulaperunapyrettä ja Madeira-kastiketta
Omena Tarte Tatin ja patisseerikreemiä
68,00 €

Menu 4
Ankka rillette, uunijuurespyrettä, rapeaa kaalia ja sipulikompottia
Korianterilla maustettua Jäämeren lohta, rucolaa ja kuningasrapua
Poronpaistia, rosmariiniperunaa ja Grand Veneur kastiketta
Vadelmaparfait, maitosuklaa ganache ja lakritsimousse
81,00 €

 

Buffet menut 2018– 2019

Maalaismarkkinat

Maalaisjuustoa ja melonia, marinoituja kirsikkatomaatteja, valkosipulisieniä, hillottuja sipuleita,
Jääkellarin lohta, härän pippuroitua paahtopaistia ja mustaherukkaa, taikinoitua maalaispateeta,
talonpoikaissalaattia jyväbroilerista, tomaatti-sipulisalaattia, mummonkurkkua, maalaisleipää

Maalaistalonpojan herkkuja: kananpoikaa, makkaroita ja siansivua
Uuniperunoita ja juurespyttipannua

Munkkeja, suklaarinkilöitä, kotitekoista riisisuklaata, marjakakkua, tikkunekkuja, kotitekoista limonadia (simaa)

 

65,00 €

Jäämeren buffet

Kokonaisia kuorittuja Jäämeren katkarapuja ja sitruuna-aiolia, gratinoituja sinisimpukoita, Jääkellarin lohta,
marinoitua turskaa, avokadoa ja punasipulia, savustettua kissakalaa,
wakame-merileväsalaattia, vihersalaattia ja paahdettuja männynsiemeniä, äyriäissalaattia ja leipälajitelma

Haudutettua karitsanniskaa ja mausteisia lammasmakkaroita, timjami-vadelmakastiketta,
mallas-sinappia, uunijuureksia ja paahdettuja puikula-perunoita

Tyrnimarjavanukasta, macarons leivoksia ja vaniljatuulihattuja

69,00 €

Lappi buffet

Graavia lohta ja sinappikastiketta, punajuuri-siikatartar ja mallasleipää,lämminsavustettua rautua ja maalaissalaattia,
tiristettyjä muikkuja ja valkosipulimajoneesia,taikinoitua poropateeta, vihersalaattia, rukiista metsäsienisalaattia,
puikula-perunasalaattia, puolukka-kaalisalaattia, Lapin rieskaa ja puolukka-ruislimppua

Poronkäristystä, puolukkaa ja suolakurkkuja, loimulohta ja korvasienikastiketta,
pottuvoita ja paahdettuja kaskijuureksia

Lapinmarjakiisseliä, mettäkakkuja, mustikkapiirakkaa, leipäjuustoa ja lämmintä kanelikermaa

69,00 €

 


Pyydämme yhtenäistä menuvalintaa (1 menu per ryhmä).
Kahvi / tee ei sisälly menuihin (2,50 € / hlö).
Erikoisruokavaliot huomioimme ryhmäkohtaisesti etukäteisilmoituksen mukaisesti.
Areenalla järjestettävät gaala- ja teemaillallisten hinnat sisältävät tilojen kalustejärjestelyt, ravintolatekstiilit,
teeman mukaiset somisteet ja kynttilät pöytiin, kattaukset, tilaisuuden rakentamis- ja purkutyöt sekä
perusvalaistuksen ja äänentoiston (yksi mikrofoni).

Lisämaksusta:
– eteispalvelu 3,00 € / henkilö
– Areenan tekniset työt: mm. kamerat ja esityksen erikoisjärjestelyt, tapahtuman tallennus,
lisämikrofonit, erikoisvalaistus ja suunnittelu
– Areenan tekniikkavastaavan tuntiveloitus 75,00 € / tunti.

Lisätiedot ja varaukset puh.  016 6510 100 tai sales@hulluporo.fi