Voitte tehdä ennakkoon pöytävarauksen oheisesta varauskalenterista max 8:lle henkilölle. Mikäli teitä on enemmän kuin 16 tai useampaa ryhmää, niin täyttäkää varauskysely tai ottakaa yhtyettä myyntipalveluumme 016 6510 600 tai sales@hulluporo.fi
Varaus kirjataan varaajan nimellä. Mikäli haluatte varauksen yrityksen/yhdistyksen nimelle, lisätkää tieto ”Klikkaamalla tästä voit lisätä lisätietoja” kohtaan.
Huom! kalenterin kautta tehty varaus on aina vahvistettu ja voimassa tietojen syötön jälkeen, vaikka sähköpostivahvistusta ei tulisikaan. Osa vahvistusviesteistä voi jäädä roskapostiin.
Menu 1
Graavattua siikaa, sateenkaariraudunmätiä ja puikulaperuna-maa-artisokkaterriiniä
Ylikypsää Agnus-härän etuselkää, paahdettuja juureksia,
rosmariini-perunaa ja madeirakastiketta
Hilla pannacotta
64,00 €
Menu 2
Jäämeren lohitartar, käsinkuorittuja katkarapuja, hernekreemiä ja paahdettua mallasta
Läpi yön haudutettua karitsanpotkaa, valkosipulilla maustettua perunapyrettä ja tummaa minttukastiketta
Suklaakakkua ”Opera” ja vadelmamoussea
68,00 €
Menu 3
Miedosti savustettua rautua, perunalettu, tillimajoneesia ja marinoitua punajuurta
Taikinoitua peuranpaistia, tryffelillä maustettua puikulaperunapyrettä ja Madeira-kastiketta
Omena Tarte Tatin ja patisseerikreemiä
68,00 €
Menu 4
Ankka rillette, uunijuurespyrettä, rapeaa kaalia ja sipulikompottia
Korianterilla maustettua Jäämeren lohta, rucolaa ja kuningasrapua
Poronpaistia, rosmariiniperunaa ja Grand Veneur kastiketta
Vadelmaparfait, maitosuklaa ganache ja lakritsimousse
81,00 €
Maalaismarkkinat
Maalaisjuustoa ja melonia, marinoituja kirsikkatomaatteja, valkosipulisieniä, hillottuja sipuleita,
Jääkellarin lohta, härän pippuroitua paahtopaistia ja mustaherukkaa, taikinoitua maalaispateeta,
talonpoikaissalaattia jyväbroilerista, tomaatti-sipulisalaattia, mummonkurkkua, maalaisleipää
Maalaistalonpojan herkkuja: kananpoikaa, makkaroita ja siansivua
Uuniperunoita ja juurespyttipannua
Munkkeja, suklaarinkilöitä, kotitekoista riisisuklaata, marjakakkua, tikkunekkuja, kotitekoista limonadia (simaa)
65,00 €
Jäämeren buffet
Kokonaisia kuorittuja Jäämeren katkarapuja ja sitruuna-aiolia, gratinoituja sinisimpukoita, Jääkellarin lohta,
marinoitua turskaa, avokadoa ja punasipulia, savustettua kissakalaa,
wakame-merileväsalaattia, vihersalaattia ja paahdettuja männynsiemeniä, äyriäissalaattia ja leipälajitelma
Haudutettua karitsanniskaa ja mausteisia lammasmakkaroita, timjami-vadelmakastiketta,
mallas-sinappia, uunijuureksia ja paahdettuja puikula-perunoita
Tyrnimarjavanukasta, macarons leivoksia ja vaniljatuulihattuja
69,00 €
Lappi buffet
Graavia lohta ja sinappikastiketta, punajuuri-siikatartar ja mallasleipää,lämminsavustettua rautua ja maalaissalaattia,
tiristettyjä muikkuja ja valkosipulimajoneesia,taikinoitua poropateeta, vihersalaattia, rukiista metsäsienisalaattia,
puikula-perunasalaattia, puolukka-kaalisalaattia, Lapin rieskaa ja puolukka-ruislimppua
Poronkäristystä, puolukkaa ja suolakurkkuja, loimulohta ja korvasienikastiketta,
pottuvoita ja paahdettuja kaskijuureksia
Lapinmarjakiisseliä, mettäkakkuja, mustikkapiirakkaa, leipäjuustoa ja lämmintä kanelikermaa
69,00 €
Pyydämme yhtenäistä menuvalintaa (1 menu per ryhmä).
Kahvi / tee ei sisälly menuihin (2,50 € / hlö).
Erikoisruokavaliot huomioimme ryhmäkohtaisesti etukäteisilmoituksen mukaisesti.
Areenalla järjestettävät gaala- ja teemaillallisten hinnat sisältävät tilojen kalustejärjestelyt, ravintolatekstiilit,
teeman mukaiset somisteet ja kynttilät pöytiin, kattaukset, tilaisuuden rakentamis- ja purkutyöt sekä
perusvalaistuksen ja äänentoiston (yksi mikrofoni).
Lisämaksusta:
– eteispalvelu 3,00 € / henkilö
– Areenan tekniset työt: mm. kamerat ja esityksen erikoisjärjestelyt, tapahtuman tallennus,
lisämikrofonit, erikoisvalaistus ja suunnittelu
– Areenan tekniikkavastaavan tuntiveloitus 75,00 € / tunti.
Lisätiedot ja varaukset puh. 016 6510 100 tai sales@hulluporo.fi