x

Huonevaraus

x

Tee pöytävaraus

Voitte tehdä ennakkoon pöytävarauksen oheisesta varauskalenterista max 8:lle henkilölle. Mikäli teitä on enemmän kuin 8 tai useampaa ryhmää, niin täyttäkää varauskysely tai ottakaa yhtyettä myyntipalveluumme sales@hulluporo.fi

Varaus kirjataan varaajan nimellä. Mikäli haluatte varauksen yrityksen/yhdistyksen nimelle, lisätkää tieto ”Klikkaamalla tästä voit lisätä lisätietoja” kohtaan.

Huom! Kalenterin kautta tehty varaus on aina vahvistettu ja voimassa tietojen syötön jälkeen, vaikka sähköpostivahvistusta ei tulisikaan. Osa vahvistusviesteistä voi jäädä roskapostiin.

Valitse ravintola

Asia Hullu Poro Bistro Ämmilä Pihvipirtti Kammi
x

Varaa ohjelma

Loading...
x
[tiketti-feed]

 Hullu Poro Oy kuuluu korkeimpaan AAA-luottoluokkaan.

Tähän luottoluokkaan kuuluu vain 3,5 % suomalaisista yrityksistä. Hullu Poro Oy on yksi niistä.

Terve talous antaa kestävät edellytykset panostaa jatkossakin tuotekehitykseen ja asiakaspalveluun. AAA-luottoluokitys kertoo toimintamme laadusta sekä yrityksemme kyvykkyydestä selviytyä taloudellisista velvoitteista.

AAA-luokitus – Korkein luottoluokitus
    Luottoriski minimaalinen

Luokitus perustuu Bisnoden kehittämään automaattiseen luottoluokitusjärjestelmään. AAA-luottoluokitus kategorisoi yrityksen seitsemään eri luokkaan. Korkeimpien luottoluokkien vaatimuksena ovat keskimääräistä paremmat talouden tunnusluvut, positiivinen tausta ja maksukäyttäytyminen sekä riittävä toiminnan volyymi. Se on jatkuvapäivitteinen järjestelmä, joka kerää yrityksen toimintaa, taustaa, taloutta ja maksutapaa koskevaa informaatiota sekä analysoi ja arvioi yrityksen luottokelpoisuutta ja sen kykyä selviytyä normaaliin liiketoimintaan liittyvistä sitoumuksista.

Lisätietoa luokituksesta
https://www.bisnode.com/Global/Finland/images/351×251/Bisnode_AAA-Rating_info.pdf