Hullu Poron joulu - Levi Center Hullu Poro

Varaa majoitus

Hullu Poron joulu 2020

Meillä Levillä Hullu Porossa ehdit nauttimaan kerrankin joulusta riittävästi. Me valmistamme aamiaiset sekä jouluaaton illallisen, kerroshoitajat hoitavat siivouksen puolestasi ja tontut leikittävät lapset.

Tervetuloa Hullu Poroon jouluksi

Hullu Poron kolmen vuorokauden joulupaketti 23.–26.12.2020 sisältää majoituksen, Joulupukin Paja-ohjelman Tonttulassa 23.12. klo 9 -12, Areenan jouluillallisen 24.12. klo 17.00 sekä päivittäin buffet aamiaisen, kuntosalin sekä saunaosaston käytön.

Meillä Levillä Hullu Porossa ehdit nauttimaan kerrankin joulusta riittävästi. Me valmistamme aamiaiset sekä jouluaaton illallisen, kerroshoitajat hoitavat siivouksen puolestasi ja tontut leikittävät lapset.

Lapissa metsät suorastaan vilisevät tonttuja. Tonttulan Joulu on lasten juhlaa ja Joulun aikaan kilteille lapsille on tarjolla paljon mukavaa tekemistä.

Ämmilän joululounaat

Ravintola Ämmilässä on tarjolla
JOULULOUNAS

Perjantaina 11.12. sekä perjantaina 18.12.2020

Tarjolla kinkkua, laatikoita, rosollia ja italiansalaattia sekä jouluinen jälkiruoka. Näiden lisäksi myös kala- ja kasvisruuat sekä jälkiruokia.

Hinta: 15 € /hlö

Pöytävaraus puh. 016 6510 500 tai tee pöytävaraus netistä

Majoitustarjous

Tervetuloa Hullu Poroon rentoutumaan joulun ajaksi.

Hullu Poron kolmen vuorokauden joulupaketti 23.–26.12.2020 sisältää majoituksen Hotelli Hullu Porossa, Joulupukin Paja-ohjelman Tonttulassa 23.12. klo 9 -12, Areenan jouluillallisen 24.12. klo 17.00 sekä päivittäin buffet aamiaisen, kuntosalin sekä saunaosaston käytön.

Jouluaaton illallinen

Juhlaa tehdään myös syömällä hyvin. Lapin joulupöytään kuuluu muutakin kuin sika; riistaa, lohta ja siikaa. Ja kalankin voi nauttia joulun punaisena. Poro on parasta myös jouluna. Vaikka miten tiukkaa olisi ollut muuten, ei Lapin jouluna ollut puute mistään. Oli lihaa, leivonnaisia, riisipuuroa ja luumuja.

Jouluaaton kattaukset

 

Tilaa valmis jouluateria mökille tai kotiisi

Ota stressitön joulu, tilaa valmis jouluruoka noudettavaksi ja sinulla jää aikaa perheelle, harrastuksiin ja glögin juontiin.

Tuotteet leipää lukuun ottamatta ovat yhteistyökumppaniemme valmistamia ja vuosien saatossa laadultaan erinomaiseksi todettuja. Kaikki tuotteet ovat kypsiä ja vaativat vain lämmityksen mukana tulevan ohjeen mukaisesti, valmistuu 30 minuutissa. Tuotteet ovat pakattu niin, että voit kattaa ne suoraan joulupöytääsi.

Tilaukset 14.12.2020 klo 12:00 mennessä
Nouto Hullu Poro Areenalta 23.12.2020 klo 13:00 – 15:00

Menu on suunniteltu 4 hengelle. Hinta 160 €.

Tonttulan joulu

Ohjelmallinen aamupäivä (3 tuntia) tonttujen kanssa sekä joulupukin tapaaminen.

Tontut toivottavat vieraat tervetulleeksi Tonttulan Elämyskylään, jossa vietetään antoisa aamupäivä tonttujen touhujen parissa. Salaisen kartan opastuksella kuljet halki elämysmetsän, läpi maagisen Seita kiven, Tonttujen Piiloon.

Perhekohtainen tapaaminen joulupukin luona n.5min! Halutessasi voit itse ojentaa kirjeen joulupukille! Ei lahjoja!

Hinnat:

Aikuiset 112 € / aikuinen
Lapset 3-12 vuotta 79 € / lapsi
Perhe 2 aikuista + 2-3 lasta 3-12 vuotta 350 € / perhe

Kuljetus ei sisälly hintaan. Tonttula sijaitsee Könkään kylässä, 8 km Leviltä (8min).

Joulun ajan aukioloajat ravintoloissamme

Ravintolamme palvelevat Joulun ja Uuden vuoden aikaan aamusta yömyöhään.

Katso tarkat aukioloajat tästä

Hullu Poron Joululahjat

Meiltä Hullu porosta löytyy monenmoista lahjaa ja elämystä jokaiselle – etsitpä lahjaa lapselle, vaarille, äidille taikka tädille.
Jokaista ilahduttavat elämyslahjat Tonttulan Elämyskylään – osta ikimuistoinen Tonttuseikkailu tai ihana huskysafari, vai yllättäisitkö rakkaimpasi Joulupukin videopuhelulla?

Hemmottelua kaipaavat ilahtuvat varmasti saadessaan valita hemmotteluhoitonsa itse taikka piristää itseään shoppailu kierroksella Shopporossa, miltä kuulostaisi kehoa rentouttava kuumakivihieronta taikka juuri ne täydelliset farkut ja ihanat uudet talvikengät? Shopporon verkkokaupasta  löydät naisten ja miesten muotia sekä Relax Centerin kotihoitotuotteita.
Levi Torin myymälöistä voit myös ostaa lahjakortit valitsemallesi summalle.

Onko tuttavapiirissäsi kulinaristi ja haluaisit antaa hänelle ikimuistoisen ruokaelämyksen? Hullu Poron ravintolalahjakortilla lahjan saaja saa valita meidän lukuisista ravintoloista juuri itselleen sen sopivan. Lahjakortti on aina voimassa 12kk ostopäivästä ja lahjakortin voi noutaa Hotelli Hullu Porosta.

Myös majoituslahjakortit löydät meidän verkkokaupasta. Haluatpa tarjota majoituksen Hotelli Hullu Porossa, Hotelli Taivaanvalkeissa tai Aurora Pyramidissa, tämän kaiken voit tarjota yhdellä lahjakortilla, valitset vain minkä suuruisen lahjakortin halaut ostaa.

Lukemista rakastavalle meiltä löytyy Keltanuttuisen Tontun tarina kirjat, mitkä ilahduttavat myös aikuista lukijaa, Päivikki Palosaaren tarinallinen elämänkerta -kirja sekä monia Iris Palosaaren kirjoittamia kirjojaan. Löydät nämä Tonttulan Elämyskylästä tai verkkokaupastamme www.hulluporo.fi/webshop

Hullu Poron väki tonttuineen toivottaa tervetulleeksi viettämään joulujuhlaa kanssamme.