x

Huonevaraus

x

Tee pöytävaraus

Voitte tehdä ennakkoon pöytävarauksen oheisesta varauskalenterista max 8:lle henkilölle. Mikäli teitä on enemmän kuin 16 tai useampaa ryhmää, niin täyttäkää varauskysely tai ottakaa yhtyettä myyntipalveluumme 016 6510 600 tai sales@hulluporo.fi

Varaus kirjataan varaajan nimellä. Mikäli haluatte varauksen yrityksen/yhdistyksen nimelle, lisätkää tieto ”Klikkaamalla tästä voit lisätä lisätietoja” kohtaan.

Huom! kalenterin kautta tehty varaus on aina vahvistettu ja voimassa tietojen syötön jälkeen, vaikka sähköpostivahvistusta ei tulisikaan. Osa vahvistusviesteistä voi jäädä roskapostiin.

Valitse ravintola

Asia Hullu Poro Bistro Ämmilä Pihvipirtti Wanha Hullu Poro Kammi
x

Varaa ohjelma

Loading...
x

Tonttulan rantasauna

Tervetuloa saunomaan Tonttulan elämyskylän perinteiseen rantasaunaan

Perinteinen, hirsinen rantasauna on alunperin vanha tukkilaiskämppä.  Rantasauna on hirsineen siirretty Pallasselän savottakylästä 1995. Se sijaitsee Ounasjoen rantatörmällä Tonttulan Elämyskylän maalaismiljöössä. Saunan lauteille mahtuu jopa 15 saunojaa kerralla ja suuri puukiuas antaa lempeät löylyt.

Riihi puku- ja rentoutumistilana, avantouintipaikka sekä ”kuuma lähde” –ulkoporeallas, ulkoilman raikkaus, lämmin vesi ja hierovat vesisuihkut luovat täydellisen rentoutumispaketin.

Perinteinen puusauna Ounasjoen rannalla

Perinnesauna Ounasjoen rantatörmällä tarjoaa saunaelämyksen maalaismiljöössä Tonttulan Elämyskylässä.

Perinteinen, hirsinen rantasauna on alunperin vanha tukkilaiskämppä. Se sijaitsee Ounasjoen rantatörmällä Taivaanvalkeiden maalaismiljöössä. Saunan lauteille mahtuu jopa 15 saunojaa kerralla ja suuri puukiuas antaa lempeät löylyt.

Turve- ja hunajasauna

Saunaelämystä voi täydentää paikallisella turpeella itse levitettävällä turvenaamiolla tai saunahunajanaamiolla.

Turve- ja hunajahoidot tehdään rantasaunan lämmössä. Turve vaikuttaa kiihdyttävästi aineenvaihduntaan ja on myös tarkoin valikoitu. Se nostetaan oikeaan aikaan maasta 1,5 metrin syvyydestä ja jauhetaan. Hunaja puolestaan kuorii, kosteuttaa, ravitsee ja hoitaa ihoa luonnollisella tavalla.

Turve- ja hunajahoidot tehdään rantasaunan lämmössä. Turve vaikuttaa kiihdyttävästi aineenvaihduntaan, ravitsee ja kuorii hellästi ihoa. Se nostetaan oikeaan aikaan syvältä maasta ja jauhetaan. Hunaja puolestaan kosteuttaa, ravitsee ja rauhoittaa ihoa luonnollisella tavalla. Naamio levitetään itse ja annetaan vaikuttaa 15-30 min. Kertokaa varatessa kumman naamion haluatte.

Hinta 66 € / hlö. Sis. saunan, naamion ja pyyhkeen. Min. 6 hlö.

Varaukset viimeistään edellisenä arkipäivänä myyntipalvelusta puh. 016 6510 500 tai sales@hulluporo.fi

“Kuuma lähde” eli lämmitetty poreallas Lapin taivaan alla

Kylpeminen ulos sijoitetussa altaassa on varsinainen elämys niin kesällä kuin talvellakin. Ulkoilman raikkaus, lämmin vesi ja hierovat vesisuihkut luovat täydellisen rentoutumispaketin. Lisänautintoa antavat pikku pakkanen, Lapin taivaan revontulet, lukuisat tähdet, hiljaisuus ja kesällä yötön yö. Altaassa on istumapaikkoja kuudelle henkilölle.

Saunan terassilla on kuuden hengen lämmin poreallas, jossa voi ihailla tähtitaivasta ja revontulia.

Avanto

Pulahdus villinä virtaavaan Ounasjokeen on elämys jokaiselle. Ounasjoessa voi pulahtaa vapaan veden aikaan uimaan tai avantoon talvisin.

Rantariihi

Saunan jälkeen viehättävä riihi kutsuu rentoutumaan. Rantariihessä vietetään mukavaa iltaa omalla porukalla ja rantasaunan löylyt lepyttävät kehon ja mielen.

Saunan viessä olevassa rantariihessä on mukava jatkaa iltaa takkatulen ääressä nauttien vilvoittavat juomat tai jopa ruokailla. Se toimii myös viihtyisänä pukutilana saunan pienen takkahuoneen lisäksi. Tunnelmallisesta riihestä avautuu kaunis jokimaisema. Pihapiirin rauha ja hiljaisuus antavat paikalle ainutlaatuisen luonteen.

Hinnat

Hinta 460 €/ 3 h sis. saunan ja riihen käytön.
Hinta sisältää saunan, pore-altaan ja riihen käytön sekä pyyhkeet, pefletit ja pesuaineet.

Ryhmäkoko max. 15 henkilöä.
Varattavissa ympäri vuoden.

 

Lisäpalvelut

– turve- tai hunajanaamio
– vastat
– saunaruokaa ja -juomaa, kysy tarjous.
– ohjattu Saunaporojooga
– rosvopaistin tai loimulohen valmistaminen nuotiolla
– kuljetus Leviltä

Voit myös varata rantariihen ilman saunaa. Hinta 150 €/2 h.

Saapuminen: Tonttulan Elämyskylä. Palosaarentie 50, 99140 Köngäs. Autolla n. 10 min Leviltä ja 30 min Kittilän lentokentältä.

Varaukset ja lisätietoja: Hullu Poro myyntipalvelu p. 016 6510 500 tai sales@hulluporo.fi

www.elvesvillage.fi

Palosaarentie 50, 99140 Kittilä, Suomi