x

Huonevaraus

x

Tee pöytävaraus

Voitte tehdä ennakkoon pöytävarauksen oheisesta varauskalenterista max 8:lle henkilölle. Mikäli teitä on enemmän kuin 8 tai useampaa ryhmää, niin täyttäkää varauskysely tai ottakaa yhtyettä myyntipalveluumme sales@hulluporo.fi

Varaus kirjataan varaajan nimellä. Mikäli haluatte varauksen yrityksen/yhdistyksen nimelle, lisätkää tieto ”Klikkaamalla tästä voit lisätä lisätietoja” kohtaan.

Huom! Kalenterin kautta tehty varaus on aina vahvistettu ja voimassa tietojen syötön jälkeen, vaikka sähköpostivahvistusta ei tulisikaan. Osa vahvistusviesteistä voi jäädä roskapostiin.

Valitse ravintola

Asia Hullu Poro Bistro Ämmilä Pihvipirtti Kammi
x

Varaa ohjelma

Loading...
x
[tiketti-feed]

Turvallista asumista omalla porukalla – Hullu Poron suuremmat huoneistot

Penthouse

Turvallista asumista omalla porukalla – Hullu Poron suuremmat huoneistot

Deluxe huoneisto

Turvallista asumista omalla porukalla – Hullu Poron suuremmat huoneistot

Huoneisto

Meiltä hotelli Hullu Porosta löytyy myös suurempia huoneistoja, joissa asut lomasi ajuan turvallisesti oman porukan kesken. Huoneistoihin kuljet omasta sisäänkäynnistä ulkokautta. Käytössäsi on oma sauna sekä keittiö.

Penthouse

Hullu Poron Penthouse (250 m2) on kattohuoneisto ( 5. kerros), joka sijaitsee aivan Levin ytimessä.  Huoneistoon pääset suoraan omalla hissillä joko katutasosta tai parkkihallista. Penthousessa on majoitustilaa 10 hengelle neljässä makuuhuoneessa.

Olohuoneessa on suuri sohva sekä takka. Ruokapöydässä ja sohvalla on tilaa 12 hengelle. Asunnon kahdelta parvekkeelta on upeat näkymät suoraan Levin torialueelle, rinteille ja Kätkätunturille. Keittiö on täysin varusteltu. Penthousessa on yksi sviittimakuuhuone ja alakerrasta löytyvät vielä kolme erillistä makuuhuonetta. Jokaisessa huoneessa televisio ja oma suihku ja wc. Huoneistossa on lisäksi iso sauna ja kylpyhuone poreammeineen.

Deluxe huoneisto

Hotelli Hullu Poron kaksikerroksinen Deluxe huoneisto (200 m2) sijaitsee hotellin erillisrakennuksessa. Majoitustilaa 8-10 hengelle neljässä makuuhuoneessa. Lisävuoteet löytyvät yläkerran huoneista.

Makuuhuoneissa on moottoroidut sängyt, televisiot ja omat suihku / wc:t, joiden ansiosta aamurutiinit sujuvat saumattomasti isollakin porukalla. Huoneistossa on oma sauna.

Huoneiston yhteinen oleskelu- ja täysin varusteltu keittiötila on avara ja luo koko lomahuoneistoon ison tilan tuntua. Ruokapöydässä on tilaa tarvittaessa 12 hengelle. Huoneiston olohuoneen ikkunoista ja parvekkeelta on hyvät näköalat Levin rinteille.

Huoneistot

Hotelli Hullu Poron lisäsiivestä löytyy lisäksi useampia suurempia kaksikerroksisia huoneistoja (77 m2). Majoitustilaa on viidelle hengelle kolmessa makuutilassa. Huoneistossa tilava oleskelutila, keittotila ja ruokailuryhmä. Lisäksi oma sauna ja kaksi wc:tä.

Yksi huoneisto on suurempi, 7 hengen premium huoneisto. Premium huoneistossa lisänä suuri makuuhuone, jossa sohva- ja keittiöryhmä sekä tv ja sisustustakka.

Kaikkiin huoneistoihin on käynti suoraan ulkokautta.