x

Huonevaraus

x

Tee pöytävaraus

Voitte tehdä ennakkoon pöytävarauksen oheisesta varauskalenterista max 8:lle henkilölle. Mikäli teitä on enemmän kuin 8 tai useampaa ryhmää, niin täyttäkää varauskysely tai ottakaa yhtyettä myyntipalveluumme sales@hulluporo.fi

Varaus kirjataan varaajan nimellä. Mikäli haluatte varauksen yrityksen/yhdistyksen nimelle, lisätkää tieto ”Klikkaamalla tästä voit lisätä lisätietoja” kohtaan.

Huom! Kalenterin kautta tehty varaus on aina vahvistettu ja voimassa tietojen syötön jälkeen, vaikka sähköpostivahvistusta ei tulisikaan. Osa vahvistusviesteistä voi jäädä roskapostiin.

Valitse ravintola

Asia Hullu Poro Bistro Ämmilä Pihvipirtti Kammi
x

Varaa ohjelma

Loading...
x
[tiketti-feed]

Hullu Poron Relax Center – Hyvinvointia koko keholle

Upean luonnon ja herkullisten ruokien jälkeen voit jatkaa itsesi hemmottelua Hullu Poron Relax Centerissä

Hullu Poron Relax Centerin ideologia pohjautuu nimensä mukaisesti rentoutumiseen ja hyvään oloon. Palveluvalikoimastamme löytyy paljon erilaisia hoitoja, luonnollisesti rentouttavia hierontoja, hemmottelupaketteja, mutta myös tehokkaita kasvohoitoja sekä trendikkäitä lashliftejä, volyymiripsiä ja geelikynsiä. Oli hoito mikä tahansa, haluamme että asiakkaamme kokevat olevansa arjen yläpuolella ja olemme täällä heitä varten. Jopa arkinen ripsihuolto on meillä juhlaa.

Parturi-kampaamossa asiakkaalle tarjoillaan kahvi ja pieni makea willeroy bochin kupista, useassa hoitohuoneessa katto on valaistu tähdin ja jalkahoidossa sinulla on mahdollisuus myös selkähierontaan, pienet asiat luovat kokonaisuuden ja jäävät mieleen. Mielestämme asiakaskokemus koostuu ympäristöstä, ilmapiiristä, asiakaspalvelijan ammattitaidosta, laadukkaista tuotteista ja asiakkaan persoonan huomioimisesta.

Muokkaamme valikoimaa vuosittain asiakaskokemusten pohjalta

Hullu Poron Relax Center tarjoaa laajan valikoiman hyvinvointipalveluja alkaen parturi-kampaamo palveluista ja SKY kosmetologien hoidoista aina koulutettujen, Valviran vahvistamien hierojien palveluihin saakka. Hoitola on toiminut vuodesta 2003, toiminta alkoi Hotellin tiloissa ja laajeni keväällä 2009 Levin torille ja siitä lähtien olemme palvelleet asiakkaita kahdessa toimipisteessä.

Jo alusta alkaen tarjonnassa on ollut parturi-kampaamo, kosmetologihoidot sekä koulutettujen hierojien tarjoamat palvelut, mutta olemme kehittäneet valikoimaa joka vuosi aina kysynnän ja viimeisimpien trendien mukaan. Ympärivuotisesti Relax Centerissä palvelee 6 kauneuden ja hyvinvoinnin ammattilaista, sesonki aikaan tekijöitä on yhtäaikaa jopa 15.

Relax Center tarjoaa myös haluttuja työssäoppimispaikkoja parturi-kampaaja, kosmetologi ja hieroja opiskelijoille. Harjoittelupaikat ovat haluttuja, koska Relax Centeriin ei tulla työssäoppimis jaksolla vain siivoamaan vaan oppimaan tärkeää ja kallisarvoista kokemusta ammatistaan ja asiakaspalvelusta.

Häähumua, arjesta karkaamista ja hoitoa rasittuneille lihaksille

Talvella saamme tehdä töitä ihanassa hääkuplassa, kun morsiamet seurueineen ympäri maailman valtaavat kampaamomme. ”Destination Wedding” on Levilläkin vuosi vuodelta kasvava trendi ja teemmekin lähemmäs sata hääseuruetta talven mittaan. Vahvuutemme hääseurueissa on kampaamon isot tilat sekä vahva ammattitaito ja kokemus hääseurueista. Hääpäivänä seurueen tunnelma on aina käsin kosketeltavissa, jolloin henkilökunnan ammattitaito ja asiakaspalvelutaito (ne eivät ole sama asia) täytyy olla äärimmilleen viritetty. Menemme myös mökille tai hotellille pyydettäessä hoitamaan seurueen juhlakuntoon.

Talvisesonki aikaan tärkeä asiakasryhmä ovat myös kotimaiset ja ulkomaiset lomailijat. Lomailijoiden suosioissa ovat eritoten rentouttavat hoitopaketit ja hieronnat. Lomalla on hetki aikaa ottaa irti arjesta ja vaipua rentoutuneeseen omaan kuplaansa, irti maailman melskeestä. Relax Centeristä löytyykin niin hiihtäjälle sopivaa palauttavaa hierontaa kuin myös rentouttavia aroma ja yrttiöljyhierontoja.

Saunaelämyksiä ja kauneutta kotimaan marjoista

Relax Centerin ekokosmetologi ja saunaemäntä rientää tarvittaessa myös Hullu Poron saunamaailmaan luomaan elämyksiä ryhmille. Olemme tehneet räätälöityjä paketteja ryhmille erilaisiin saunamaailmoihin. Valittavana on esimerkiksi upeassa Alvar Aallon suunnittelemassa saunarakennuksessa hunajasauna tai Tonttulan puulämmitteisessä rantasaunassa kehoa ja mieltä puhdistava turvesauna.

Ihonhoitosarjana Relax Centerissä on Ekopharma, se on kotimainen ammattikosmetiikkasarja, jossa käytetään kotimaisia lähituotettuja raaka-aineita. Hoitojen teho tulee mm. herukasta, tyrnistä, vadelmasta ja karpalosta. Hoidoissa yhdistämme viimeisintä teknologiaa, luonnonmukaisuutta ja suomalaisuutta. Ekopharma toimii luontevasti kliinisessä hoitolamiljöössä, mutta myös aistikkaassa rantasaunassa.

Tiivissä yhteistyössä Relax Centerin kanssa toimii myös Hullu Poron oma vaatekauppa Shopporo.

Vaateliike sijaitsee Levin Torilla hoitolan alakerrassa ja talvella vaateliikkeestä löytyy välillä myös POP UP hoitopiste, jolloin saat vaikka kulmat kuntoon ostosten lomassa. Shopporosta löytyy vaatteita, meikkejä, koruja ja kenkiä niin arkeen kuin juhlaakin, miehille ja naisille, kaiken kokoisille. Shopporon valikoima on myös muuntautunut vuosien varrella moneen kertaan ja muuntuu varmasti tulevaisuudessakin, koska eniten kuuntelemme asiakasta, sydäntä ja tunnetta. On turha kangistua samaan kaavaan, silloinhan homma kävisi vallan tylsäksi ja puuduttavaksi ja sehän ei ole Relax Centerin, Shopporon saati Hullu Poro Oy:n tyylistä ollenkaan!

Relax Center ja Shopporo palvelevat vuoden ympäri, todennäköisyyksiä ja laskelmia uhmaten myös hiljaisina aikoina. Haluamme palvella hyvin ja taukoamatta meille tärkeitä paikallisia kanta-asiakkaita. On ollut upea huomata vuosien varrella kuinka miehet ja naiset pitävät itsestään enemmän huolta, jalkahoito on sääntö eikä poikkeus. Oma aika ja itsestään huolehtiminen on äärimmäisen tärkeää kiireisen arjen keskellä.

Upeiden asiakkaiden vuoksi Hullu Poron Relax Center ja Shopporo saavatkin juhlistaa 10 vuotista taivalta Levin Torilla keväällä 2019.

 

Riikka Merikko
Hullu Poro perheen jäsen, äiti, yrittäjä, SKY-kosmetologi