x

Huonevaraus

x

Tee pöytävaraus

Voitte tehdä ennakkoon pöytävarauksen oheisesta varauskalenterista max 8:lle henkilölle. Mikäli teitä on enemmän kuin 8 tai useampaa ryhmää, niin täyttäkää varauskysely tai ottakaa yhtyettä myyntipalveluumme sales@hulluporo.fi

Varaus kirjataan varaajan nimellä. Mikäli haluatte varauksen yrityksen/yhdistyksen nimelle, lisätkää tieto ”Klikkaamalla tästä voit lisätä lisätietoja” kohtaan.

Huom! Kalenterin kautta tehty varaus on aina vahvistettu ja voimassa tietojen syötön jälkeen, vaikka sähköpostivahvistusta ei tulisikaan. Osa vahvistusviesteistä voi jäädä roskapostiin.

Valitse ravintola

Asia Hullu Poro Bistro Ämmilä Pihvipirtti Kammi
x

Varaa ohjelma

Loading...
x
[tiketti-feed]

Iris Palosaari on legenda jo eläessään. Osa legendaa on hänen monikymmenvuotinen elämäntyönsä Kittilän kätilönä Lapin ankarissa oloissa. Toinen on hänen viimeisten vuosiensa rooli auttajana ja näkijänä, joka välittää tietoa ja viestejä henkimaailmasta.

Tähän teokseen on koottu Iris Palosaaren kolumneja ja muita kirjoituksia 2010-luvulta. Niissä otetaan kirpeästikin kantaa ajankohtaisiin asioihin ja tapahtumiin sekä kerrotaan viisaasti ja oivaltavasti onnen tavoittelusta, mielen vapaudesta, ajatuksen voimasta, vanhuudesta ja luopumisesta. Kirjoituksista löytyvät Iris Palosaaren voimanlähteet: usko ja luottamus elämään, joka kantaa.

Toimitustyön on tehnyt FM Sinikka Larsen, Iris Palosaaren monivuotinen ystävä. Hän on myöskirjoittanut teokseen kaksi artikkelia.

Hinta 19,00 €

Voit ostaa kirjan Hotelli Hullu Poron vastaanotosta, Tonttulasta tai www.hulluporo.fi/webshop