x

Huonevaraus

x

Tee pöytävaraus

Voitte tehdä ennakkoon pöytävarauksen oheisesta varauskalenterista max 8:lle henkilölle. Mikäli teitä on enemmän kuin 8 tai useampaa ryhmää, niin täyttäkää varauskysely tai ottakaa yhtyettä myyntipalveluumme sales@hulluporo.fi

Varaus kirjataan varaajan nimellä. Mikäli haluatte varauksen yrityksen/yhdistyksen nimelle, lisätkää tieto ”Klikkaamalla tästä voit lisätä lisätietoja” kohtaan.

Huom! Kalenterin kautta tehty varaus on aina vahvistettu ja voimassa tietojen syötön jälkeen, vaikka sähköpostivahvistusta ei tulisikaan. Osa vahvistusviesteistä voi jäädä roskapostiin.

Valitse ravintola

Asia Hullu Poro Bistro Ämmilä Pihvipirtti Kammi
x

Varaa ohjelma

Loading...
x
[tiketti-feed]

Koko Poro täynnä taidetta

Monikaan ei ole huomannut miten paljon erilaisia taideteoksia on Hullu Porossa esillä.

Monikaan ei ole huomannut miten paljon erilaisia taideteoksia on Hullu Porossa esillä. Haluamme tarjota asiakkaille myös taide-elämyksiä. Yleisissä tiloissamme, ravintoloissamme ja hotellihuoneissamme on esillä edustava kokoelma eri taiteilijoiden töitä.

Sirpa Alalääkölä

Taidemaalari Sirpa Alalääkkölä on luonut Hullu Poron rakennusten ja huoneiden seinille osuvasti vauhdikkaita hahmoja eri aktiviteeteissa, mitä ihmiset Levillä harrastavat.

Sirpa Alalääkkölän tyyli on isoa ja värikästä. Työt keskittyvät ihmisen ja Hullu Porossa porojen kuvaamiseen, joko muotokuvan muodossa tai lähes sarjakuvamaisesti karrikoidulla tyylillä.

Sirpa on myös maalannut merkkaukset useiden ravintoloidemme wc:n oviin.

Hölmölän ikkunoihin on Sirpa myös maalannut hauskat naishahmot.

Sirpa on yksi merkittävimmistä lappilaisista nykytaiteilijoista ja muun maussa nykytaiteenmuseo Kiasman kokoelmissa on jo kuusi hänen teostaan. Alalääkkölän maalauksia on esillä myös muissa kohteissa Levillä.

Sirpan töitä maalauksia pääsee ihailemaan hotelli Hullu Poron aulatiloissa.

Ilja West

Ilja West on pronssitaiteilija, joka on pitänyt lukuisia näyttelyitä Euroopassa ja Aasiassa 70-luvulta lähtien ja saavuttanut arvostetun aseman ja nimen taiteilijana. Ilja Westillä on poikkeuksellinen kyky yhdistää eri kulttuureita skandinaavisen moderniin taiteeseen. Hänen taiteensa miellyttää silmää ja sielua.

Hullu Poron vastaanotossa on näytteillä Westin taideteos Kultainen Poro. Kultainen Poro on lumenvalkea, henkeäsalpaava, kaksiosainen teos, joka esittää tuntureiden välissä juoksevaa porotokkaa, tokasta yksi poro nousee kuitenkin ylitse muiden, Kultainen Poro.

Myös hotelli Hullu Poron pihalla olevat korkea valkoinen poro ja pitkä sininen poro ovat Iljan töitä.

Kari Kärkkäinen

Kari Kärkkäinen on Puunkuokkijoihin kuuluva kuvanveistäjä, joka on jo pitkään työskennellyt puuveistosten parissa. Karin töissä näkyy kunnioittava asenne perinteisiin puun työstömenetelmiin.

Kari Kärkkäinen tekee puusta ja mieluiten juuri haavasta teoksia, jotka vaativat ympärilleen tilaa.

Kärkkäisen veistoksia on esillä Areenalla, Pihvipirtissä ja Tonttulassa ja Taivaanvalkeissa.

Areenan sisällä katossa lentävät kurjet.

Pihvipirtissä esillä ovat työt Hirvi ja Taivaalliset urut.

Taivaanvalkeissa revontuliportti, kotka ja saunatonttu sekä Tietätäjän taloa komistavat poropylväät.

Henna Mantere

Henna Mantere on muotoilija, jonka päämateriaali on tekstiili. Mantere tunnetaankin tekstiiliteoksista.  Yksi merkittävimpiä opettajia Mantereelle on ollut yrittäjäneuvos Päivikki Palosaari, jonka Hullu Poro yrityksessä Mantere suoritti yliopiston projektiopintoina alkaneen, ja sittemmin muodoista karanneen “pitkän oppimäärän elämästä ja estetiikasta”.

Leville Mantere on tehnyt lukuisia tekstiiliteoksia ja suunnittelutoimeksiantoja kunten Hullu Poro Areenan esiripun ja Hullu Poro Areenan eteisen katossa olevan porotyön.

Lisäksi Mantereen töitä on esillä Ravintola taivaassa tekstiilityö Hillat ja hillan kukat sekä kokoustilan käytävänpäässä Koivurunko huovutustyö.

Reijo Raekallio

Reijo Raekallio on kittiläläinen taidemaalari, joka on maalannut taidetta elävästä elämästä vesi- ja öljyvärein 40 vuotta.

Olipa kysymys ihmisistä, poroista tai pelkästä luonnosta, liike ja tunnelma ovat Raekallion maalausten tärkeimpiä ominaisuuksia.

Raekallion töitä löytyy ravintola Ämmilästä.

Lisäksi Ämmilässä esillä Tapani Rannan sekä Vesa Junttilan maalauksia.