x

Huonevaraus

x

Tee pöytävaraus

Voitte tehdä ennakkoon pöytävarauksen oheisesta varauskalenterista max 8:lle henkilölle. Mikäli teitä on enemmän kuin 8 tai useampaa ryhmää, niin täyttäkää varauskysely tai ottakaa yhtyettä myyntipalveluumme sales@hulluporo.fi

Varaus kirjataan varaajan nimellä. Mikäli haluatte varauksen yrityksen/yhdistyksen nimelle, lisätkää tieto ”Klikkaamalla tästä voit lisätä lisätietoja” kohtaan.

Huom! Kalenterin kautta tehty varaus on aina vahvistettu ja voimassa tietojen syötön jälkeen, vaikka sähköpostivahvistusta ei tulisikaan. Osa vahvistusviesteistä voi jäädä roskapostiin.

Valitse ravintola

Asia Hullu Poro Bistro Ämmilä Pihvipirtti Kammi
x

Varaa ohjelma

Loading...
x
[tiketti-feed]

Piipahdus Bistroon

vie kielen mennessään, ainakin poronkielen lautaselta!

Bistro Hullu Poro tarjoaa mutkatonta ja maukasta bistro-ruokaa. Hullu Poron Bistrossa makumatkustat Etelä-Ranskan ja Pohjois-Italian maalaiskeittiöihin.

Mikä ihmeen Bistro Hullu Poro?

 

Maistuvaa ja mielenkiintoista, toisinaan jopa villiriistaa lautasella, ja aina kuitenkin tuttuja raaka-aineita tasokkaasti valmistettuina.

Keittiön chefit laittavat parhaat taitonsa ja kapustansa peliin, sillä piisin äärellä syntyy todellisia makunautintoja alusta loppuun ihmisten tekemänä.

Keittiötaiteellista glooriaa, mutta ei mitään hifistelyä. Makuja ranskalaisen keittiön opein Suomen huipulta, Lapista ja kotomaasta pienellä twistillä.

Annoksista tulee kylläiseksi, ja nälkä siirtyy takuulla naapuriin. Täällä myös vegaani sekä villein ketoilija tai carnivoristi saa vatsansa täyteen.

 

Kielestä turpaan ja siltä väliltä

 

Bistron menu saattaa tuntua jopa konstikkaalta, mutta avulias henkilökunta kyllä selittää ja selittää toisenkin kerran. Ja kannattaa uskoa kerrankin kuulemaansa sekä heittää romukoppaan mahdolliset ruokaennakkoluulot. Ole simppelisti oman elämäsi ruokasoturi!

Jos et ole ikinä maistanut poronkieltä, nyt voit yllättää itsesi uudella makuelämyksellä. Varo vain, ettei oma kieli mene samoin tein.

Vuodenvaihteessa listalla oli myös keittiömestarin huolella ja vaivalla valmistettua hirventurpahyytelöä. Metsästäjille tuttu ja perinteikäs villiriistaherkku, mutta suurelle yleisölle harvinaisempaa. Annoksessa maistui todella kaikki se aika ja työ, joka hyytelön valmistukseen oli käytetty. Ei siis mitään pikaruokaa, mutta tuhtia gourmeta suoraan metsästä.

Ruokayllätyksiä saattaa putkahtaa listalle uusiakin kauden edetessä.

 

Näppärä menu ihan itse

 

Bistron listalla on valinnanvaraa ja kelpo oma menuyhdistelmä kukkarolle sopivaan hintaan syntyy helposti.

Pääruokien lisukkeet voit valita itse, sillä perinteinen automaattinen pottuähky ei uhkaa tässä paikassa, tosin puikuloita saa ja samoin ranskalaisia, mutta myös porkkanaa ja romescoa tai sieniä.

Tarjolla on muun muassa poroa, vasikkaa, nautaa, luuydintä, poronvasan maksaa, pororyynäriä, poronkieltä. Kalojen ystäville on piikkikampelaa.

On Pil Pil -rapuja, on etanoita, sardellia, ja vaihtuva valikoima lihaleikkeitä. Jälkkäriksi savariinia tai hapanjuuripannaria tai jäätelöitä.

 

Kenen kanssa menisin?

 

No ihan kaikkien kanssa, sillä Bistro on avoinna nyt joka päivä huhtikuun 13. päivään asti.

Pöytävaraus kannattaa tehdä ja ruokailemaan pääsee joka päivä klo 17 alkaen. Maistuvien ruokien lisäksi Bistrossa on laadukas viini- ja juomavalikoima, kunnon ruoat huuhdellaan hyvillä ja valikoiduilla viineillä. Joskus muuten voi jälkkärin vaihtaa vaikkapa jälkiruokaviiniin, otapa talteen vinkki!

Bistron tunnelma on mukava ja siellä viihtyy palaveeraamassa helposti pitempäänkin. Jotain kertoo sekin, että on tänne tultu vain syömään, mutta viihdytty sitten aina sulkemiseen asti…

Täällä viihtyvät siis kaikki, aikuiset ja lapset, ja heillekin on oma lista.