x

Huonevaraus

x

Tee pöytävaraus

Voitte tehdä ennakkoon pöytävarauksen oheisesta varauskalenterista max 8:lle henkilölle. Mikäli teitä on enemmän kuin 8 tai useampaa ryhmää, niin täyttäkää varauskysely tai ottakaa yhtyettä myyntipalveluumme sales@hulluporo.fi

Varaus kirjataan varaajan nimellä. Mikäli haluatte varauksen yrityksen/yhdistyksen nimelle, lisätkää tieto ”Klikkaamalla tästä voit lisätä lisätietoja” kohtaan.

Huom! Kalenterin kautta tehty varaus on aina vahvistettu ja voimassa tietojen syötön jälkeen, vaikka sähköpostivahvistusta ei tulisikaan. Osa vahvistusviesteistä voi jäädä roskapostiin.

Valitse ravintola

Asia Hullu Poro Bistro Ämmilä Pihvipirtti Kammi
x

Varaa ohjelma

Loading...
x
[tiketti-feed]

Enää vain hetki talveen!

Syyslomalla Levillä on mahdollista harrastaa hiihtolajeja ja vaikka pyöräillä samaan aikaan. Talven ja kesän harrastukset yhdessä tekevät syyslomasta elämyksen.

Syysmyrskyt karistelevat ruskanlehdet nopeasti alas puista, mutta maaruska loistaa vielä pitkään lokakuuta. Kun etelässä on vielä märkää ja pimeää, Levillä hiihdetään ja lasketellaan jo talvisissa tunnelmissa.

Ulkoilu on ehdoton ajanviete myös syyslomalla

Syyslomat ovat hengähdyshetki arjesta monelle perheelliselle. Ulkoilu on ehdoton ajanviete myös syyslomalla. Patikoi tai laskettele. Hiihdä tai pyöräile. Tekemistä tässä tunturissa riittää.

Leville yleensä loka-marraskuussa saapuva ensilumi merkitsee usealle pitkän odotuksen loppua, kun talvi on vihdoin taas täällä ja hiihtokausi voi alkaa! Levin hiihtokausi starttaa tänä vuonna ennätysaikaisin Eturinteellä säilölumen turvin jo 8.10.2021 klo 9.30!

Tänä vuonna myös maastohiihtokansa pääsee nauttimaan talvesta aina lokakuun alusta lähtien, sillä ensimmäinen 1,5 km osuus latua aukeaa 8.10.2021 Levi Golfilla säilölumenturvin.

Syksyn hiihtoloma Hotelli Hullu Porossa

Hiihdä syksyllä ja majoitu Hotelli Hullu Porossa aivan Levin keskustassa.

Sunnuntai – torstai välisenä aikana
alk. 204 € / 2 hengen huone / 3 yötä

Torstai – sunnuntai välisenä aikana
alk. 239 € / 2 hengen huone / 3 yötä

Hinnat voimassa 15.9.2021 – 15.11.2021. Minimi 3 vuorokautta.

Hinnat sisältävät
* aamiaisen
* sauna- ja kylpyosaston käytön päivittäin
* kuntosalin käytön päivittäin
* Wi-fi yhteyden

Varaukset online tai sales@hulluporo.fi tai puh. 016 6510 100

Syyslomaretkelle Tonttulaan

Ainutlaatuisessa Tonttulan Elämyskylässä voit tutustua salaperäiseen Tonttulan Piiloon. Tonttulan Piilo on paikka, joka jokaisen tulee nähdä ja kokea. Se on tonttujen ikioma piilopaikka, joka pidettiin pitkään salassa ihmiskunnalta. Vieressä sijaitseva suuri Seitakivi kohoaa korkeuksiin ja odottaa sinua maahisten ja peikkojen kanssa kurkistamaan sisälleen.

Tonttulan kahvilassa herkuttelet päivän keitolla ja maukkailla piirakoilla.

Tule nauttimaan luonnosta, kulttuurista ja ainutlaatuisesta paikasta,  joka pohjautuu tarinoihin, satuihin ja kulttuuriin.

Elämyskylä sijaitsee Levillä vain 10 min automatkan päässä Levin keskustasta.

Tonttula avoinna joka päivä klo 10.00 – 16.00

Areena avoinna marraskuussa

PE 5.11.2021 STIG
LA 6.11.2021 Chisu
PE 12.11.2021 Reino Nordin
LA 13.11.2021 Erin
PE 19.11.2021 Gasellit
LA 20.11.2021 Haloo Helsinki!
PE 26.11.2021 Ida Paul & Kalle Lindroth
LA 27.11.2021 Ressu Redford