x

Huonevaraus

x

Tee pöytävaraus

Voitte tehdä ennakkoon pöytävarauksen oheisesta varauskalenterista max 8:lle henkilölle. Mikäli teitä on enemmän kuin 8 tai useampaa ryhmää, niin täyttäkää varauskysely tai ottakaa yhtyettä myyntipalveluumme sales@hulluporo.fi

Varaus kirjataan varaajan nimellä. Mikäli haluatte varauksen yrityksen/yhdistyksen nimelle, lisätkää tieto ”Klikkaamalla tästä voit lisätä lisätietoja” kohtaan.

Huom! Kalenterin kautta tehty varaus on aina vahvistettu ja voimassa tietojen syötön jälkeen, vaikka sähköpostivahvistusta ei tulisikaan. Osa vahvistusviesteistä voi jäädä roskapostiin.

Valitse ravintola

Asia Hullu Poro Bistro Ämmilä Pihvipirtti Kammi
x

Varaa ohjelma

Loading...
x
[tiketti-feed]

Tonttulassa järjestettiin 13.-14.5. innovaatiotyöpaja, johon osallistui kunnioitettava joukko eri alojen huippuosaajia. Lapin Yliopiston, Luonnonvarakeskuksen, Lapin ammattikorkeakoulun, Lapin ammattiopiston, Revontuliopiston, innovaatioyritysten ja Hullu Poro Oy:n ammattilaiset yhdistivät tietonsa ja taitonsa lappilaisen matkailun edistämistä varten. Työpajassa kehitettiin yhteistyötä yritysten, oppilaitosten ja tutkimustahojen välille. Innovaatiotyöpaja oli Hullu Poro Oy:n koolle kutsuma ja sen antia tullaan viemään käytäntöön Tonttulan elämyskylän palveluissa.

tonttulan-tyopajaÄäni- ja valomaailman suunnittelu on iso osa kokonaiselämystä. Siksi Lapin yliopiston ääni-ilmaisun tutkijoita ja opiskelijoita yhdessä alan palveluita tarjoavan Electro Wavesin ja Hullu Poron tekniikan kanssa muodostivat oman työryhmän. Teknologian valjastamisessa elämysmatkailun osaksi on hyödynnetty mm. Lapin yliopiston Äärisää- ja Lumi arktisen resurssina -hanketta.

Tonttula pohjautuu tarinoihin. Alkuperäinen tarina on herännyt eloon brittiläisen dramaturgian professori Allan Owensin avustuksella. Sen ympärille kehitellään näytelmää Revontuliopiston ja Hullu Poron kesken. Tonttujen ja maahisten salaisuuksia, tietäjän viisauksia ja niiden käytännön toteutusta työstetään Lapin ammattikorkeakoulun matkailualan, Lapin ammattiopiston ja Lapin yliopiston taiteiden tiedekunnan kanssa.

Elämyskylän visuaalisuus tonttujen asuja ja rakennuksia myöten on pitkäjänteisen työn tulosta. Ympäristön visuaalinen suunnittelu, kädentaidot yhdistettynä luovuuteen mahdollistaa käsitöiden ja ympäristötaiteen suunnittelun sekä toteutuksen. Näissä innovaatioyrittäjien ja oppilaitosten opit ja yhteistyö ovat kullan arvoisia.

Elämysmetsän rakentamisessa Luonnonvarakeskus on ollut aktiivisesti mukana. Hullu Poro on ollut Luken ja Kittilän elinkeinoyhtiö (Kideve) Voimametsät hankkeessa jo vuonna 2015. Tästä yhteistyöstä on jo suunniteltu ja osittain toteutettu pakurikääpäymppäyksiä, puolukkapelto ja yrttiviljelmiä.

Innovaatiotyöpajan päällimmäinen fokus oli tuoda yhteen ja saattaa käytäntöön tutkimustyö, oppilaitokset ja innovaatioyritykset, jotka tuotteistavat teoreettisen tiedon yritys- ja matkailusektorin hyödynnettäväksi.

 

 

Lisätietoja:

Sanna Törmi
Tuottaja
p. 050 3153014                            
sanna.tormi@hulluporo.fi