x

Accommodation

x

Make a table reservation

Valitse ravintola

Asia Hullu Poro Bistro Ämmilä Pihvipirtti Wanha Hullu Poro Kammi
x

Book activities

Loading...
x
Areenan kokoustekniikka

Hullu Poro Areenalla on kolme suurta valkokangasta: Kaksi sivuilla ja yksi edessä. Valkokankaiden hyvän sijoittelun ansiosta jokainen kokoukseen osallistuja näkee luennoitsijan esityksen. Valkokankaille voidaan heijastaa tehokkailla videotykeillä kuvaa seuraavilla laitteilla, jotka löytyvät Areenalta:
– RGBS-(tietokone)
– MINI DV
– DVD
– DOKUMENTOINTIKAMERA

Äänentoisto on Suomen huippuluokkaa. Äänikenttä on tasainen joka puolella, joten kaikki kuulevat luennoitsijan puheen selkeästi.

Kokouksen pitäjille löytyy 5 kpl langattomia mikrofoneja. Saatavilla on myös 1 kpl nappi- eli kravattimikrofoni tai headset -mikrofoni. Lisäksi saatavilla on runsaasti muuta mikrofonikalustoa tarpeen mukaan.  Luennoitsijan esitys, väliaikaohjelma tai vaikka kunniamitaleiden jako voidaan heijastaa valkokankaille joillakin kolmesta kääntöpäällä varustetuista kameroista. Mahdollista on myös tallentaa tapahtuma. Areenalla on 1 kpl kannettava SONY MINI DV -kamera, joka voidaan viedä minne tahansa sisällä tai ulkona ja heijastaa tapahtuma valkokankaille. Lisäksi meiltä löytyy käyttöönne HD videokamera.

Internet-yhteydet toimivat DHCP -palvelimen avulla. Avoin wlan yhteys. Tiedonsiirtonopeus 100/100 mb/s.

Lisätietoja kokoustekniikasta
Areenan tekniikkavastaava Jarmo Hujanen
Puh. 040 841 9977, email. areena.tekniikka@hulluporo.fi