x

Huonevaraus

x

Tee pöytävaraus

Voitte tehdä ennakkoon pöytävarauksen oheisesta varauskalenterista max 8:lle henkilölle. Mikäli teitä on enemmän kuin 8 tai useampaa ryhmää, niin täyttäkää varauskysely tai ottakaa yhtyettä myyntipalveluumme sales@hulluporo.fi

Varaus kirjataan varaajan nimellä. Mikäli haluatte varauksen yrityksen/yhdistyksen nimelle, lisätkää tieto ”Klikkaamalla tästä voit lisätä lisätietoja” kohtaan.

Huom! Kalenterin kautta tehty varaus on aina vahvistettu ja voimassa tietojen syötön jälkeen, vaikka sähköpostivahvistusta ei tulisikaan. Osa vahvistusviesteistä voi jäädä roskapostiin.

Valitse ravintola

Asia Hullu Poro Bistro Ämmilä Pihvipirtti Kammi
x

Varaa ohjelma

Loading...
x
[tiketti-feed]

Huonevaraus

Naistenpäivän sauna

Kansainvälisenä naistenpäivänä 8.3.2024 Tonttulan rantasauna lämpenee klo 13.00 – 15.00 ja klo 15.00 – 17.00. Hintaan 17.25 € / henkilö.

Kansainvälisenä naistenpäivänä 8.3.2024 Tonttulan rantasauna lämpenee klo 13.00 – 15.00 ja klo 15.00 – 17.00. Hintaan 17.25 € / henkilö.

Naistepäivä

Kansainvälisenä naistenpäivänä 8.3.2024

Tonttulan rantasauna lämpenee klo 13.00 – 15.00 ja klo 15.00 – 17.00.

Hintaan 17.25 € / henkilö.

Perinteinen, hirsinen rantasauna Ounasjoen rantatörmällä. Saunan lauteille mahtuu jopa 15 saunojaa kerralla ja suuri puukiuas antaa lempeät löylyt. Ounasjoessa voi pulahtaa vapaan veden aikaan uimaan tai avantoon talvisin.

Omatoiminen saunakokemus, ei opasta mukana!

Uintimahdollisuus sääolosuhteista riippuen.

Saunatonttu

Yksi tontun vanha ympäristö kyllä pysynyt. Kun suomalainen asuu jossain, niin kyllä sillä yleensä on sauna lähellä. On se oma tai vaikka yhteinen sauna, niin siellä käydään. Saunassa tuntuu erilaiselta. Sen takia sinne mennään. Siinä puhdistuu, kun peseytyy. Mutta on siinä muutakin. Siellä lepää ja rentoutuu. Se on lempeä paikka.

Sauna on paikka, mutta se on myös aika, tietty hetki ja sitten se on tietty tapa olla. Kaikkea tätä yhtä aikaa. Mutta miksi saunassa viihtyy? Mistä tulee se merkillisen mukava tunnelma? Henki, löylyn ja lämmön henki. Sen kokee yksin ja sen kokee yhdessä.

Sauna ja tonttu liittyvät hyvin läheisesti yhteen. Löyly tarkoitti ennen juuri henkeä, ja päin vastoin. Ja tonttu taas, se kuului paikan henkeen. Jotta saunassa olisi hyvä olla, siellä oli ennen myös tarkat säännöt. Tontulla oli kova työ huolehtia siitä, että ihmiset saunoivat oikein ja kunnolla, niin että paikka ja löylyn henki säilyvät hyvinä seuraavillekin tulijoille.