Voitte tehdä ennakkoon pöytävarauksen oheisesta varauskalenterista max 8:lle henkilölle. Mikäli teitä on enemmän kuin 8 tai useampaa ryhmää, niin täyttäkää varauskysely tai ottakaa yhtyettä myyntipalveluumme sales@hulluporo.fi
Varaus kirjataan varaajan nimellä. Mikäli haluatte varauksen yrityksen/yhdistyksen nimelle, lisätkää tieto ”Klikkaamalla tästä voit lisätä lisätietoja” kohtaan.
Huom! Kalenterin kautta tehty varaus on aina vahvistettu ja voimassa tietojen syötön jälkeen, vaikka sähköpostivahvistusta ei tulisikaan. Osa vahvistusviesteistä voi jäädä roskapostiin.
LOHIKEITTO 27 €
Lapin rieskaa, perinteistä ruisleipää ja voita
SAVUPOROJUUSTOKEITTO 27 €
Lapin rieskaa, perinteistä ruisleipää ja voita
METSÄSIENIKEITTO (vegan) 27 €
Lapin rieskaa, perinteistä ruisleipää ja voita
MAUSTEINEN LINSSIPATA (vegan, G) 30 €
Harissajogurttia ja kurpitsansiemenöljyä
LOIMULOHI (L, G) 37 €
Paahdettuja juureksia ja Lapin Puikulaperunoita, kermaviilikastiketta ja mummonkurkkuja
Ruisleipää ja voita
PORONKÄRISTYS (L, G) 37 €
Perunamuusia, puolukkahilloa ja Myrttisen maustekurkkua
Ruisleipää ja voita
Revontulikodan lounaat sisältävät nokipannukahvit tai haudutettua mustaa teetä
Lisämaksusta jälkiruoaksi lounaalle:
• Laskiaispulla 4 €
• Räiskäleitä, hilloa ja kermavaahtoa 6 €
Menu 1
Tarjoillaan avotulen ääreltä, jälkiruoka tarjoillaan pöytiin
Timjamilla maustettua savuporokeittoa ja mallasleipää (L)
Loimulohta, tilli-kermaviilikastiketta, nuotiojuureksia ja uuniperunoita (L, G)
Puolukkabavaroise, paahdettua valkosuklaata ja puolukkahilloa (L, G)
Nokipannukahvit
70 €
Menu 2
Pöytiin tarjoiltuna
Poro rillette, juuripersiljapyreetä, kuusiöljyä ja hillottua karpaloa (L, G)
Tikkusiikaa (tikunnokassa paistettu kokonainen siika), sipulivoita, Puikulaperunaa ja kylmää tillikastiketta (L, G)
Ruisleipää ja voita
Mustikkakukkoa ja kondensoitua mustikkamaitoa (L)
Nokipannukahvia
79 €
Menu 3
Pääruoka tarjoillaan avotulen ääreltä
Fondue:
Rautapadassa Emmental, Comte ja Tomme-juustoista valmistettu perinteinen 3-juuston kastike.
Lisäksi dipattavaksi hapanjuurileipää, kasviksia ja chorizo-makkaraa.
Nuotiolla paistettuja gnoccheja, ylikypsää Meri-Lapin lampaan niskaa, ja kokoon keitettyä maa-artisokka fondia.
Väinönputkipiiras ja lämmintä kinuskia
Nokipannu kahvia
75 €
Menu 4
Pöytiin tarjoiltuna
Madekeittoa ja perinteistä leipää
Paimentolaispiiras (L, G)
Käristetyillä herkkusienillä, valkosipulilla ja yrteillä maustetun perunamuusin alla ylikypsää poronpaistia ja karamellisoituja juureksia
Lakkatiramisu (L)
Nokipannukahvia
74 €
Menu 5
Pöytiin tarjoiltuna
Tattari blinit, siianmätiä, sipulia ja hapankermaa (L)
Tulilla paistettua poron fileetä, yrteillä ja valkosipulilla maustettua puikula-perunapyreetä, riistakastiketta (L, G)
Hillavanukas ja paahdettua valkosuklaata (L, G)
Nokipannukahvia
86 €
Menu 6
Pääruoka tarjoillaan avotulen ääreltä
Kermaista rautukeittoa ja ruisleipää (L)
Nuotiolla kypsennettyä hirvenpaistia, tummaa lipstikkakastiketta, kotitekoista mustaherukkahilloa ja yrttiperunamuusia (L, G)
Piimäjuustoa, mustikoita, kuusenkerkkä siirappia ja rapeaa spelttia (L)
Nokipannukahvia
78 €
Menu 7
Pääruoka tarjoillaan avotulen ääreltä
Keitto:
Lipstikalla maustettu ”nokipannu” juureskeitto (L, G)
Tapakset:
Rautu tartar, kaskinauris kimchia ja korianterin versoja (L, G)
Kotasavustettua poronpaistia, karpaloa ja marinoituja nappirouskuja (L, G)
Haapanjuurileipää, poronmaksapateeta ja herukkaa (L)
Pääruoat:
Savulohipihvejä, villiyrttikastiketta ja kurkku-sipulirelissiä (L, G)
Herkkusieniä, pekonia ja vihreitä papuja (L, G)
Poro Burgerit ja perunasämpylöitä (L)
Uuniperunoita ja maustekurkku-smetanaa
Jälkiruoat:
Vadelma Brownie (L, G)
Kuusenkerkkä kermaa (L, G)
Nokipannukahvia
79 €
Hullu Poron Myyntipalvelu
Puh. 016 6510 500
sales@hulluporo.fi
tai täytä ryhmävaraustiedustelulomake
Rakkavaarantie 3, 99130 Levi
• Revontulikodan yksityistilaisuuksien minimi ruokamyynti on 1500 €, mikäli tätä ei saavuteta, veloitamme puuttuvan summan tilavuokrana
• Pyydämme yhtenäistä menuvalintaa
• Yksityistilaisuus
• Tilaukset viimeistään 7 vrk ennen tuloa
• Mahdolliset ruoka-aineallergiat pyydämme ilmoittamaan 7 vrk etukäteen
• Kasvisruokailijat ja muut erityisruokavaliot huomioimme tapauskohtaisesti