x

Huonevaraus

x

Tee pöytävaraus

Voitte tehdä ennakkoon pöytävarauksen oheisesta varauskalenterista max 8:lle henkilölle. Mikäli teitä on enemmän kuin 8 tai useampaa ryhmää, niin täyttäkää varauskysely tai ottakaa yhtyettä myyntipalveluumme sales@hulluporo.fi

Varaus kirjataan varaajan nimellä. Mikäli haluatte varauksen yrityksen/yhdistyksen nimelle, lisätkää tieto ”Klikkaamalla tästä voit lisätä lisätietoja” kohtaan.

Huom! Kalenterin kautta tehty varaus on aina vahvistettu ja voimassa tietojen syötön jälkeen, vaikka sähköpostivahvistusta ei tulisikaan. Osa vahvistusviesteistä voi jäädä roskapostiin.

Valitse ravintola

Asia Hullu Poro Bistro Ämmilä Pihvipirtti Kammi
x

Varaa ohjelma

Loading...
x

Lauri Haav

26.04.2024
Ovet klo 22:00
Liput alk. 25,50 €
K-18
Showtime 23:30

Melo, Jore & Zpoppa

27.04.2024
Ovet klo 21:00
Liput alk. 20,50 €
K-18
Showtime 23:30

90s EuroDance Mayday: DJ Oku Luukkainen

29.04.2024
Ovet klo 21:00
Liput alk. 20,50 €
K-18
Showtime 23:30

90s EuroDance Mayday: Günther, Mr. President

30.04.2024
Ovet klo 21:00
Liput alk. 25,50 €
K-18

Tonttulan Piilo – Lapin elävä satu

LEVILLE KANSAINVÄLINEN ELÄMYSKYLÄ!

Revontulten valo johdatti Lapin tontut suojeltuun ja taianomaiseen paikkaan. Leikkisät ja huolehtivat maahiset suojelivat maata, kasvia ja eläimiä. He rakensivat tontuille vuosisatojen aikana kokonaisen oman salaisen piilopaikan. Tänne tontut voivat kokoontua oppimaan ja viihtymään.
Näin syntyi Leville paikka, jossa kohtaavat kaikki Lapin tontut. Tiestitkö jo, että tonttuja on Lapissa hurjasti erilaisia? Joulutonttu on toki tunnetuin. Mutta tunnetko jo saunatontun? Tai aittatontun tai jäämerentontun?
Nyt tämä maahisten ja tonttujen luoma Tonttulan piilo on avoinna myös ihmisille, sekä pienille että isommille. Kaikille joilla on sydän avoin ja täynnä tonttumieltä.
Tule mukaan Suomen Lapin elävään satuun. Löydä oma sisäinen tonttusi!

Taivaanvalkeiden pihapiiriin Könkään kylään avataan kansainvälisillekin markkinoille tähtäävä Tonttulan Elämyskylän, jollaista ei löydy toista maailmassa. Keskuksessa kävijöitä palvelee elämysmetsä Tonttulan Piilo, ravintoloita, boutique hotelli Taivaanvalkeat, Country House ja muita majoitustiloja. Tonttulan visiona on olla vuonna 2020 Euroopan tunnetuin ja vetovoimaisin tarinoihin ja mytologiaan pohjautuva elämys- ja aktiviteettipuisto.

Elämyksen merkitys Tonttulassa on syvempi kuin teemapuistoissa yleensä. Tonttulan dramaturginen tarina pohjautuu satuun Keltanuttuisesta Tontusta, minkä pohjalta kävijän polku elämyspuistossa vaihe vaiheelta rakentuu. Kävijälle Tonttula on vähintäänkin tonttu-ja maahiselämys, ja parhaimmillaan syvällinen kokemus – osa itsensä löytämistä.

Puisto rakennetetaan vaiheittain ja täydessä toiminnassa se on kesällä 2017 , mutta jo nyt Taivaanvalkeiden pihapiiristä löytyy liuta ihastuttavia elämyksiä, kuten hevoshaka, metsäpolku, tonttujen tuvat, kaunis joentörmä ja rakenteilla oleva yrttimaa. Hotellin tekee ainutlaatuiseksi sen ympäristön tarjoama tekemisen kirjo. Vain pari askelta, niin olet metsäpolulla tai viettämässä aikaa ulkona pelaten frisbeegolfia tai kiertäen minigolfrataa.

Yrttipolulla käyskennellessäsi voit vaikkapa maistella lipstikkaa, kuminaa, väinönputkea tai minttua, ja oppia millaisia parantavia rohtoja yrteistä saadaan.

Rantasaunasta voit talvella pulahtaa avantoon ja ihastella ulkoporeltaassa revontulia. Pihapiirissä voit aistia Lapin luonnon nopeat kuukaisittaiset muutokset, ja harrastaa rauhoittavaa taivaankatselua.

Taivaanvalkeat sijaitsee lähellä Leviä, sinne on saman verran matkaa kuin Levin keskustasta Etelärinteille. Kesällä matka taittuu mukavasti polkupyörällä, ja talvella hiihtoladut johdattavat Tonttulaan taukokahville. Keväällä pääset perille myös hiihtäen tai kelkkaillen pitkin aurinkoista Ounasjoen jäätä.

Tervetuloa Tonttulaan!

 

 [hupo-video url=”//www.youtube.com/embed/-WAh3l8IXbo” korkeus=”400″]