x

Huonevaraus

x

Tee pöytävaraus

Voitte tehdä ennakkoon pöytävarauksen oheisesta varauskalenterista max 8:lle henkilölle. Mikäli teitä on enemmän kuin 8 tai useampaa ryhmää, niin täyttäkää varauskysely tai ottakaa yhtyettä myyntipalveluumme sales@hulluporo.fi

Varaus kirjataan varaajan nimellä. Mikäli haluatte varauksen yrityksen/yhdistyksen nimelle, lisätkää tieto ”Klikkaamalla tästä voit lisätä lisätietoja” kohtaan.

Huom! Kalenterin kautta tehty varaus on aina vahvistettu ja voimassa tietojen syötön jälkeen, vaikka sähköpostivahvistusta ei tulisikaan. Osa vahvistusviesteistä voi jäädä roskapostiin.

Valitse ravintola

Asia Hullu Poro Bistro Ämmilä Pihvipirtti Kammi
x

Varaa ohjelma

Loading...
x
[tiketti-feed]

Hulluko se on kun kirjoja kustantaa

Tiesitkö, että Hullu Poro on julkaissut jo kymmenkunta omaan toimintaan tavalla tai toisella liittyvää kirjaa?

Hulluko se on kun kirjoja kustantaa

No Hullu Porohan se! Jos osataan leipoa omat leivät, pestä pyykit ja sisustaa ravintolat, niin kyllä ne kirjatkin osataan kustantaa. Tiesitkö, että Hullu Poro on julkaissut jo kymmenkunta omaan toimintaan tavalla tai toisella liittyvää kirjaa?

Päivikki teki ensimmäisen keittokirjansa vuonna 1999, Lapin herkkuja tulilta ja tuntureilta. Sen julkaisi tuolloin Polarlehdet. Kirja julkaistiin myös englanniksi ja saksaksi. Keittokirjasta löytyy Päivikin herkullisia suosikkiruokia, myös niitä herkkuja, joilla Hullu Poron ravintola aikoinaan ansaitsi kannuksensa yhtenä Lapin parhaimmista ruokaravintoloista.

PALOSAARTEN VOIMANAISET MUISTELEVAT
Varsinainen kustannustoiminta Hullu Porossa sai alkunsa, kun Päivikin äiti Iris halusi tuoda elämäntarinoitaan lukijoiden ulottuville. Irikseltä ilmestyi 2000-luvulla peräti kolme teosta. Näistä alkujaan turkulaisen Iriksen kätilönurasta Lapin kairoilla kertova muistelmateos on ollut suosituin. Jumalan ja synnyttäjän välissä (2006, kirjoittanut Sinikka Larsen) teoksesta otettiin vastikään uusintapainos.

Iriksen uusin teos,  Ämmilän seinät kertovat , kertoo hänen kotinsa taiteen tarinan. Tarinat kertovat menneistä elämistä, henkiolennoista ja Iriksen sielukkaan kodin kauniista tunnelmasta.

Päivikin elämäntarina saatiin yksiin kansiin sopivasti hänen 60-vuotisjuhlavuonnaan. Kioskipitäjä ja keisarinna – Päivikki Palosaaren elämää (2016, kirjoittanut Anne Lukkarila) on saatavilla Hullu Poron verkkokaupasta, kuten muutkin Hullu Poron julkaisemat kirjat.

LAPIN TONTTULAN SALATUT TARINAT NYT JULKI!
Tonttulan Elämyskylän on avattu yleisölle ja nyt tuon kiehtovan kohteen tonttutarinat on myös julkaistu useilla eri kielillä.

Tonttulan Elämyskylän syntytarinan kertoo satukirja Keltanuttuisen Tontun tarina (2017, Hullu Poron luova tiimi).

Keltanuttuisen Tontun huimat seikkailut jatkuvat vasta ilmestyneestä kirjassa Keltanuttuinen Tonttu ja Seitakiven Salaisuus (2017, Anne Lukkarila).

Tilaa kirjat meiltä tai kipaise kirjastoon – sukella unelmoimaan Lapista ja Levistä siihen saakka kunnes taas tavataan!