x

Huonevaraus

x

Tee pöytävaraus

Voitte tehdä ennakkoon pöytävarauksen oheisesta varauskalenterista max 8:lle henkilölle. Mikäli teitä on enemmän kuin 8 tai useampaa ryhmää, niin täyttäkää varauskysely tai ottakaa yhtyettä myyntipalveluumme sales@hulluporo.fi

Varaus kirjataan varaajan nimellä. Mikäli haluatte varauksen yrityksen/yhdistyksen nimelle, lisätkää tieto ”Klikkaamalla tästä voit lisätä lisätietoja” kohtaan.

Huom! Kalenterin kautta tehty varaus on aina vahvistettu ja voimassa tietojen syötön jälkeen, vaikka sähköpostivahvistusta ei tulisikaan. Osa vahvistusviesteistä voi jäädä roskapostiin.

Valitse ravintola

Asia Hullu Poro Bistro Ämmilä Pihvipirtti Kammi
x

Varaa ohjelma

Loading...
x
[tiketti-feed]

TOTUUS ON TARUA IHMEELLISEMPÄÄ
Kioskinpitäjä ja keisarinna – Päivikki Palosaaren elämää

Hullu Poron perustaja ja omistaja Päivikki Palosaari viettää omia 60-vuotispäiviään vuoden viimeisenä päivänä ja juhlavuoden kunniaksi julkaistaan tämän sinnikkään yrittäjänaisen elämäkerta. Kirjan julkaisee Hullu Poro Oy ja sen on kirjoittanut rovaniemeläinen Anne Lukkarila.

Kirja valottaa Päivikin elämäntarinaa aina lapsuudesta nykypäivään. Elämäkerta valottaa Päivikistä puolia, jotka eivät muutoin julkisuudessa ole tulleet esille. Nuoruuden opintomatkat Suomessa ja aina merillä saakka, könkääläisen maalaistytön polku konsernijohtajaksi ja Päivikin henkilökohtainen kasvutarina avautuvat värikkäiden tarinoiden kautta lukijalleen.

Kirjaa on saatavana Hullu Poron verkkokaupasta – tietysti Päivikin allekirjoituksella varustettuna.

Tilaa omasi Hullu Poron verkkokaupasta www.hulluporo.fi/webshop

Hinta 29,50 € sis. toimitusmaksun

Kirja on myynnissä myös hyvin varustelluissa kirjakauppoihin.


Tarinallinen elämänkerta valottaa Päivikki Palosaaren elämää, hänen ilojaan ja surujaan, vaikeuksiaan ja voittojaan.

Päivikki Palosaarta on kuvailu useilla nimityksillä: Lapin keisarinna, Levin voimanainen, Lapin matkailun matriarkka, Lapin kultasormi, Matkailun ideasampo, Levin patruuna, Levin viihdekeisarinna, Lapin ravintolakuningatar.

Millainen tytär, sisar, puoliso, äiti, ystävä ja yrittäjä löytyy julkisuuskuvan takaa? Millainen on ollut Päivikin elämänmatka Kittilän Könkään maalaistuvasta Lapin matkailubisneksen keskiöön? Mitkä ovat olleet tämän lappilaisen naisen elämän käännekohdat? Mitä uutta löytyy naisesta, joka herättää ristiriitaisiakin mielipiteitä?

Tarinallinen elämänkerta valottaa Päivikki Palosaaren elämää, hänen ilojaan ja surujaan, vaikeuksiaan ja voittojaan.  Hersyvät tarinat vievät lukijat Päivikin lapsuuteen ja nuoruuteen Lappiin ja Turkuun, matkoille maailman ääriin ja väliin kivuliaisiinkin seikkailuihin yrittäjänä ja ihmisenä. Syväluotaavan tekstin kautta lukijalle jää itselleen arvioitavaksi, millainen ihminen tarinan keskiöstä löytyy.

Yhden unelmansa eteen taistelleen ihmisen tarinasta kuultaa läpi lohdullinen ajatus – elämä on ihmisen omissa käsissä.

Kirjoittanut Anne Lukkarila