x

Huonevaraus

x

Tee pöytävaraus

Voitte tehdä ennakkoon pöytävarauksen oheisesta varauskalenterista max 8:lle henkilölle. Mikäli teitä on enemmän kuin 8 tai useampaa ryhmää, niin täyttäkää varauskysely tai ottakaa yhtyettä myyntipalveluumme sales@hulluporo.fi

Varaus kirjataan varaajan nimellä. Mikäli haluatte varauksen yrityksen/yhdistyksen nimelle, lisätkää tieto ”Klikkaamalla tästä voit lisätä lisätietoja” kohtaan.

Huom! Kalenterin kautta tehty varaus on aina vahvistettu ja voimassa tietojen syötön jälkeen, vaikka sähköpostivahvistusta ei tulisikaan. Osa vahvistusviesteistä voi jäädä roskapostiin.

Valitse ravintola

Asia Hullu Poro Bistro Ämmilä Pihvipirtti Kammi
x

Varaa ohjelma

Loading...
x
[tiketti-feed]

Hotelli Hullu Porolle kansallinen kestävän matkailun sertifikaatti

Hotelli Hullu Porolle on myönnetty Visit Finlandin kestävän matkailun sertifikaatti. Visit Finland on Business Finlandin yksikkö, jonka tehtävänä on edistää ulkomailta Suomeen suuntautuvaa matkailua. Sustainable Travel Finland STF on Suomen malli matkalle kohti kestävän matkailun maata.

Suomi vie kestävän matkailun kärkikohteita kansainvälisille markkinoille Sustainable Travel Finland-ohjelmalla

Hotelli Hullu Porolle kansallinen kestävän matkailun sertifikaatti

Hotelli Hullu Porolle on myönnetty Visit Finlandin kestävän matkailun sertifikaatti. Visit Finland on Business Finlandin yksikkö, jonka tehtävänä on edistää ulkomailta Suomeen suuntautuvaa matkailua. Sustainable Travel Finland STF on Suomen malli matkalle kohti kestävän matkailun maata.

STF ohjelmaan pääsemiseksi yrityksiltä vaaditaan kestävää matkailua tukeva sertifikaatti.

Hullu Poro on käynyt jo vuosia omaa taisteluaan ilmastonmuutosta vastaan. Ympäristötyötä ryhdittämään valittiin kansainvälinen, vaativa ISO 14001 sertfikaatti, joka myönnettiin Hotelli Hullu Porolle vuonna 2016.

”Kansallisen tason kestävän matkailun sertifiointi on luonteva jatkumo ympäristötyöllemme. Haluamme osoittaa kansainvälisille matkailumarkkinoille, että toimimme kestävän matkailun kriteerien mukaisesti. Toimintaamme ovat ohjanneet jo vuosia yrityksemme meille tärkeät arvot:  lappilaisuus, innovatiivisuus, vastuullisuus ja elämyksellisyys”, kertovat yrittäjäneuvos Päivikki Palosaari ja varatoimitusjohtaja Annukka Paksuniemi hotelli Hullu Porosta.

Perinteet ja paikallisuus toiminnan ytimessä

Vastuullisuudessa on monta näkökulmaa. Ympäristötyön lisäksi edellytetään sosiokulttuurista ja taloudellista vastuullisuutta.

”Kannamme taloudellisen vastuumme ja olemme sen suhteen myös hyvin avoimia sekä sidosryhmiä että henkilöstöämme kohtaan”, Paksuniemi valottaa.

”Sosiokulttuurinen vastuu on yrityksemme dna:ssa. Hyödynnämme paikallisia tuotteita ja raaka-aineita. Lappilaiset elementit löytyvät kaikkien majoitustilojemme sisustuksessa. Käytämme kaikkialla poroteemaa sekä paljon luonnonmateriaaleja. Kunnioitamme kulttuuriperintöä. Hotellihuoneista ja yleisistä tiloista voit löytää käsityönä tehtyjä raanuja, joita on kerätty ympäri Lappia ja Suomea.”

Elinkaariajattelu ja kierrätys ohjaa toimintaa

Kierrätä, säästä ja hyödynnä on Hullu Poron edelläkävijyyskulttuurin pelisääntö, siinä missä elinkaariajattelu on ympäristötyön ja vastuullisuuden yksi vaatimuksista. Kierrätystä on tehostettu vuosi vuodelta. Kierrätys tehostuu entisestään, kun biojätteen keräys saatiin käyntiin vuoden 2020 alussa.

”Kiinteistöhuollollamme on jätekirjanpitoa jätelajikkeittain vuodesta 2014. Vuosittain olemme onnistuneet vähentämään sekajätteen määrää yhdeksällä prosentilla. Jatkossa luku vain paranee, kun saamme uudet lukemat, joissa biojätteen keräyksen vaikutus näkyy”, Paksuniemi huomauttaa.

Esteettömyys ja eettisyys ovat osa Hullu Poron vastuullisuutta

Esteettömyys on huomioitu Hullu Poro Oy:n käyntikohteen Tonttulan Elämyskylän reiteissä jo rakennusvaiheessa. Tonttulan Piiloon johdattavan kävelyreitin polut ja rampit on suunniteltu siten, että kohteeseen pääsee myös pyörätuolilla ja lastenrattailla.

Eettisyys on Hullu Porossa myös sitä, että luontoa suojellaan ja maata viljellään. Yrityksellä on Taivaanvalkeissa yrttitarha, perunamaa, viinimarjatarha ja puolukkapelto. Myös mustikat, hillat ja poro hankitaan läheltä.

”Tervetuloa Hullu Poroon vaikka poronkäristykselle. Poron hankimme läheltä Kotaporosta, perunat nostamme omasta maasta ja puolukat survokseen pellostamme. Huuhdo herkullinen annos alas viinimarjamehullamme. Sitä parempaa lähiruokaa saa etsiä”, yrittäjäneuvos Päivikki Palosaari summaa.

 

Hotelli Hullu Porolle on myönnetty perheyrityksistä eniten kansainvälisiä laatu- ja ympäristösertifikaatteja matkailualalla. Laatusertifikaatti ISO 9001 vuonna 2015, ISO 14001 vuonna 2016 ja viimeisin kansainvälisille markkinoille kohdennettu Sustainable Travel Finland vuonna 2020.