x

Huonevaraus

x

Tee pöytävaraus

Voitte tehdä ennakkoon pöytävarauksen oheisesta varauskalenterista max 8:lle henkilölle. Mikäli teitä on enemmän kuin 8 tai useampaa ryhmää, niin täyttäkää varauskysely tai ottakaa yhtyettä myyntipalveluumme sales@hulluporo.fi

Varaus kirjataan varaajan nimellä. Mikäli haluatte varauksen yrityksen/yhdistyksen nimelle, lisätkää tieto ”Klikkaamalla tästä voit lisätä lisätietoja” kohtaan.

Huom! Kalenterin kautta tehty varaus on aina vahvistettu ja voimassa tietojen syötön jälkeen, vaikka sähköpostivahvistusta ei tulisikaan. Osa vahvistusviesteistä voi jäädä roskapostiin.

Valitse ravintola

Asia Hullu Poro Bistro Ämmilä Pihvipirtti Kammi
x

Varaa ohjelma

Loading...
x

Lauri Haav, Evelina

30.03.2024
Ovet klo 21:00
K-18
Liput alk. 32,50 €

Saavuthan ajoissa paikalle!

Lipun hintaan sisältyy eteispalvelumaksu 3 €.

Lauri Haav Hullu Poro Areenalla!

LAURI HAAV ALOITTAA TULEVAN VUODEN KIERTUEEN MERKEISSÄ

Supersuosittu Lauri Haav nähdään tien päällä tulevana vuonna Aino-tourin merkeissä. Kuluvan vuoden ajan ahkerasti keikkailleen artistin kiertue jatkuu aina maaliskuun loppupuolelle asti ja kattaa lähes kaksikymmentä paikkakuntaa.

Lauri Haav on yksi tämän hetken kuumimmista nimistä kotimaisella musiikkikentällä julkaistuaan lokakuussa odotetun kolmannen albuminsa ”Aino”. Albumi valtasi oikopäätä kotimaisten soittolistojen kärkipaikat ja striimasi platinaa heti ilmestymisensä jälkeen. Albumilta aiemmin julkaistut singlet, kuten ”Mua ei voi pelastaa”, ”Aino” ja ”Sydämii” sekä viimeisimpänä Gettomasan kanssa tehty ”Feimii” ovat keränneet suoratoistopalveluissa useita miljoonia kuuntelukertoja. Artistin keikkailutahti on tiivis, ja samaa voi sanoa keikkojen tunnelmasta – Haav on timanttisen valovoimainen live-esiintyjä, ja suuri osa loppuvuoden keikoista on jo loppuunmyyty.

Jyväskyläläislähtöinen Lauri Haav julkaisi debyyttialbuminsa ”Silmät kii” vuonna 2020 ja kakkosalbumi ”Se viimeinen kesä” näki päivänvalon vuonna 2022. Kiitellyt albumit poikivat useita Emma-ehdokkuuksia ja ovat kasvattaneet artistille laajan ja omistautuneen fanikunnan.

Rouhean pehmeästä äänestään ja rehellisen samaistuttavista lyriikoistaan tunnettu artisti liikkuu rapin, r&b:n ja popin välimaastossa ennakkoluulottomasti ja rohkeasti. Haav on lyhyessä ajassa luonut musiikkityylin, jonka tunnistaa Lauri Haaviksi vaikka silmät kiinni.

Evelina

Evelina on yksi kotimaisen pop-musiikin kärkinimistä, joka tunnetaan muun muassa listahiteistään Tornado, Hitaasti ja Kylmii Väreitä. Turkulaislähtöisen laulaja-lauluntekijän julkaisuihin lukeutuvat huippusuositut albumit ”24K” (2016), ”SOS” (2019) sekä ”III” (2020), jotka ovat keränneet yhteensä yli 240 miljoonaa kuuntelua. Nimensä mukainen, kolmannen ja neljännen albumin välinen musiikkiprojekti ”3½” -EP, esittelee artistin vahvaa hiphop- ja r&b-osaamista. Uransa aikana yhteensä kymmenen Emma-ehdokkuutta kerännyt ja Vuoden naissolistina palkitun Evelinan live-esiintyminen tuottaa kuulijoille kylmii väreitä. Aidot tunteet, herkät sanoitukset ja huolellisesti hiottu show on elämys, aina klubilta stadionille.

Musiikissaan Evelina yhdistelee taitavasti niin pop-, hiphop- kuin r&b-tyylejäkin ja on saavuttanut taakseen uskollisen fanijoukon. Yleisöä puhuttelevat lyriikat, taidokas tulkinta ja karismaattinen lavaesiintyminen ovat vahvoja tekijöitä artistin suosion takana. Evelinan sanoitukset inspiroituvat hänen omasta elämästään ja niihin on kuulijoiden helppo samaistua. Aitous puhuttelee, melodiat tarttuvat.

Evelina julkaisi elokuun 2023 lopussa paljon odotetun neljännen albuminsa, joka kantaa nimeä ”Pehmee”. Albumin julkaisun myötä Evelina päätti yli vuoden kestäneen keikkataukonsa ja kiersi loppuvuonna 17 kaupunkia ja 22 keikkaa sisältävällä ”Pehmee Tourilla”.

Aikataulu:
21:00 ovet
22:00 Evelina
n. 23:30 Lauri Haav

Musiikki, Kotimaiset artistit
Hiphop/Rap, Pop, R&B

Hotelli Hullu Porolle kansallinen kestävän matkailun sertifikaatti

Hotelli Hullu Porolle on myönnetty Visit Finlandin kestävän matkailun sertifikaatti. Visit Finland on Business Finlandin yksikkö, jonka tehtävänä on edistää ulkomailta Suomeen suuntautuvaa matkailua. Sustainable Travel Finland STF on Suomen malli matkalle kohti kestävän matkailun maata.

Suomi vie kestävän matkailun kärkikohteita kansainvälisille markkinoille Sustainable Travel Finland-ohjelmalla

Hotelli Hullu Porolle kansallinen kestävän matkailun sertifikaatti

Hotelli Hullu Porolle on myönnetty Visit Finlandin kestävän matkailun sertifikaatti. Visit Finland on Business Finlandin yksikkö, jonka tehtävänä on edistää ulkomailta Suomeen suuntautuvaa matkailua. Sustainable Travel Finland STF on Suomen malli matkalle kohti kestävän matkailun maata.

STF ohjelmaan pääsemiseksi yrityksiltä vaaditaan kestävää matkailua tukeva sertifikaatti.

Hullu Poro on käynyt jo vuosia omaa taisteluaan ilmastonmuutosta vastaan. Ympäristötyötä ryhdittämään valittiin kansainvälinen, vaativa ISO 14001 sertfikaatti, joka myönnettiin Hotelli Hullu Porolle vuonna 2016.

”Kansallisen tason kestävän matkailun sertifiointi on luonteva jatkumo ympäristötyöllemme. Haluamme osoittaa kansainvälisille matkailumarkkinoille, että toimimme kestävän matkailun kriteerien mukaisesti. Toimintaamme ovat ohjanneet jo vuosia yrityksemme meille tärkeät arvot:  lappilaisuus, innovatiivisuus, vastuullisuus ja elämyksellisyys”, kertovat yrittäjäneuvos Päivikki Palosaari ja varatoimitusjohtaja Annukka Paksuniemi hotelli Hullu Porosta.

Perinteet ja paikallisuus toiminnan ytimessä

Vastuullisuudessa on monta näkökulmaa. Ympäristötyön lisäksi edellytetään sosiokulttuurista ja taloudellista vastuullisuutta.

”Kannamme taloudellisen vastuumme ja olemme sen suhteen myös hyvin avoimia sekä sidosryhmiä että henkilöstöämme kohtaan”, Paksuniemi valottaa.

”Sosiokulttuurinen vastuu on yrityksemme dna:ssa. Hyödynnämme paikallisia tuotteita ja raaka-aineita. Lappilaiset elementit löytyvät kaikkien majoitustilojemme sisustuksessa. Käytämme kaikkialla poroteemaa sekä paljon luonnonmateriaaleja. Kunnioitamme kulttuuriperintöä. Hotellihuoneista ja yleisistä tiloista voit löytää käsityönä tehtyjä raanuja, joita on kerätty ympäri Lappia ja Suomea.”

Elinkaariajattelu ja kierrätys ohjaa toimintaa

Kierrätä, säästä ja hyödynnä on Hullu Poron edelläkävijyyskulttuurin pelisääntö, siinä missä elinkaariajattelu on ympäristötyön ja vastuullisuuden yksi vaatimuksista. Kierrätystä on tehostettu vuosi vuodelta. Kierrätys tehostuu entisestään, kun biojätteen keräys saatiin käyntiin vuoden 2020 alussa.

”Kiinteistöhuollollamme on jätekirjanpitoa jätelajikkeittain vuodesta 2014. Vuosittain olemme onnistuneet vähentämään sekajätteen määrää yhdeksällä prosentilla. Jatkossa luku vain paranee, kun saamme uudet lukemat, joissa biojätteen keräyksen vaikutus näkyy”, Paksuniemi huomauttaa.

Esteettömyys ja eettisyys ovat osa Hullu Poron vastuullisuutta

Esteettömyys on huomioitu Hullu Poro Oy:n käyntikohteen Tonttulan Elämyskylän reiteissä jo rakennusvaiheessa. Tonttulan Piiloon johdattavan kävelyreitin polut ja rampit on suunniteltu siten, että kohteeseen pääsee myös pyörätuolilla ja lastenrattailla.

Eettisyys on Hullu Porossa myös sitä, että luontoa suojellaan ja maata viljellään. Yrityksellä on Taivaanvalkeissa yrttitarha, perunamaa, viinimarjatarha ja puolukkapelto. Myös mustikat, hillat ja poro hankitaan läheltä.

”Tervetuloa Hullu Poroon vaikka poronkäristykselle. Poron hankimme läheltä Kotaporosta, perunat nostamme omasta maasta ja puolukat survokseen pellostamme. Huuhdo herkullinen annos alas viinimarjamehullamme. Sitä parempaa lähiruokaa saa etsiä”, yrittäjäneuvos Päivikki Palosaari summaa.

 

Hotelli Hullu Porolle on myönnetty perheyrityksistä eniten kansainvälisiä laatu- ja ympäristösertifikaatteja matkailualalla. Laatusertifikaatti ISO 9001 vuonna 2015, ISO 14001 vuonna 2016 ja viimeisin kansainvälisille markkinoille kohdennettu Sustainable Travel Finland vuonna 2020.