x

Huonevaraus

x

Tee pöytävaraus

Voitte tehdä ennakkoon pöytävarauksen oheisesta varauskalenterista max 8:lle henkilölle. Mikäli teitä on enemmän kuin 8 tai useampaa ryhmää, niin täyttäkää varauskysely tai ottakaa yhtyettä myyntipalveluumme sales@hulluporo.fi

Varaus kirjataan varaajan nimellä. Mikäli haluatte varauksen yrityksen/yhdistyksen nimelle, lisätkää tieto ”Klikkaamalla tästä voit lisätä lisätietoja” kohtaan.

Huom! Kalenterin kautta tehty varaus on aina vahvistettu ja voimassa tietojen syötön jälkeen, vaikka sähköpostivahvistusta ei tulisikaan. Osa vahvistusviesteistä voi jäädä roskapostiin.

Valitse ravintola

Asia Hullu Poro Bistro Ämmilä Pihvipirtti Kammi
x

Varaa ohjelma

Loading...
x
[tiketti-feed]

Lehdistötiedote

Hotelli Hullu Porolle ISO 14001 ympäristösertifikaatti

Päivikki Palosaaren Levillä omistamalle Hotelli Hullu Poro Oy:lle on myönnetty ympäristösertifikaatti ISO 14001. Se on maailman tunnetuin ympäristöjärjestelmämalli, joka auttaa organisaatioita parantamaan ympäristönsuojelunsa tasoa ja osoittamaan ympäristöasioidensa hyvää hoitoa.

”Sertifikaatin mukainen toiminta on yhdistänyt meillä ympäristöasiat entistä paremmin osaksi johtamista ja toiminnan suunnittelua”, kertoo yrittäjä Päivikki Palosaari. ”Hyvä ympäristöjärjestelmä lisää kustannustehokkuutta tehostamalla raaka-aineiden ja energian käyttöä sekä vähentämällä jätemääriä.” 

Laatupäällikkö ja henkilöstöjohtaja Annukka Paksuniemi toteaa, että ympäristöjärjestelmän sertifiointi oli luonteva jatkumo vuosi sitten saadulle ISO 9001-sertifioinnille. ”Kun saimme laatujärjestelmämme sertifioitua, halusimme kehittää ympäristötoimintamme samalle tasolle.” Vuoden mittaisen tiiviin kehitystyön tuloksista ollaan iloisia ja ylpeitä: ”Toimiva ympäristöjärjestelmä edistää henkilöstön ympäristötietoisuutta ja osallistumista, ja voimme edistää ympäristövaikutusten huomioon ottamista palveluketjujemme eri vaiheissa.”

ISO 14001-sertifikaatti on kolmannen osapuolen antama pätevä todiste, joka osoittaa yrityksen ponnistelevan kestävän kehityksen puolesta. Sertifikaatin myönsi Inspecta, joka on Suomen markkinajohtaja johtamisjärjestelmien sertifioinnissa.

 

Kuvassa: Yrittäjäneuvos Päivikki Palosaari, kiinteistöpäällikkö Antti Pekkala ja henkilöstöjohtaja / laatupäällikkö Annukka Paksuniemi
sekä molemmat sertifikaattimme; laatusertifikaatti ISO 9001 ja ympäristösertifikaatti ISO 14 001

 


Document1

Document3