x

Huonevaraus

x

Tee pöytävaraus

Voitte tehdä ennakkoon pöytävarauksen oheisesta varauskalenterista max 8:lle henkilölle. Mikäli teitä on enemmän kuin 8 tai useampaa ryhmää, niin täyttäkää varauskysely tai ottakaa yhtyettä myyntipalveluumme sales@hulluporo.fi

Varaus kirjataan varaajan nimellä. Mikäli haluatte varauksen yrityksen/yhdistyksen nimelle, lisätkää tieto ”Klikkaamalla tästä voit lisätä lisätietoja” kohtaan.

Huom! Kalenterin kautta tehty varaus on aina vahvistettu ja voimassa tietojen syötön jälkeen, vaikka sähköpostivahvistusta ei tulisikaan. Osa vahvistusviesteistä voi jäädä roskapostiin.

Valitse ravintola

Asia Hullu Poro Bistro Ämmilä Pihvipirtti Kammi
x

Varaa ohjelma

Loading...
x
[tiketti-feed]

 Suomen pohjoisin sähköautojen latauskenttä on Levillä Hullu Porossa.

Levillä sijaitsevan hotelli Hullu Poron eteen on rakennettu Suomen pohjoisin sähköautojen latauskenttä. Kuusipaikkainen latauskenttä valmistui lokakuussa 2014 aikana ja se avattiin yleiseen käyttöön Levin talvikauden avajaisten yhteydessä 7.–9.11.2014.

Hullu Poron latauskenttä palvelee Levin matkailijoita ympäri vuoden ja mahdollistaa ladattavalla ajoneuvolla saapumisen Leville. Latauskentän tarkoituksena on tuoda vahvistusta Pohjois-Suomen latauspisteiden vähäiseen määrään sekä siten vauhdittaa ladattavien ajoneuvojen lisääntymistä koko Suomen alueella. ”Sähköautoilusta innostunut Hullu Poro haluaa olla mukana levittämässä sähköautoilun ilosanomaa ja kasvattamassa Pohjois-Suomen latauspisteiden määrää”, kertoo Hullu Poro Oy:n omistaja Päivikki Palosaari.

Latauskentän puitteissa on tarkoitus järjestää myös sähköautoilutapahtumia. Ensimmäinen sähköautoilutapahtuma järjestettiin 7.–9.11.2014, kun Levillä vietettiin talvikauden avajaisia. Latauskentällä järjestettiin tällöin mm. sähköautojen ja ladattavien hybridien koeajoja. Paikalla oli myös alan asiantuntijoita vastaamassa sähköautoiluun liittyviin kysymyksiin.

Hullu Poron latauskenttä on toteutettu yhteistyössä Hullu Poro Oy:n ja Plugit Finland Oy:n kesken. Yritykset vastaavat yhdessä sekä latauskentän suunnittelusta että rakennustöistä.

Lisätietoja:
Plugit Finland Oy, Ari Kurri, tekninen johtaja, p. 040 7490 360
Hullu Poro Oy, Mika Latva, p. 0400 602 576

Plugit Finland Oy on sähköiseen liikenteeseen erikoistunut palveluyritys, jonka taustalta löytyy maamme mittakaavassa merkittävää alan osaamista. PlugItin toimenkuvaan kuuluvat muun muassa laadukkaat latausjärjestelmien kartoitus-, suunnittelu- ja rakentamispalvelut. www.plugit.fi

Hullu Poro Oy on majoitus- ja ravintola-alan yritys, joka on tarjonnut tasokasta majoitusta ja ravintolapalveluita Levillä jo kahdenkymmenen vuoden ajan. Aikaansa seuraavan yrityksen tavoitteena on pystyä joka vuosi vastaamaan matkailijoiden muuttuviin tarpeisiin. www.hulluporo.fi