x

Huonevaraus

x

Tee pöytävaraus

Voitte tehdä ennakkoon pöytävarauksen oheisesta varauskalenterista max 8:lle henkilölle. Mikäli teitä on enemmän kuin 8 tai useampaa ryhmää, niin täyttäkää varauskysely tai ottakaa yhtyettä myyntipalveluumme sales@hulluporo.fi

Varaus kirjataan varaajan nimellä. Mikäli haluatte varauksen yrityksen/yhdistyksen nimelle, lisätkää tieto ”Klikkaamalla tästä voit lisätä lisätietoja” kohtaan.

Huom! Kalenterin kautta tehty varaus on aina vahvistettu ja voimassa tietojen syötön jälkeen, vaikka sähköpostivahvistusta ei tulisikaan. Osa vahvistusviesteistä voi jäädä roskapostiin.

Valitse ravintola

Asia Hullu Poro Bistro Ämmilä Pihvipirtti Kammi
x

Varaa ohjelma

Loading...
x
[tiketti-feed]

Hullu Poron joulu

Meillä Levillä Hullu Porossa ehdit nauttimaan kerrankin joulusta riittävästi. Me valmistamme illalliset ja tontut leikittävät lapset.

Hullu Poron Joulu 2023

Meillä Levillä Hullu Porossa ehdit nauttimaan kerrankin joulusta riittävästi. Me valmistamme illalliset ja tontut leikittävät lapset.

Hullu Poron Joulu

Meillä Levillä Hullu Porossa ehdit nauttimaan kerrankin joulusta riittävästi. Me valmistamme illalliset ja tontut leikittävät lapset.

Meillä Levillä Hullu Porossa ehdit nauttimaan kerrankin joulusta riittävästi. Me valmistamme aamiaiset, pikkujoulubuffetit ja -lounaat sekä jouluaaton illallisen, kerroshoitajat hoitavat siivouksen puolestasi ja tontut leikittävät lapset.

Lapissa metsät suorastaan vilisevät tonttuja. Tonttulan Joulu on lasten juhlaa ja Joulun aikaan kilteille lapsille on tarjolla paljon mukavaa tekemistä.

Jouluaaton illallinen

Juhlaa tehdään myös syömällä hyvin. Lapin joulupöytään kuuluu muutakin kuin sika; riistaa, lohta ja siikaa. Ja kalankin voi nauttia joulun punaisena. Poro on parasta myös jouluna. Vaikka miten tiukkaa olisi ollut muuten, ei Lapin jouluna ollut puute mistään. Oli lihaa, leivonnaisia, riisipuuroa ja luumuja.

Jouluaaton kattaukset

 

Joulun ajan aukioloajat ravintoloissamme

Ravintolamme palvelevat Joulun ja Uuden vuoden aikaan aamusta yömyöhään.

Katso tarkat aukioloajat tästä

Tonttulan joulu

Tonttulassa on joulu aina.

Joulun aikaan Tonttulassa Joulupukin paja ohjelma sekä Jouluseikkailu.

Tontut toivottavat vieraat tervetulleeksi Tonttulan Elämyskylään, jossa vietetään antoisa aamupäivä tonttujen touhujen parissa. Salaisen kartan opastuksella kuljet halki elämysmetsän, läpi maagisen Seita kiven, Tonttujen Piiloon.

Lue lisää ohjelmista

Hullu Poron Joululahjat

Meiltä Hullu porosta löytyy monenmoista lahjaa ja elämystä jokaiselle – etsitpä lahjaa lapselle, vaarille, äidille taikka tädille.

Jokaista ilahduttavat elämyslahjat Tonttulan Elämyskylään – osta ikimuistoinen Tonttuseikkailu tai lempeä poroajelu, vai yllättäisitkö rakkaimpasi Joulupukin paja-ohjelmalla?

Hemmottelua kaipaavat ilahtuvat varmasti saadessaan valita hemmotteluhoitonsa itse taikka piristää itseään shoppailu kierroksella Fabessa. Fabe verkkokaupasta  löydät naisten ja miesten muotia sekä Relax Centerin kotihoitotuotteita.

Levi Torin myymälöistä voit myös ostaa lahjakortit valitsemallesi summalle.

Onko tuttavapiirissäsi kulinaristi ja haluaisit antaa hänelle ikimuistoisen ruokaelämyksen? Hullu Poron ravintolalahjakortilla lahjan saaja saa valita meidän lukuisista ravintoloista juuri itselleen sen sopivan. Lahjakortti on aina voimassa 12kk ostopäivästä ja lahjakortin voi noutaa Hotelli Hullu Porosta.

Myös majoituslahjakortit löydät meidän verkkokaupasta. Haluatpa tarjota majoituksen Hotelli Hullu Porossa, Hotelli Taivaanvalkeissa tai Aurora Pyramidissa, tämän kaiken voit tarjota yhdellä lahjakortilla, valitset vain minkä suuruisen lahjakortin halaut ostaa.

Lukemista rakastavalle meiltä löytyy Keltanuttuisen Tontun tarina kirjat, mitkä ilahduttavat myös aikuista lukijaa, Päivikki Palosaaren tarinallinen elämänkerta -kirja sekä monia Iris Palosaaren kirjoittamia kirjojaan. Löydät nämä Tonttulan Elämyskylästä tai verkkokaupastamme www.hulluporo.fi/webshop

Pikkujoulumenut

Tänä vuonna sinulla on mahdollisuus valita useasta eri pikkujoulumenusta Sinulle ja teidän seurueelle mieleinen:

  • Ravintola Ämmilä
  • Ravintola Taivas
  • Ravintola Pihvipirtti
  • Kammin Poropeijaiset
  • Ravintola Tonttula

Tutustu menuihin ja tee varaukset myyntipalvelustamme puh. 016 6510 500 tai sales@hulluporo.fi

Ämmilän joululounas

Ravintola Ämmilässä

Saatavilla perjantaina 8.12. & 15.12.
klo 11:00 – 15:00

Joululounaalla lisänä
perinteiset joulun salaatit,
porkkana- ja lanttulaatikkoa,
sekä joulukinkkua ja kinkun kastiketta.
Jälkiruokana piparkakkurahkaa

Hinta 16 €/ hlö

 

LISÄTIETOJA JA VARAUKSET
Hullu Poro myyntipalvelu puh. 016 6510 500  sales@hulluporo.fi tee pöytävaraus netistä

Hullu Poron väki tonttuineen toivottaa tervetulleeksi viettämään joulujuhlaa kanssamme.