x

Huonevaraus

x

Tee pöytävaraus

Voitte tehdä ennakkoon pöytävarauksen oheisesta varauskalenterista max 8:lle henkilölle. Mikäli teitä on enemmän kuin 8 tai useampaa ryhmää, niin täyttäkää varauskysely tai ottakaa yhtyettä myyntipalveluumme sales@hulluporo.fi

Varaus kirjataan varaajan nimellä. Mikäli haluatte varauksen yrityksen/yhdistyksen nimelle, lisätkää tieto ”Klikkaamalla tästä voit lisätä lisätietoja” kohtaan.

Huom! Kalenterin kautta tehty varaus on aina vahvistettu ja voimassa tietojen syötön jälkeen, vaikka sähköpostivahvistusta ei tulisikaan. Osa vahvistusviesteistä voi jäädä roskapostiin.

Valitse ravintola

Asia Hullu Poro Bistro Ämmilä Pihvipirtti Kammi
x

Varaa ohjelma

Loading...
x
[tiketti-feed]

Hullu Poron Kokoustekniikkaan tehdään parhaillaan mittaavaa uudistusta

Hullu Poron tekniikkavastaava Jarmo Hujanen istuu pääsali Kevään kokoustilassa tuolilla ja näyttää tyytyväiseltä. Eikä ihme, sillä jo 14 vuotta palvellut kokouslaitteistoa uudistetaan parhaillaan kokonaan.

Vuonna 2003 Hullu Poroon tehtiin hotellilaajennus ja kokoustilat. Laitteet olivat silloin viimeisintä teknologiaa. Tuolloin kuitenkin elettiin analogisten järjestelmien aikaa. Kaikki kokoukissa tarvittava materiaali ja teknologia johdettiin näyttöihin analogisesti, toisin sanoen käyttämällä tiedonsyötössä ainakin keski-ikäisten muistamia lähteitä kuten DVD ,VHS ja CD. Nykyään kaikki tieto syötetään ja jaetaan digitaalisesti.

Investointi liki satatuhatta euroa

Kyseessä on mittava, liki sadantuhannen euron investointi. Muutostyöt tehdään niin, ettei kokousasiakkaiden tilaisuudet häiriinny, eli työt ajoitetaan kokouskäytön näkökulmasta vuoden hiljaisimpaan aikaan toukokuulle. Muutostyöt kestävät kaksi viikkoa.

Käytännössä koko kuvapuoli digitalisoidaan. Käyttäjän näkökulmasta tämä tarkoittaa kuvan laadun paranemista teräväpiirtokuvan tasolle. Myös laitteiden ääniprosessorit vaihdetaan. Jatkossa kokous voidaan helposti taltioida asiakkaan pyynnöstä.

Teknisenä kumppanina toteutuksesta vastaa helsinkiläinen Electro Waves, jonka asiakasreferensseistä löytyvät mm Suomen Kansallisteatteri ja MTV3.

Modernisointi tukee kestävää kehitystä ja laatua

Videotykkien vaihto lasertykkeihin on myös ympäristöteko. Laitteiden käyttöikä pitenee neljänneksellä 16000 tunnista 20 000 tuntiin. Myös lamppujen kesto jopa kaksi ja puolikertaistuu 1000 tunnista 2500 tuntiin.  Vaikka näyttöjä uusitaan, ei vanhoja hukata vaan ne jäävät varakäyttöön. Uuden tekniikan myötä myös toimintavarmuus paranee. Varavirtalähteet varmistavat katkeamattoman virran.

Hullu Poron kokoustilat muokataan asiakkaan käyttötarpeen mukaan

Hullu Poron kokoustilat ovat jo alun perin suunniteltu muunneltaviksi. Pääsali Kevät on jaettavissa neljään osaan. Käytännössä kokouskäytävälle näyttääkin, että kokoustiloja on neljä: Kevät, Kesä, Talvi ja Syksy. Todellisuudessa ne ovat yhtä suurta tilaa, jotka on eroteltu siirreltävillä väliseinillä omiksi kabineteikseen. 

Kokoustekniikalle tämä asettaa omat vaatimuksensa. Esitystekniikan suuntaa täytyy voida vaihdella, ja käyttää eri tiloja eri yrityksille yhtä aikaa, tai koko tilaa niin, että sama esitys näkyy kaikissa päätelaitteissa.

Uudistuksella vastaamme kokousasiakkaiden huutoon ja kehitämme kokouspalvelujamme vastaamaan nykyajan tarpeita, jotka ovat nykyään moninaiset – vanhalla tekniikalla ei kokousmarkkinoilla voi enää pärjätä.