x

Huonevaraus

x

Tee pöytävaraus

Voitte tehdä ennakkoon pöytävarauksen oheisesta varauskalenterista max 8:lle henkilölle. Mikäli teitä on enemmän kuin 8 tai useampaa ryhmää, niin täyttäkää varauskysely tai ottakaa yhtyettä myyntipalveluumme sales@hulluporo.fi

Varaus kirjataan varaajan nimellä. Mikäli haluatte varauksen yrityksen/yhdistyksen nimelle, lisätkää tieto ”Klikkaamalla tästä voit lisätä lisätietoja” kohtaan.

Huom! Kalenterin kautta tehty varaus on aina vahvistettu ja voimassa tietojen syötön jälkeen, vaikka sähköpostivahvistusta ei tulisikaan. Osa vahvistusviesteistä voi jäädä roskapostiin.

Valitse ravintola

Asia Hullu Poro Bistro Ämmilä Pihvipirtti Wanha Hullu Poro Kammi
x

Varaa ohjelma

Loading...
x

Tähtitiistai: Meiju Suvas

11.03.2025
Ovet klo 20:00
Liput alk. 25,50 €
K-18

Maija Vilkkumaa

12.03.2025
Ovet klo 21:00
Liput alk. 30,50 €
K-18

Olli Halonen

13.03.2025
Ovet klo 21:00
Liput alk. 25,50 €
K-18

ETTA

14.03.2025
Ovet klo 21:00
Liput alk. 22,50 €
K-18

Movetron

15.03.2025
Ovet klo 21:00
Liput alk. 25,50 €
K-18

Tähtitiistai: Souvarit

18.03.2025
Ovet klo 20:00
Liput alk. 25,50 €
K-18

Arttu Wiskari

19.03.2025
Ovet klo 21:00
Liput alk. 28,50 €
K-18

Kotiteollisuus

20.03.2025
Ovet klo 21:00
Liput alk. 30,50 €
K-18

Arttu Wiskari

21.03.2025
Ovet klo 21:00
Liput alk. 30,50 €
K-18

Benjamin

22.03.2025
Ovet klo 21:00
Liput alk. 28,50 €
K-18

Tähtitiistai: Eini

25.03.2025
Ovet klo 20:00
Liput alk. 28,50 €
K-18

Happoradio

26.03.2025
Ovet klo 21:00
Liput alk. 30,50 €
K-18

Steve 'n' Seagulls

27.03.2025
Ovet klo 21:00
Liput alk. 30,50 €
K-18

Jenni Vartiainen

28.03.2025
Ovet klo 21:00
Liput alk. 38,50 €
K-18

Tuuli

29.03.2025
Ovet klo 21:00
Liput alk. 28,50 €
K-18

Popeda

01.04.2025
Ovet klo 20:00
Liput alk. 38,50 €
K-18

Ressu Redford

02.04.2025
Ovet klo 21:00
Liput alk. 30,50 €
K-18

Mokoma

03.04.2025
Ovet klo 21:00
Liput alk. 30,50 €
K-18

Popeda

04.04.2025
Ovet klo 21:00
Liput alk. 41,50 €
K-18

Uniklubi

05.04.2025
Ovet klo 21:00
Liput alk. 30,50 €
K-18

Tähtitiistai: Komiat

08.04.2025
Ovet klo 20:00
Liput alk. 25,50 €
K-18

Juha Tapio

09.04.2025
Ovet klo 21:00
Liput alk. 36,50 €
K-18

Roope Salminen & Koirat

10.04.2025
Ovet klo 21:00
Liput alk. 30,50 €
K-18

Petri Nygård

11.04.2025
Ovet klo 21:00
Liput alk. 30,50 €
K-18

Finnhits - Nina Tapio, Annika Eklund, Tomi Metsäketo ja Sami Hintsanen

12.04.2025
Ovet klo 21:00
Liput alk. 30,50 €
K-18

Tähtitiistai: Martti Servo & Napander

15.04.2025
Ovet klo 20:00
Liput alk. 25,50 €
K-18

Portion Boys

17.04.2025
Ovet klo 21:00
Liput alk. 38,50 €
K-18

Mirella & Hugo

18.04.2025
Ovet klo 21:00
Liput alk. 35,50 €
K-18

Averagekidluke & Sara Bee

19.04.2025
Ovet klo 21:00
Liput alk. 27,50 €
K-18

Portion Boys

20.04.2025
Ovet klo 21:00
Liput alk. 38,50 €
K-18

Vapun lippupaketti

30.04.2025
Ovet klo 21:00
Liput alk. 60,50 €
K-18

Petri Nygård

30.04.2025
Ovet klo 21:00
Liput alk. 30,50 €
K-18

Teflon Brothers

01.05.2025
Ovet klo 21:00
Liput alk. 30,50 €
K-18

Pasi & Anssi

02.05.2025
Ovet klo 21:00
Liput alk. 22,50 €
K-18

Hullu Poron ympäristö- ja laatuosaaminen on Suomen matkailualan huippua

Hullu Poron ympäristö- ja laatujärjestelmät (Laatu ISO 9001 ja Ympäristö ISO 14001) on sertifioitu ja niiden seuranta-auditoinnit tehdään jälleen syksyllä molemmat yhtä aikaa. Matkailualalla kansainväliset sertifikaatit ovat harvinaisia niiden vaativuuden vuoksi.

Ympäristösertifikaatti ISO-14001 on maailman tunnetuin ympäristöjärjestelmämalli, joka auttaa organisaatioita parantamaan ympäristönsuojelunsa tasoa ja osoittamaan ympäristöasioidensa hyvää hoitoa.

 

Hullu Porossa tarkistetaan vuosittain, että laatu- ja ympäristöjohtaminen ovat kunnossa ja kansainvälisten laatukriteerien mukaiset. Hullu Poron laadunhallinta on dokumentoitu laatukäsikirjaksi: sinne on kirjattu kaikki ne menettelytavat, joilla hyvää toiminnan laatua ja ympäristöasioiden hoitoa ylläpidetään ja parannetaan.

”Laatu on johtamista, auditoinneilla mitataan sitä, miten kaikkia järjestelmiä ja prosesseja johdetaan, ja onnistutaanko niissä tavoitteiden mukaisesti.” Annukka Paksuniemi, laatupäälikkö tarkentaa.

”Auditoinnin perusteella olemme kehittyneet: esimerkiksi ympäristöjärjestelmän ansiosta sekajätteen määrä on vähentynyt 17% – kuluvan vuoden ennusteen mukaan määrä tulee vielä pienenemään.”

Aikaisemmat auditoinnit on menneet molempien sertifikaattien osalta hienosti. Hullu Poron johto ja henkilökunta saivatkin viimeksi kehuja auditoijalta. Annukka kertoo ylpeänä: ”Saimme kehuja ravintoloiden keittiöiden ja varastojen siisteydestä, ja siitä, että henkilökunta välittää ja huolehtii paikoista kuin omistaan.”

Viime syksynä seuranta-arvioissa todettiin vain 4 lievää poikkeamaa. Lievät poikkeamat saatiin korjattua ja hiottua talvikauden aikana kuntoon. Lieviä poikkeamia oli mm. dokumentaatiossa ja vedenkulutuksen hallinta- ja vähentämiskeinoissa. Vedenkulutuksen hallinta on tunnetusti haastavaa majoitustoiminnassa.

 

Kansainvälinen laatutaso haastaa ja palkitsee

Vaikka sertifioinnin kriteereissä pysyminen vaatii jatkuvaa kehittämistä, hereilläoloa ja asioihin puuttumista, ovat ne Annukan mielestä erittäin hyödyllisiä Hullu Poron liiketoiminnalle:

”Kansainvälisillä markkinoilla ISO-sertifioinnit tuovat uskottavuutta, niistä on meille erittäin paljon hyötyä vientimarkkinoilla. Etenkin kun matkailualalla muita ei juurikaan ole, joten erotumme eduksemme. Ja meillä on ei vain yhtä vaan kaksi sertifikaattia!”

Eikä laatua tehdä vain präniköiden vuoksi. ISO standardien avulla on Hullu Porossa tehty tiukkaa seurantaa, ja tulosten avulla on saavutettu säästöjä. On opittu kierrättämään ja säästämään ja kehitetty entistä parempia tapoja työskennellä.

”Olemme todella ylpeitä siitä, että me Hullu Porossa osaamme tehdä työmme laadukkaasti kansainvälisten laatukriteerien mukaisesti, ympäristöä säästäen”, Annukka hymyilee.

 

Yhä hullummaksi ja aina paremmaksi

Kehitettävää ja parannettavaa silti löytyy jatkuvasti. Hullu Poron strategiassa on vahvasti edelläkävijyys. Se näkyy Annukan mukaan mm. digitalisaation mahdollisuuksien jatkuvassa hyödyntämisessä:

”Uutena meillä on kiinteistön AVUX-järjestelmä, joka mahdollistaa sen, että henkilökunta voi tehdä vikailmoituksen välittömäsi puhelimella.”

Auditoinnin huomioiden pohjalta kiinteistöhuollon ja siivouksen ympäristöohjelmiin tarkennetaan vedenkulutuksen vähentämisen keinoja. Tiimeissä ja tiimien johdossa  on tapahtunut muutoksia, joten perehdytys ja sisäinen tiedottaminen vaatii erityshuomiota. Annukka kertoo oppilaitosyhteistyön eduista:

”Erään Rovaniemen ammattikorkeakoulun opiskelijan opinnäytetyön aiheena on Sisäisen viestinnän kehittäminen Hullu Porossa. Siitä saamme tarpeellista tietoa asioiden parantamiseksi.”