x

Huonevaraus

x

Tee pöytävaraus

Voitte tehdä ennakkoon pöytävarauksen oheisesta varauskalenterista max 8:lle henkilölle. Mikäli teitä on enemmän kuin 8 tai useampaa ryhmää, niin täyttäkää varauskysely tai ottakaa yhtyettä myyntipalveluumme sales@hulluporo.fi

Varaus kirjataan varaajan nimellä. Mikäli haluatte varauksen yrityksen/yhdistyksen nimelle, lisätkää tieto ”Klikkaamalla tästä voit lisätä lisätietoja” kohtaan.

Huom! Kalenterin kautta tehty varaus on aina vahvistettu ja voimassa tietojen syötön jälkeen, vaikka sähköpostivahvistusta ei tulisikaan. Osa vahvistusviesteistä voi jäädä roskapostiin.

Valitse ravintola

Asia Hullu Poro Bistro Ämmilä Pihvipirtti Kammi
x

Varaa ohjelma

Loading...
x
[tiketti-feed]

Hullu Poro Areena mielletään usein vain isojen rock-konserttien paikkana, vaikka se on muutakin. Etenkin tänä vuonna olemme saaneet järjestää Areenalle  monenlaisia tapahtumia,  kuten vaikkapa Nuorten Yrittäjien kokouksen, jossa oli yli 400 kokoustajaa. Areena soveltuu hyvin myös erityyppisiin tuotelanseerauksiin. Areena on toiminut myös teatteriesitysten näyttämönä ja messukeskuksena.

areena-exhibition

Areenaa on remontoitu ja olemme rakentaneet sen lattiat samalle tasolle, mikä mahdollistaa tilan käytön monella tapaa. Tila soveltuu nyt entistä paremmin suurienkin illallisten järjestelyyn. Olemme järjestäneet useita ruokaan liittyviä tapahtumia,  kuten Maalaismarkkinat ja hienoja Gourmet –kattauksia valkoisilla liinoilla. Mahdollisia ovat myös teemaillalliset kuten Terveisiä Jäämeltä, jolloin tarjoillaan kalaherkkuja eri muodoissaan.

areena-dinner-white-1500x1000

Hullu Porossa kokous on aina oikean kokoinen

Areenan lisäksi Hullu Poron hotellirakennuksessa sijaitsevat kokoustilat muuntuvat käyttäjien tarpeidensa mukaan moneen makuun. Kabinettien kokoa ja muotoa sekä tilan tunnelmaa voidaan säädellä toiveiden mukaan.

Miksi tyytyä vain tylsään kokoukseen? Meillä onnistuu kokouksen oheen tai vaikkapa sen sijaan laitepilatessessiot, meditaatiotapahtumat, joogamaratonit siinä missä vaikka kampaamokoulutukset, pikakauneushoidot tai vaikka pikadeittitapahtuma! Muotinäytös catwalkeineenkin on kokoustiloissamme koettu.

hulluporo-conference-dinner

Ohjelmalliset illalliset saadaan järjestettyä kokoustiloihin näyttäviin puitteisiin – herkkujen laadun takaa Hullu Poron keittiöiden taiturit. Tee teematapahtumastasi totta ja järjestä se kokoustiloissamme tai Hullu Poro Areenalla – meille mahdut isommallakin joukolla!

Hullu Poron myyntipalvelu antaa mielellään lisätietoa kokousten järjestämisestä ja kokoustiloista.

Myyntipalvelu puh. 016 6510 500, email. sales@hulluporo.fi