x

Huonevaraus

x

Tee pöytävaraus

Voitte tehdä ennakkoon pöytävarauksen oheisesta varauskalenterista max 8:lle henkilölle. Mikäli teitä on enemmän kuin 8 tai useampaa ryhmää, niin täyttäkää varauskysely tai ottakaa yhtyettä myyntipalveluumme sales@hulluporo.fi

Varaus kirjataan varaajan nimellä. Mikäli haluatte varauksen yrityksen/yhdistyksen nimelle, lisätkää tieto ”Klikkaamalla tästä voit lisätä lisätietoja” kohtaan.

Huom! Kalenterin kautta tehty varaus on aina vahvistettu ja voimassa tietojen syötön jälkeen, vaikka sähköpostivahvistusta ei tulisikaan. Osa vahvistusviesteistä voi jäädä roskapostiin.

Valitse ravintola

Asia Hullu Poro Bistro Ämmilä Pihvipirtti Kammi
x

Varaa ohjelma

Loading...
x
[tiketti-feed]

Tonttulan elämyskylä Levillä avaa yleisölle maahisten valtakunnan Seitakiven

Suomen Lappiin Leville on viime vuosina rakennettu kansainvälistä matkailukohdetta, elämyskylä Tonttulan Piiloa.
Sen vetovoima pohjautuu tonttujen tarinoihin, Lapin luontoon ja perimätietoon.

Ainutlaatuiseen teemapuistoon tavoitellaan vuositasolla noin 50 000 matkailijaa. Kokonaisinvestointi on 5 miljoonaa euroa.

Tonttulan Piilon salaperäinen luola, Seitakivi, paljastaa nyt maahisten maanalaisen valtakunnan salaisuudet ensimmäistä kertaa ihmiskunnalle.

Täällä tontut, ihmiset, maahiset ja muu metsän kansa elävät sulassa sovussa toisiaan kunnioittaen ja auttaen. Oikein tarkkaan kun katsot ympärillesi, voit nähdä seinienkin elävän. Iloinen keijuparvikin voi yht´äkkiä lennähtää ohitsesi. Kaikkein tarkkasilmäisimmät löytävät seinille piiloutuneen Keltanuttuisen Tontunkin.

Alueelle valmistuu myös elämysmajoitusta, Aurora Pyramideja.

Seitakiven ja ensimmäisten Aurora Pyramidien ovet ovat avoinna yleisölle
Kittilän Könkäällä Tonttulan elämyskylässä
LAUANTAINA 12.10.2019 klo 11-16.