x

Huonevaraus

x

Tee pöytävaraus

Voitte tehdä ennakkoon pöytävarauksen oheisesta varauskalenterista max 8:lle henkilölle. Mikäli teitä on enemmän kuin 8 tai useampaa ryhmää, niin täyttäkää varauskysely tai ottakaa yhtyettä myyntipalveluumme sales@hulluporo.fi

Varaus kirjataan varaajan nimellä. Mikäli haluatte varauksen yrityksen/yhdistyksen nimelle, lisätkää tieto ”Klikkaamalla tästä voit lisätä lisätietoja” kohtaan.

Huom! Kalenterin kautta tehty varaus on aina vahvistettu ja voimassa tietojen syötön jälkeen, vaikka sähköpostivahvistusta ei tulisikaan. Osa vahvistusviesteistä voi jäädä roskapostiin.

Valitse ravintola

Asia Hullu Poro Bistro Ämmilä Pihvipirtti Kammi
x

Varaa ohjelma

Loading...
x
[tiketti-feed]

Huonevaraus

Pihlaja

Hullu Poro Areenalla lauantaina 2.3.2024

Hullu Poro Areenalla

Lauantaina 2.3.2024

Pihlaja

R&B-musiikin tyylilajeja taidokkaasti ja persoonallisesti yhdistävä Pihlaja pureutuu sanoituksillaan elettyyn elämään, paikoin vaikeitakin aiheita peilaten. Laulaja-lauluntekijänä tunnettu Pihlaja nousi suuremman yleisön tietoisuuteen vuonna 2020 julkaistulla ja listamenestystä saavuttaneella debyyttialbumillaan ”Kirjoitettu tähtiin”. Albumin myötä hän oli myös ansaitusti ehdolla Emma Gaalassa Vuoden tulokkaaksi.

Kesällä muun muassa Ruisrockin, Provinssin ja Blockfestin lavoja valloittanut artisti tunnetaan albumiensa ja useiden singlejulkaisujen lisäksi vuonna 2022 yhdessä Ettan kanssa julkaistusta – suureen suosion saaneesta “Ei bändäreit” -EP:stä, jonka kappale Bändäri nousi suoraan listaykköseksi ja Spotifyn Top 100 -listan kärkeen. Pihlajan toista albumia ”Paha Barbi” (2022) edelsi hyvän vastaanoton saaneet singlet Paha Barbi, Tatuoitu, Menee yli (feat. TIPPA) sekä kuuntelijan rakkauden täyteiseen tunnelmaan vievä Baby baby. Jo debyyttialbumillaan sukupuolirooleja kyseenalaistanut ja naiseutta pohtinut Pihlaja kuvailee toisen albuminsa olevan tutkimusmatka siihen, millainen nainen hän voi ja saa olla tässä maailmassa.

Artisti on julkaissut viime vuoden puolella 2000-luvun vivahteita heijastavan Mama sano -singlen, ABREUn kanssa ystävyyttä ja tunnesiteitä käsittelevän yhteisjulkaisun Sisko, joka sai kuuntelijoilta lämpimän vastaanoton päätyen suoraan virallisen top-listan toiselle sijalle. Loppuvuodesta ilmestyi musiikkivideon kera single Kaikki järjestyy, joka käsittelee herkällä otteella musiikin merkitystä ihmisille tämän hetkisessä maailmantilanteessa. Vuoden 2023 aikana Pihlaja on ollut mukana myös Jami Faltinin Alax?, Gasellien Viimenen kesä sekä Anin Diablo -kappaleilla feattien muodossa.

Intohimoisesti musiikintekoon sekä esiintymiseen suhtautuvan Pihlajan tuotannossa yhdistyvät omat kokemukset, monisyiset tunteet herkästä vahvaan sekä puhuttelevat melodiat. Luihin ja verenkiertoon.

 

Info

Hullu Poro Areena avoinna klo 21:00 alkaen.
Showtime n. klo 23:30

Tapahtuma on K18

LIPUT OVELTA: 15 € sis. eteispalvelumaksun 3 €

Lipun myynti ovelta klo 21:00 alkaen.

Katso myös

Souvarit to 05.09.24 ›