x

Huonevaraus

x

Tee pöytävaraus

Voitte tehdä ennakkoon pöytävarauksen oheisesta varauskalenterista max 8:lle henkilölle. Mikäli teitä on enemmän kuin 8 tai useampaa ryhmää, niin täyttäkää varauskysely tai ottakaa yhtyettä myyntipalveluumme sales@hulluporo.fi

Varaus kirjataan varaajan nimellä. Mikäli haluatte varauksen yrityksen/yhdistyksen nimelle, lisätkää tieto ”Klikkaamalla tästä voit lisätä lisätietoja” kohtaan.

Huom! Kalenterin kautta tehty varaus on aina vahvistettu ja voimassa tietojen syötön jälkeen, vaikka sähköpostivahvistusta ei tulisikaan. Osa vahvistusviesteistä voi jäädä roskapostiin.

Valitse ravintola

Asia Hullu Poro Bistro Ämmilä Pihvipirtti Kammi
x

Varaa ohjelma

Loading...
x
[tiketti-feed]

Huonevaraus

Tonttulan laskiainen

Laskiaistiistaina 21.2.2023 Tonttulassa tapahtuu

Tonttulan laskiainen

Laskiaistiistaina 21.2.2023 Tonttulassa tapahtuu

Tervetuloa viettämään koko perheen voimin laskiaistiistaita Tonttulaan!

Tonttulan laskiaisrieha

Tule kokemaan laskiainen Tonttulaan yhdessä koko perheen voimin.

Laskiaistiistaina pääset seikkailemaan tonttujen ihmeelliseen maailmaan ja vierailemaan porotarhassa oppaan kanssa.

Päivän aikana pääset myös laskemaan mäkeä, paistamaan makkaraa sekä pelaamaan pihapelejä yhdessä tonttujen kanssa. Näiden lisäksi voit käydä ottamassa yhteiskuvan meidän ikioman Hullu Poro maskotin kanssa ja käydä pyöräyttämässä onnenpyörää kahviossa. Kahvilasta löydät tietenkin laskiaispullia joka makuun ja hernekeittoa.

Ennakkovarauksella on mahdollisuus päästä nauttimaan laskiaissaunasta yleisellä vuorolla.

Tervetuloa koko perheen laskiaisriehaan!

Talvinen seikkailu

Tervetuloa seikkailemaan Tonttujen touhujen parissa! Saapuessanne Tonttu toivottaa vieraat tervetulleiksi ja antaa salaisen kartan, jonka opastuksella kuljette läpi maagisen elämysmetsän. Lapin elävä satu voi alkaa!

Seuratkaa kartasta Tonttujen Polkua, joka johtaa teidät Tonttulan Piiloon – tonttujen omaan piilopaikkaan, joka pidettiin pitkään salassa ihmiskunnalta. Tonttulan Piilossa voitte tehdä yhdessä paljon mielenkiintoisia tonttujen touhuja!

Herkullisen tuoksuisessa Piparkakkutalossa leivotaan pipareita ja Tonttukoulussa askarrellaan.

Tiedon tupa sijaitsee aivan Tonttukoulun vieressä siellä pääsette kuulemaan tarinoita tonttujen elämästä ja tekemään omat lumihiutaleet. Entä oletteko kuulleet jättimäisestä Tonttulan Seitakivestä? Siellä tontut, maahiset ja muu metsän kansa elää sulassa sovussa toisiaan kunnioittaen ja auttaen.  Käykää kurkkaamassa! Suorittaessasi tehtävän seikkailun lomassa on mahdollisuus pyöräyttää onnenpyörää kahvilassa ja voittaa pikku palkintoja. Kysy lisää tontuilta!

Tonttulan pihapiiristä löytyvät ihanat porot, joita pääsette ruokkimaan sekä rapsuttelemaan aidan sisäpuolelle osana seikkailua. Tutustukaa myös Tonttujen aittoihinTonttumuseoonTonttulan temppeliinRantasaunaan ja Wanhan ajan Sepän pajaan.

Porotarhavierailu osana seikkailua

Oletko haaveillut vierailusta porotarhassa?

Laskiaisena sinulla on mahdollisuus päästä poikkeuksellisesti porotarhaan osana seikkailua.

Tonttulan poroaidalla pääset tutustumaan joulupukin ja tonttujen poroihin, siellä tapaat mm. Kallen, Miklan ja Mallan. Lappilaisen poromiehen opastuksella pääset tarhaan sisälle aivan porojen keskelle, voit ruokkia poroja kädestä ja valokuvata niitä.

Pääset porotarhaan osana seikkailua ainoastaan laskiaistiistaina!

Pulkkamäki, makkaranpaistoa ja kaikkea muuta

Tonttulan laskiainen ei jää vain yllämainittuihin ohjelmiin!

Pihapiiristä löydät iloisia tonttuja, joiden kanssa voit tehdä erilaisia talvisia aktiviteetteja. Voit mennä laskemaan mäkeä tai osallistua pihaleikkeihin tontun opastuksella. Pulkkamäki on avoinna kaikille ja sieltä löytyvät kaikki laskemiseen tarvittavat välineet aina pulkista pehmeisiin renkaisiin. Pihapiirissä tontut vetävät erilaisia pihapelejä ja leikkejä kaikille halukkaille osallistujille.

Kahvilasta voit köydä nappaamassa lisämaksusta tulipaikalle makkaraa sekä vaahtokarkkeja. Kun herkut on matkassa voit käydä keskellä pihapiiriä sijaitsevassa tulipaikassa paistamassa herkut ja herkutella aktiviteettien lomassa.

Päivän aikana löydät ihanan Hullu Poro maskotin Tonttulasta. Hullu Poro ottaa mielellään yhteiskuvia kaikkien halukkaiden kanssa.

Löydä mieluisa aktiviteettisi ja tule mukaan!

Laskiaispullia ja hernekeittoa

Kun olette käyneet tutustumassa seikkailun myötä tonttujen piiloon ja poroihin on hyvä aika siirtyä lounaalle kahvilaan.

Kahvilassa on tarjolla lisämaksusta hernekeittoa 10 € sekä lisämaksusta laskiaispullia sekä paljon muita herkkuja ja kuumaa juomista.

Tontut palvelevat sinua mielellään kahvilassa, joten älä epäröi kysyä mikäli mietit jotakin. Huoneiden seinille kauniisti rakennetuilta lahjahyllyiltä voit löytää mieluisen tuliaisen läheiselle vietäväksi.

Suorittaessasi tehtävän seikkailun lomassa on mahdollisuus pyöräyttää onnenpyörää kahvilassa ja voittaa pikku palkintoja. Kysy lisää tontuilta!

Laskiaissauna

Jos ulkoilun jälkeen kaipaatte lämmittelemään löylyihin onnistuu sekin Tonttulassa laskiaisena.

Ounasjoen rannalla sijaitsevasta rantasaunasta on mahdollisuus pulahtaa avantoon viilentymään. Saunan lauteille mahtuu jopa 15 saunojaa kerralla ja suuri puukiuas antaa lempeät löylyt.

Varaa paikkasi saunassa ennakkovarauksen kautta alla olevasta linkistä!

Sauna hinta 22 € / henkilö

Tervetuloa laskiaisriehaan Tonttulaan!