x

Huonevaraus

x

Tee pöytävaraus

Voitte tehdä ennakkoon pöytävarauksen oheisesta varauskalenterista max 8:lle henkilölle. Mikäli teitä on enemmän kuin 8 tai useampaa ryhmää, niin täyttäkää varauskysely tai ottakaa yhtyettä myyntipalveluumme sales@hulluporo.fi

Varaus kirjataan varaajan nimellä. Mikäli haluatte varauksen yrityksen/yhdistyksen nimelle, lisätkää tieto ”Klikkaamalla tästä voit lisätä lisätietoja” kohtaan.

Huom! Kalenterin kautta tehty varaus on aina vahvistettu ja voimassa tietojen syötön jälkeen, vaikka sähköpostivahvistusta ei tulisikaan. Osa vahvistusviesteistä voi jäädä roskapostiin.

Valitse ravintola

Asia Hullu Poro Bistro Ämmilä Pihvipirtti Kammi
x

Varaa ohjelma

Loading...
x
[tiketti-feed]

Tervetuloa Tonttulaan! Olemmekin jo odotelleet sinua!

Tonttulassa tarjolla keittolounas joka päivä 11-15 (saa santsata!), jos keittolounas ei tunnu omalta, niin kahvilassa on myynnissä niin makeita, kuin suolaisiakin herkkupaloja! Grillimakkaran rakastajille myymme tiskiltä grillimakkaroita, osta omasi ja grillaa mieleiseksesi Tonttulan piisissä!

Huomasitko, että Tonttulan pihalla on terassipöytiä? Niihin saa mennä myös juoman kanssa istuskelemaan ja nauttimaan kevät auringosta. Tonttulan maankuulu kuuma omenamehu on haudutettu ihanilla mausteilla ja mehua saa myös terästettynä!

Pihapiirissämme on myös kolme Tonttujen aittaa, jotka on sisustettu vanhoilla tavaroilla, käykää ihmeessä tutustumassa niihin. Tonttulassa ja Pihapiirissä on paljon vanhoja tavaroita, olisko hauska idea kysyä lapsilta että mikä esimerkiksi Mattopuut, tai höyläpenkki heidän mielestään on?

Lapsille ja lapsenmielisille on pihallamme pulkkamäki ja pulkkia, pulkkamäki on tehty laskemista varten! Tonttulan pihalla on myös potkureita, joilla voitte käydä pihapiirissä potkuttelemassa, potkukelkkailu on hauskaa ja myös hyvää treeniä pakaroille.

Tonttulan takana asustaa Tonttulan omat hepat Wilsson, Oliver ja Faxi, käykää ihmeessä moikkaamassa myös poikia vierailunne aikana! Oliver ja Wilsson ovat Islannin hevosia ja Faxi Norjan vuonohevonen. Pojat laiduntavat päivisin piha-aitauksessa. Hepoilla on tiukka ruokavalio, koska he ovat jo eläkkeellä, siispä ei herkkuja hevosille, kiitos. Hevosaitauksessa on sähköpaimen, joten varsinkin lasten kanssa, varokaa liian läheistä kontaktia.

Ihanaa vierailua!

t. Tonttulan väki

Tonttula2