x

Huonevaraus

x

Tee pöytävaraus

Voitte tehdä ennakkoon pöytävarauksen oheisesta varauskalenterista max 8:lle henkilölle. Mikäli teitä on enemmän kuin 8 tai useampaa ryhmää, niin täyttäkää varauskysely tai ottakaa yhtyettä myyntipalveluumme sales@hulluporo.fi

Varaus kirjataan varaajan nimellä. Mikäli haluatte varauksen yrityksen/yhdistyksen nimelle, lisätkää tieto ”Klikkaamalla tästä voit lisätä lisätietoja” kohtaan.

Huom! Kalenterin kautta tehty varaus on aina vahvistettu ja voimassa tietojen syötön jälkeen, vaikka sähköpostivahvistusta ei tulisikaan. Osa vahvistusviesteistä voi jäädä roskapostiin.

Valitse ravintola

Asia Hullu Poro Bistro Ämmilä Pihvipirtti Kammi
x

Varaa ohjelma

Loading...
x
[tiketti-feed]

Revontulikota ryhmämenut

Revontulikota lounasmenut

LOHIKEITTO 27  €
Lapin rieskaa, perinteistä ruisleipää ja voita

SAVUPOROJUUSTOKEITTO 27 €
Lapin rieskaa, perinteistä ruisleipää ja voita

METSÄSIENIKEITTO (vegan) 27 €
Lapin rieskaa, perinteistä ruisleipää ja voita

MAUSTEINEN LINSSIPATA (vegan, G) 30 €
Harissajogurttia ja kurpitsansiemenöljyä

LOIMULOHI (L, G) 37 €
Paahdettuja juureksia ja Lapin Puikulaperunoita, kermaviilikastiketta ja mummonkurkkuja
Ruisleipää ja voita

PORONKÄRISTYS (L, G) 37 €
Perunamuusia, puolukkahilloa ja Myrttisen maustekurkkua
Ruisleipää ja voita

Revontulikodan lounaat sisältävät nokipannukahvit tai haudutettua mustaa teetä

 

Lisämaksusta jälkiruoaksi lounaalle:
• Laskiaispulla 4 €
• Räiskäleitä, hilloa ja kermavaahtoa 6 €

Revontulikodan illallismenut

Menu 1
Tarjoillaan avotulen ääreltä, jälkiruoka tarjoillaan pöytiin

Timjamilla maustettua savuporokeittoa ja mallasleipää (L)

Loimulohta, tilli-kermaviilikastiketta, nuotiojuureksia ja uuniperunoita (L, G)

Puolukkabavaroise, paahdettua valkosuklaata ja puolukkahilloa (L, G)

Nokipannukahvit

70 €

 

Menu 2
Pöytiin tarjoiltuna

Poro rillette, juuripersiljapyreetä, kuusiöljyä ja hillottua karpaloa (L, G)

Tikkusiikaa (tikunnokassa paistettu kokonainen siika), sipulivoita, Puikulaperunaa ja kylmää tillikastiketta (L, G)

Ruisleipää ja voita

Mustikkakukkoa ja kondensoitua mustikkamaitoa (L)

Nokipannukahvia

79 €

 

Menu 3
Pääruoka tarjoillaan avotulen ääreltä

Fondue:
Rautapadassa Emmental, Comte ja Tomme-juustoista valmistettu perinteinen 3-juuston kastike.
Lisäksi dipattavaksi hapanjuurileipää, kasviksia ja chorizo-makkaraa.

Nuotiolla paistettuja gnoccheja, ylikypsää Meri-Lapin lampaan niskaa, ja kokoon keitettyä maa-artisokka fondia.

Väinönputkipiiras ja lämmintä kinuskia

Nokipannu kahvia

75 €

 

Menu 4
Pöytiin tarjoiltuna

Madekeittoa ja perinteistä leipää

Paimentolaispiiras (L, G)
Käristetyillä herkkusienillä, valkosipulilla ja yrteillä maustetun perunamuusin alla ylikypsää poronpaistia ja karamellisoituja juureksia

Lakkatiramisu (L)

Nokipannukahvia

74 €

 

Menu 5
Pöytiin tarjoiltuna

Tattari blinit, siianmätiä, sipulia ja hapankermaa (L)

Tulilla paistettua poron fileetä, yrteillä ja valkosipulilla maustettua puikula-perunapyreetä, riistakastiketta (L, G)

Hillavanukas ja paahdettua valkosuklaata (L, G)

Nokipannukahvia

86 €

 

Menu 6
Pääruoka tarjoillaan avotulen ääreltä

Kermaista rautukeittoa ja ruisleipää (L)

Nuotiolla kypsennettyä hirvenpaistia, tummaa lipstikkakastiketta, kotitekoista mustaherukkahilloa ja yrttiperunamuusia (L, G)

Piimäjuustoa, mustikoita, kuusenkerkkä siirappia ja rapeaa spelttia (L)

Nokipannukahvia

78 €

 

Menu 7
Pääruoka tarjoillaan avotulen ääreltä

Keitto:
Lipstikalla maustettu ”nokipannu” juureskeitto (L, G)

Tapakset:
Rautu tartar, kaskinauris kimchia ja korianterin versoja (L, G)
Kotasavustettua poronpaistia, karpaloa ja marinoituja nappirouskuja (L, G)
Haapanjuurileipää, poronmaksapateeta ja herukkaa (L)

Pääruoat:
Savulohipihvejä, villiyrttikastiketta ja kurkku-sipulirelissiä (L, G)
Herkkusieniä, pekonia ja vihreitä papuja (L, G)
Poro Burgerit ja perunasämpylöitä (L)
Uuniperunoita ja maustekurkku-smetanaa

Jälkiruoat:
Vadelma Brownie (L, G)
Kuusenkerkkä kermaa (L, G)

Nokipannukahvia

79 €

Lisätiedot ja varaukset

Hullu Poron Myyntipalvelu

Puh. 016 6510 500
sales@hulluporo.fi

tai täytä ryhmävaraustiedustelulomake

Rakkavaarantie 3, 99130 Levi

 

• Revontulikodan yksityistilaisuuksien minimi ruokamyynti on 1500 €, mikäli tätä ei saavuteta, veloitamme puuttuvan summan tilavuokrana
• Pyydämme yhtenäistä menuvalintaa
• Yksityistilaisuus
• Tilaukset viimeistään 7 vrk ennen tuloa
• Mahdolliset ruoka-aineallergiat pyydämme ilmoittamaan 7 vrk etukäteen
• Kasvisruokailijat ja muut erityisruokavaliot huomioimme tapauskohtaisesti