Revontulikota

Info

Revontulikota menu 2018 – 2019
Revontulikota illallinen

Menu 1
Menu tarjoillaan (buffettina) avotulen ääreltä

Timjamilla maustettua savuporokeittoa ja mallasleipää
Loimulohta, korvasienikastiketta, paahdettuja juureksia ja uuniperunoita
Puolukka bavaroise, paahdettua valkosuklaata ja puolukkahilloa
Nokipannukahvia
64,00 €

Menu 2
Ylikypsää poronkoipea, palsternakkapyrettä ja hillottua karpaloa
Tikkusiikaa (tikunnokassa paistettu kokonainen siika), Lapin puikulaa, sipuli-voikastiketta ja tillikastiketaRuisleipää ja voita
Mustikkakukko
Nokipannukahvia
75,00 €

Menu 3
Savurautukeittoa ja ruisleipää
Palvattua viljaporsaanniskaa ja lammasmakkaroita,tummaa lipstikkakastiketta, mustaherukkaa ja yrtti-perunamuusia
Kuusenkerkkävanukasta ja rapeaa spelttiä
Nokipannukahvia
64,00 €

Ruokailut minimi 20 henkilölle.
Varaukset viimeistään 3 vrk ennen tuloa.
Mahdolliset ruoka-aineallergiat pyydämme ilmoittamaan etukäteen.

Varaukset Hullu Poron myyntipalvelu puh. 016 6510 500 tai sales@hulluporo.fi