x

Huonevaraus

x

Tee pöytävaraus

Voitte tehdä ennakkoon pöytävarauksen oheisesta varauskalenterista max 8:lle henkilölle. Mikäli teitä on enemmän kuin 8 tai useampaa ryhmää, niin täyttäkää varauskysely tai ottakaa yhtyettä myyntipalveluumme sales@hulluporo.fi

Varaus kirjataan varaajan nimellä. Mikäli haluatte varauksen yrityksen/yhdistyksen nimelle, lisätkää tieto ”Klikkaamalla tästä voit lisätä lisätietoja” kohtaan.

Huom! Kalenterin kautta tehty varaus on aina vahvistettu ja voimassa tietojen syötön jälkeen, vaikka sähköpostivahvistusta ei tulisikaan. Osa vahvistusviesteistä voi jäädä roskapostiin.

Valitse ravintola

Asia Hullu Poro Bistro Ämmilä Pihvipirtti Kammi
x

Varaa ohjelma

Loading...
x
[tiketti-feed]

Hullu Poron ravintolat lapsiperheille Top 6

Hullu Poron ravintoloihin lapset ovat tervetulleita ja tässä muutamia syitä miksi!

Nauttikaa lomalla hyvästä ruoasta ja helppoudesta ja keskittykää koko perheen yhdessäoloon.

Hullu Poron ravintoloihin lapset ovat tervetulleita ja tässä muutamia syitä miksi!

Top 6 Hullu Poro for Kids ravintolat!

Vuonna 1988, kun Päivikki aloitti, ravintolatoimintansa oli hänellä kaksi varjoa, tyttäret Pirita ja Riikka pitivät huolta, että rokkenrollin lisäksi Hullu Porossa oli myös lapsille tarjottavaa ja maukkaita aterioita.

Tällä hetkellä Hullu Poron kokemusasiantuntijoina lapsiystävällisyyden ylläpitämiseksi ovat Päivikin 5 lapsenlasta, jotka antavat armottoman rehellisen palautteen, jos jonkin ravintolan tuotetarjonta ei vastaa heidän asettamiaan korkeita lapsiystävällisyys kriteereitä.

 

 

1. Wanha Hullu Poro

Ainut ja originaali Wanha Poro on kokenut syksyllä 2023 mittavan sarvien kiillotuksen ja remontin yhteydessä toimme esimerkiksi PORON sisälle ravintolaan!

Wanha Poro on päivällä lapsiystävällinen ravintola numero yksi.

Wanhan Poron aulassa sijaitsevat jäätelöaltaan herkut kutsuvat peremmälle. Ruokalistan suosikkiannoksiksi on Hullu Poron KIDS testiryhmällä nousseet hampurilaiset, wingssit ja vähän yllättäen valkosipulietanat!

Wanha Porossa ei myöskään turhia nipoteta, tanssilattialla tanssiminen on jopa suotavaa ruokia odotellessa, hauska tissitaulu tuo naurun lasten ja aikuisten huulille.

Wanhassa Porossa on mittava määrä lautapelejä pelailtavaksi!

Jos haluaa päästä oikein helpolla kannattaa tulla syömään Soul Food Buffaa, jossa on aina ranskalaisia ja siipiä ja jälkkäriksi saa vielä jäätelöpallon! Soul food buffa on tarjolla päivittäin klo:14.00-17.00 välisenä aikana.

Wanhassa Porossa on hiihtolomaviikko tiistaisin KID´S After Ski disco 18.00-20.00

2. Ravintola Ämmilän lounaalla syöt terveellisemmin!

Jos lomallasi kaipaat tavallisempaa kotiruokaa, suosittelemme ehdottomasti Ämmilän runsasta ja ravitsevaa lounaspöytää!

Ämmilän lappipöytä sunnuntaisin on kestosuosikki, lappipöydän poronkäristys, pottumuusi ja uunilohi ei jätä ketään nälkäiseksi!

Ämmilässä alle 12-vuotiaat lapset syövät puoleen hintaan ja ravintolassa on lukemattomia mielenkiintoisia yksityiskohtia, joiden parissa lapsetkin viihtyvät.

Ämmilän lounasbuffet klo 11 – 15 joka päivä ja klo 15 – 23 á la carte lista.

3. Ristorante Renna

Renna pitsalautaset ovat aiheuttaneet pikkuisille ihmetyksen aihetta joka kerta.

Renna on viihtyisä koko perheen ravintola. Rennan artesaanipizzat ja pasta-annokset maistuvat varmasti perheen pienimmillekin ja koska raaka-aineet ovat huippulaatuisia, voi Rennassa herkutella hyvällä omalla tunnolla.

Emme ota huippusuosittuun Rennaan pöytävarauksia ja joskus jono on pitkälle ulos asti, mutta koska nopeus on Rennan kokkien supervoima jono liikkuu verkkaisesti!

4. Kammin Poropeijaisten kello kuuden kattaus

Kammissa on Lapin mystiikkaa, soppelisti teatteria, avotuli ja varmasti mieluisaa syömistä myös lapsille.

Pitkän aktiviteettipäivän jälkeen tarvitsee energiaa, suosittelemme vierailemaan Kammissa ainakin yhden kerran, poronkäristys, pottuvoi, loimulohi ja pyttipannu herkkujen jälkeen aterian kruunaa lätyt!

Vaativa testiryhmämme nukahti heti ruokailun jälkeen autoon vatsat pullollaan ja heräsi vasta aamiaiselle.

Kammi mission complete!

5. Hölmölän tacot ja lautapelit

Levin torilla sijaitseva Pub Hölmölä on muutakin kuin kaljakuppila!

Hölmölän hauskan ruokalistan punainen lanka on mexicolainen keittiö Hölmölä twistillä ja aamupäivästä pubissa on rauhallisempaa, joten lasten kanssa tacoille meneminen Hölmölään on varmasti hauska kokemus.

Pub Hölmölässä on myös paljon lautapelejä, biljardipöytä ja pöytäfutis, joiden pelaaminen aktiviteettipäivän lomassa on hauskaa vaihtelua.

Testiryhmämme mielestä täydellinen kombo Hölmölässä on El Grande annos ja Muuttuva labyrintti peli.  El Grandessa on paljon kaikkea ja maistuvaa syötävää koko perheelle. Haastavampaan makumaailmaan tottumattomat testiryhmäläisemme herkuttelevat Hölmölässä Salchipapaksilla (suom. Makkaraperunat) ja jälkkäriksi tilataan aina salty caramel churroja.

Fun Facts! Hölmölän sisällä on autottoman Levin Torin ainut linja-auto, sauna ja nurmikko, joka kasvaa katossa.

6. Pikku kulinaristien Hullu Poro Bistro

Levintorilla sijaitsevan Hullu Poro Bistron ruokalista kunnioittaa Etelä-Ranskan ja Pohjois-Italian maalaiskeittiöitä!

Kuten kaikissa Hullu Poron ravintoloissa on Bistrossakin paljon nähtävää ja ihmeteltävää myös perheen pienimmille.

Lasten listalta löytyy ihana rapuannos, vasikanleike ja rapeaa kananpaistia.

Testiryhmämme tilasi PilPil rapuja, vasikanleikettä ranskalaisilla ja metsämarja saviriinia, kommentit olivat Uu-Lalaa ja Buono buono!

 

Meille lapset ovat aina tervetulleita!

Lasten ruokalistat löytyvät lisäksi seuraavista ravintoloistamme: Asia ja Pihvipirtti

Ilmoitattehan aina jo pöytävarauksen yhteydessä lasten lukumäärän ja iät niin tiedämme varata teille sopivat paikat ja tarvittaessa syöttötuolit käyttöönne.