x

Huonevaraus

x

Tee pöytävaraus

Voitte tehdä ennakkoon pöytävarauksen oheisesta varauskalenterista max 8:lle henkilölle. Mikäli teitä on enemmän kuin 8 tai useampaa ryhmää, niin täyttäkää varauskysely tai ottakaa yhtyettä myyntipalveluumme sales@hulluporo.fi

Varaus kirjataan varaajan nimellä. Mikäli haluatte varauksen yrityksen/yhdistyksen nimelle, lisätkää tieto ”Klikkaamalla tästä voit lisätä lisätietoja” kohtaan.

Huom! Kalenterin kautta tehty varaus on aina vahvistettu ja voimassa tietojen syötön jälkeen, vaikka sähköpostivahvistusta ei tulisikaan. Osa vahvistusviesteistä voi jäädä roskapostiin.

Valitse ravintola

Asia Hullu Poro Bistro Ämmilä Pihvipirtti Kammi
x

Varaa ohjelma

Loading...
x
[tiketti-feed]

Huonevaraus

Blind Channel

Hullu Poro Areenalla lauantaina 16.11.2024

Hullu Poro Areenalla

Lauantaina 16.11.2024

Blind Channel

Blind Channel voitti UMK:n ja teki suomalaista Euroviisuhistoriaa vuonna 2021 sijoittumalla Rotterdamin viisukisoissa 6. sijalle. Yhtye breikkasi tämän jälkeen Dark Side – jättihitillään niin kotimaisilla kuin kansainvälisillä markkinoilla. Biisiä on kuunneltu nyt 60 miljoonaa kertaa ja sitä seuranneita sinkkuja yhteensä kymmeniä miljoonia kertoja.

Yhtye vietti kevään 2022 pitkillä Yhdysvaltain ja Euroopan kiertueilla poiketen Emma-gaalassa pokkaamassa kaikki kuusi palkintoa kaikista niistä kategorioista, joissa oli ehdolla. Yhtyeen kesä -22 oli myös kiireinen, kun bändi nähtiin yli 20 kesäfestivaalilla Suomessa sekä raskaan rokin hevin suurimman festivaalin päälavalla Wackenissa.

Blind Channel solmi maailmanlaajuisen levydiilin maineikkaan Century Media -yhtiön kanssa ja julkaisi viimein ensimmäisen albuminsa Dark Siden jälkeen kesällä 2022. Albumi meni niin fyysisen kuin striimatuimmat listan kärkipaikalle Suomessa sekä Saksan albumilistan sijalle 15. Yhtye vietti syksyn ensimmäisellä omalla headline-kiertueella, joiden keikoista suurin osa olivat loppuunmyytyjä.

Vuonna 2024 kuusikkoa nähdään myös kotimaisilla lavoilla ja marraskuussa Levillä Alppihiihdon World Cup bileissä Hullu Poro Areenalla.

Info

Hullu Poro Areena avoinna klo 21:00 alkaen.
Showtime n. klo 23:30

Tapahtuma on K18

LIPUT

Ennakkolippu on edullisempi kuin ovelta lippu!
Ennakkolipulla pääset jonon ohi. (HUOM! Mahdollinen ennakkolippujono)

ENNAKKOLIPUT 37 € sis. eteispalvelumaksun 3 €

Liput ennakkoon www.tiketti.fi
Huomioithan, että  tiketti.fi ostettuihin lippuihin Tiketti.fi lisää palvelumaksun 2,50 €.
https://www.tiketti.fi/info/palvelumaksut
https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot

Ennakkolippuja myynnissä myös Hotelli Hullu Poron vastaanotossa.

Ennakkolippujen myynti loppuu Tiketti.fi sekä Hotelli Hullu Porossa keikkapäivänä klo 21:00.

Lipun myynti ovelta klo 21:00 alkaen.

LIPUT OVELTA: 42 € sis. eteispalvelumaksun 3 €

 

Ilmaiseen tai alennettuun sisäänpääsyyn oikeuttavat liput ja kortit eivät ole voimassa tällä keikalla.

Katso myös

‹ la 21.09.24 Sara SiipolaWaldos People pe 22.11.24 ›