x

Huonevaraus

x

Tee pöytävaraus

Voitte tehdä ennakkoon pöytävarauksen oheisesta varauskalenterista max 8:lle henkilölle. Mikäli teitä on enemmän kuin 8 tai useampaa ryhmää, niin täyttäkää varauskysely tai ottakaa yhtyettä myyntipalveluumme sales@hulluporo.fi

Varaus kirjataan varaajan nimellä. Mikäli haluatte varauksen yrityksen/yhdistyksen nimelle, lisätkää tieto ”Klikkaamalla tästä voit lisätä lisätietoja” kohtaan.

Huom! Kalenterin kautta tehty varaus on aina vahvistettu ja voimassa tietojen syötön jälkeen, vaikka sähköpostivahvistusta ei tulisikaan. Osa vahvistusviesteistä voi jäädä roskapostiin.

Valitse ravintola

Asia Hullu Poro Bistro Ämmilä Pihvipirtti Kammi
x

Varaa ohjelma

Loading...
x
[tiketti-feed]

Huonevaraus

Ellinoora

Hullu Poro Areenalla perjantaina 15.3.2024

Hullu Poro Areenalla

Perjantai 15.3.2024

Ellinoora

Tänä syksynä Vain Elämää -ohjelmassa loistanut, Viimeinen romantikko -albumillaan kolme Emma-palkintoa saanut ja viime vuonna Ed Sheeranin kanssa duetoinut Ellinoora esiintyy 30-vuotissyntymäpäivänään 26. tammikuuta 2024 legendaarisella Tavastia-klubilla. Tavastian keikka on Ellinooran ensimmäinen julkinen oma keikka yli puoleentoista vuoteen ja se aloittaa Ellinoora 30 -kiertueen, jonka loput keikkapaikat julkaistaan myöhemmin. Liput Tavastialle on nyt myynnissä täällä.

– Olen odottanut yleisön kohtaamista pitkään ja olen niin onnellinen, että tammikuussa taas mennään! Live on ollut mulle urani alusta asti erittäin tärkeää. Siinä on jotain väkevää ja selittämätöntä voimaa. Täytän 26. tammikuuta 30 vuotta. Haluan sen kunniaksi kutsua ihmiset synttäreille mukaan juhlimaan musaa ja elämää Tavastialle ja kuulemaan mun uuden setin, Ellinoora iloitsee.

Tämän vuoden keikkataukoa viettänyt Ellinoora on mukana syksyn Vain Elämää -ohjelmassa, jossa vietetään tällä viikolla Ellinooran päivää. Ellinoora on valmistellut toista Vain Elämää -kauttaan varten kappaleita pieteetillä yhdessä tuottajansa Samuli Sirviön kanssa. Hänen Matkalla-versionsa nousikin Spotifyn neljänneksi soitetuimmaksi kappaleeksi ja kasvoi valtavaksi TikTok-ilmiöksi. Ohjelman myötä Ellinoora aloittaa uuden aikakauden, joka tulee jatkumaan ensi vuonna myös uusien omien julkaisujen muodossa.

– Ellinoora 30 -keikoilla on luvassa kokemus, jossa yhdistyvät greatest hits, visuaalinen tarinankerronta, uusimmat Vain elämää -versiot ja lauluja kolmelta albumilta. Lisäksi Ellinoora 30 -keikan aikana on ainutkertainen mahdollisuus kuulla ensimmäistä kertaa livenä julkaisematonta materiaalia tulevalta albumilta, Ellinoora paljastaa.

Ellinoora on neljällä Emma-palkinnolla palkittu artisti ja lauluntekijä. Hän on yhdistänyt orgaanisen pop-musiikin, määrätietoisen oman tiensä kulkemisen ja suuren äänensä luoden niistä menestyksekkään uran. Ellinooran kappaleita on striimattu Spotifyssa huikeat yli 155 miljoonaa kertaa. Nuoresta iästään huolimatta Ellinoora on julkaissut jo kolme menestysalbumia (Villi lapsi 2016, Vaaleanpunainen vallankumous 2019, Viimeinen romantikko 2021), joista kaksi ensimmäistä on striimannut tuplaplatinaa ja viimeisin nousi listaykköseksi ja lähestyy platinarajaa.

Ellinoora on valovoimainen ja väkevä-ääninen live-esiintyjä, jonka konsertit saavat ihon kananlihalle ja suupielet hymyyn. Hän on tuonut albumiensa visuaalisen maailman onnistuneesti festareiden päälavoilta aina loppuunmyydyille klubeille asti.

Info

Hullu Poro Areena avoinna klo 21:00 alkaen.
Showtime noin klo 23:30
Tapahtuma on K-18

Liput

ENNAKKOLIPUT: 28 € sis. eteispalvelumaksun 3 €

Liput ennakkoon www.tiketti.fi

Huomioithan, että  www.tiketti.fi ostettuihin lippuihin lisätään Tiketin palvelumaksu 2,50 €.
https://www.tiketti.fi/info/palvelumaksut
https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot

Ennakkolippuja myynnissä myös Hotelli Hullu Poron vastaanotossa.

Ennakkolippujen myynti loppuu Tiketti.fi sekä hotelli Hullu Porossa keikkapäivänä klo 21:00.

Lipun myynti ovelta klo 21:00 alkaen.

LIPUT OVELTA: 33 € sis. eteispalvelumaksun 3 €

 

Varaa VIP-aitio illaksi!

Katso myös

Souvarit to 05.09.24 ›