x

Huonevaraus

x

Tee pöytävaraus

Voitte tehdä ennakkoon pöytävarauksen oheisesta varauskalenterista max 8:lle henkilölle. Mikäli teitä on enemmän kuin 8 tai useampaa ryhmää, niin täyttäkää varauskysely tai ottakaa yhtyettä myyntipalveluumme sales@hulluporo.fi

Varaus kirjataan varaajan nimellä. Mikäli haluatte varauksen yrityksen/yhdistyksen nimelle, lisätkää tieto ”Klikkaamalla tästä voit lisätä lisätietoja” kohtaan.

Huom! Kalenterin kautta tehty varaus on aina vahvistettu ja voimassa tietojen syötön jälkeen, vaikka sähköpostivahvistusta ei tulisikaan. Osa vahvistusviesteistä voi jäädä roskapostiin.

Valitse ravintola

Asia Hullu Poro Bistro Ämmilä Pihvipirtti Kammi
x

Varaa ohjelma

Loading...
x
[tiketti-feed]

Huonevaraus

Sara Siipola

Hullu Poro Areenalla lauantaina 21.9.2024.

Hullu Poro Areena

Lauantaina 21.9.2024

Sara Siipola

Sara Siipolalla on meneillään uransa toistaiseksi menestyksekkäin vuosi. Tuorein single, Sexmanen kanssa tehty Juostaan nousi listaykköseksi heti avausviikonloppunaan! Edellinen biisi Paskana puolestaan valloitti suomalaisten sydämet Uuden Musiikin Kilpailussa. Koskettava veto striimasi nopeasti platinaa ja nousi myös kotimaisten radiokanavien soitetuimmaksi biisiksi.

Hätkähdyttävän upealla lauluäänellään lumoava Sara Siipola tekee sielukasta ja tummaa pop-musiikkia. Hänen debyyttisinglensä Rohkee sydän julkaistiin vuonna 2019, jonka jälkeen hänet valittiin YleX Läpimurto -kärkiviisikkoon ja esikoisalbumi ”Kaunis kun itken” ilmestyi. Pohjanmaan Laihialla varttunut artisti tunnetaan myös erityisen vahvana live-esiintyjänä, joka syttyy entisestään yleisön edessä.

Sony Musicille levyttävän ja Hannu Sormusen manageroiman Siipolan musiikissa kuuluvat monipuoliset vaikutteet mm. soulista ja räpistä. Hän on aiemmin loistanut mm. Tähdet, tähdet -ohjelmassa keväällä 2023, ollut saman vuoden googlatuin suomalainen naisartisti ja striimannut kultaa myös Susta tulee tähti -singlellään.

Liput

Hullu Poro Areena avoinna klo 20:00 alkaen.
Showtime noin klo 22:30
Tapahtuma on K-18

Liput

ENNAKKOLIPUT: 23 € sis. eteispalvelumaksun 3 €

Liput ennakkoon www.tiketti.fi

Huomioithan, että internetistä www.tiketti.fi ostettuihin lippuihin on lisätty Tiketin palvelumaksu 2,50 €.
https://www.tiketti.fi/info/palvelumaksut
https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot

Ennakkolippuja myynnissä myös Hotelli Hullu Poron vastaanotossa.

Ennakkolippujen myynti loppuu Tiketti.fi sekä hotelli Hullu Porossa keikkapäivänä klo 20:00.

Lipun myynti ovelta klo 20:00 alkaen.

LIPUT OVELTA: 28 € sis. eteispalvelumaksun 3 €

Katso myös

‹ pe 20.09.24 Ville Liimatainen & Ajomiehet plays Topi Sorsakoski & AgentsBlind Channel la 16.11.24 ›