x

Huonevaraus

x

Tee pöytävaraus

Voitte tehdä ennakkoon pöytävarauksen oheisesta varauskalenterista max 8:lle henkilölle. Mikäli teitä on enemmän kuin 8 tai useampaa ryhmää, niin täyttäkää varauskysely tai ottakaa yhtyettä myyntipalveluumme sales@hulluporo.fi

Varaus kirjataan varaajan nimellä. Mikäli haluatte varauksen yrityksen/yhdistyksen nimelle, lisätkää tieto ”Klikkaamalla tästä voit lisätä lisätietoja” kohtaan.

Huom! Kalenterin kautta tehty varaus on aina vahvistettu ja voimassa tietojen syötön jälkeen, vaikka sähköpostivahvistusta ei tulisikaan. Osa vahvistusviesteistä voi jäädä roskapostiin.

Valitse ravintola

Asia Hullu Poro Bistro Ämmilä Pihvipirtti Kammi
x

Varaa ohjelma

Loading...
x
[tiketti-feed]

Huonevaraus

Windows95Man

Hullu Poro Areenalla lauantaina 23.11.2024

Hullu Poro Areenalla

Lauantaina 23.11.2024

Window96Man

Windows95man (oik. Teemu Keisteri) on tunnettu viihdyttäjä/taiteilija/radiojuontaja/tanssija/malli, jota arvostetaan aina ulkomaita myöten. Hän on sympaattinen ja iloinen tyyppi, joka on päiväsaikaan vähän ujo nörtti, mutta kun hän pukee päälleen Windows95Man -univormun ja pääsee stagelle, hänestä kuoriutuu supermies.

Windows95Man edustaa Suomea vuoden 2024 Euroviisuissa ensimmäisellä omalla singlellään No Rules. Vastustamattoman tanssikappaleen päätähuimaavista laulusuorituksista vastaa Henri Piispanen. No Rules on elämänohje, jota Windows95Man on noudattanut koko taiteilijanuransa ajan. Se on vastalause tylsälle harmaalle arjelle, jossa ylempi auktoriteetti sanelee “normaalin” ja määrittelee miten saat olla ja elää, miltä saat näyttää, ketä saat rakastaa, miten saat käyttäytyä ja tätä rataa.

No Rules näkyy musiikin lisäksi hänen muussakin taiteessa. DJ-keikkojen lisäksi Keisteri on kuvataiteilija, joka tunnetaan kulttuuri-ilmiöitä käsittelevästä Ukkeli-taidehahmostaan.

Windows95Man sai alkunsa, kun Teemu Keisterin YouTubeen lataamat kotivideot alkoivat kiertää maailmalla. Eräs videoista päätyi jopa NHL-pelin aikana näytettyyn mainokseen. Vuoden 2013 DJ-keikka Flow Festivaaleilla sinetöi Windows95manin hahmon. Keikka-asu syntyi Keisterin ystävän lyhyiksi leikkaamista shortseista ja netistä tilatusta Windows95-paidasta. Sen jälkeen Windows 95Man on esiintynyt vuoden 2022 Helsingin kaupungin uudenvuodenjuhlassa, Käärijän jäähallikeikan lämmittelijänä sekä lukuisissa pienemmissä tapahtumissa. Moni on törmännyt villeistä lavaesiintymisistä tunnettuun hahmoon myös YouTube-videossa, jossa hän villitsee lentokoneen matkustamoa Daruden Sandstormilla.

Info

Hullu Poro Areena avoinna klo 21:00 alkaen.
Showtime n. klo 23:30

Tapahtuma on K18

LIPUT

Ennakkolippu on edullisempi kuin ovelta lippu!
Ennakkolipulla pääset jonon ohi. (HUOM! Mahdollinen ennakkolippujono)

ENNAKKOLIPUT 25 € sis. eteispalvelumaksun 3 €

Liput ennakkoon www.tiketti.fi
Huomioithan, että  tiketti.fi ostettuihin lippuihin Tiketti.fi lisää palvelumaksun 2,50 €.
https://www.tiketti.fi/info/palvelumaksut
https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot

Ennakkolippuja myynnissä myös Hotelli Hullu Poron vastaanotossa.

Ennakkolippujen myynti loppuu Tiketti.fi sekä Hotelli Hullu Porossa keikkapäivänä klo 21:00.

Lipun myynti ovelta klo 21:00 alkaen.

LIPUT OVELTA: 30 € sis. eteispalvelumaksun 3 €

Katso myös

‹ pe 22.11.24 Waldos PeopleHaloo Helsinki pe 29.11.24 ›