x

Huonevaraus

x

Tee pöytävaraus

Voitte tehdä ennakkoon pöytävarauksen oheisesta varauskalenterista max 8:lle henkilölle. Mikäli teitä on enemmän kuin 8 tai useampaa ryhmää, niin täyttäkää varauskysely tai ottakaa yhtyettä myyntipalveluumme sales@hulluporo.fi

Varaus kirjataan varaajan nimellä. Mikäli haluatte varauksen yrityksen/yhdistyksen nimelle, lisätkää tieto ”Klikkaamalla tästä voit lisätä lisätietoja” kohtaan.

Huom! Kalenterin kautta tehty varaus on aina vahvistettu ja voimassa tietojen syötön jälkeen, vaikka sähköpostivahvistusta ei tulisikaan. Osa vahvistusviesteistä voi jäädä roskapostiin.

Valitse ravintola

Asia Hullu Poro Bistro Ämmilä Pihvipirtti Kammi
x

Varaa ohjelma

Loading...
x

Lauri Haav

26.04.2024
Ovet klo 22:00
Liput alk. 25,50 €
K-18
Showtime 23:30

Melo, Jore & Zpoppa

27.04.2024
Ovet klo 21:00
Liput alk. 20,50 €
K-18
Showtime 23:30

90s EuroDance Mayday: DJ Oku Luukkainen

29.04.2024
Ovet klo 21:00
Liput alk. 20,50 €
K-18
Showtime 23:30

90s EuroDance Mayday: Günther, Mr. President

30.04.2024
Ovet klo 21:00
Liput alk. 25,50 €
K-18

Infrapunasaunan vaikutuksista

Infrapunasauna puhdistaa ihoa, parantaa ulkonäköä, stimuloi ihosolujen uusiutumista, ehkäisee ihon verenpurkaumia, parantaa ihon aineenvaihduntaa. Iho muuttuu pehmeäksi, sen jäntevyys ja väri paranevat. Kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet infrapunasaunan nopeuttavan psoriaksen, aknen, ihon haavojen sekä palohaavojen paranemista.

Lääketiede on jo vuosia käyttänyt infrapunalamppuja lihas- ja nivelongelmien hoidossa. Parantunut verenkierto takaa jännittyneiden lihasten hapensaannin sekä tehokkaan aineenvaihdunnan kuona-aineiden poistamiseksi. Tuloksena lihasjännitys ja nivelkankeus vähentyvät sekä oman kehon omat palautumisprosessit käynnistyvät.

Tavallisen saunan aiheuttaman väsymyksen sijaan infrapunasauna lisää energisyyttä. Sydämen lyöntitiheys nousee ja kapasiteetti paranee. Sydän pumppaa laajentuneiden verisuonten läpi enemmän verta ja saa näin aikaan treenin kaltaisen vaikutuksen.

Infrapunasauna sopii myös iän mukaan tuomien ongelmien, kuten niveljäykkyyden ja kipujen lievitykseen. Infrapunasauna vähentää tehokkaasti selluliittia ja polttaa 300–600 kcal ainoastaan 30 minuutissa!

Yhdysvaltain Lääkäriliiton mukaan kohoavaan lämpötilaan maltillisella hikoilemisella reagoiva eli keskikuntoinen ihminen voi 30 min saunassa oleskelun aikana menettää painostaan jopa 500 g, joka vastaa lähes 300 kcal. Infrapunasauna polttaa kehon energiaa ja edesauttaa rasvakudoksen vähentymistä. Vaikka hävinnyt paino palaisi veden muodossa, hävitettyjen kalorien määrä ei palaa.

Infrapunasauna on avuksi niille, jotka eivät voi säännöllisesti treenata, mutta haluavat pitää painonsa hallinnassa sekä nostaa samalla kehonsa aktiivisuutta!

Muutamia infrapunasaunan terveysvaikutuksia:
– lievittää kroonista päänsärkyä
– matala lämpötila sopii niillekin, joiden on oltava varovaisia sydän- ja – verisuonisairauksien kanssa.
– nopeuttaa selluliitin vähenemistä
– poistaa lihaskipuja
– lievittää päänsärkyä
– vahvistaa sydänverisuonistoa
– lievittää kipua laajentamalla ääreisverisuonia
– hoitava vaikutus kroonisten tuki- ja liikuntasairauksien hoidossa sekä vammautumisen jälkeisessä kuntoutuksessa
– ei rasita eikä vaikeuta hengitystä, koska ilmassa ei ole liiallista kosteutta eikä tavallisen saunan korkeaa lämpötilaa
– vähentää stressiä ja väsymystä

Varattavissa hotelli Hullu Porosta ympäri vuoden p. 016 6510 100

Hinta 15 € 45min.